Oficiální text k rozpadu CNT

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Jaký je váš názor na text oficiálního oznámení o rozpadu CNT

Anketa končí za pát úno 09, 2007 11:40 am

Text zůstane TAK JAK JE.
14
35%
Forest tým "ukradl" tak ať to všichni vědí :)
12
30%
nelíbí se mi že text je "protiForestovský"
5
13%
už stím dejte konečně pokoj
7
18%
jiný názor (do diskuze uvést jaký)
2
5%

Celkem hlasů: 40

Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

Hlasoval jsem pro poslední možnost, tak uvádím proč. Nevím, jestli se text bude i nadále vyvíjet, ale už i foresta jsem upozorňoval, když psal o podvodech v teamu West Bohemia Uni. Mohl totiž být snadno zažalován, jelikož nevážil svá slova. Tady se pořád mluví o krádeži, aspoň v hlasovacích otázkách, to mi nepřipadá správné.
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
Honza

Příspěvek od Honza »

Jsem pro vecny text pokud mozno bez nadbytecnych emoci. Myslim, ze puvodni zneni tomu odpovida, proto bych jej nechal a En verze by mela byt pouze snahou o prilehavy preklad, ktery KPX provedl dosti zdatne.

Take se domnivam, ze je ucelnejsi se vyjadrovat na forestove foru, nebot on ma snahu nektere veci zamlcovat - viz podvadeni ve West Bohemia a zamlceni, ze se podvadelo ve velkem v jeho tymu, ze podvadel i on sam a ze mu kvuli tomu byl po pravu resetovan ucet.
Proste jeho forum potrebuje nazorove korekce, protoze ackoli pise vecnym tonem, jeho propagace ma vic nez jen nadech demagogie. A treba prave v momente vydani clanku, pokud se vam zda, ze jsou tam nektere veci zamerne selektivne a zavadejicim zpusobem podane.
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

2KPX: Perhaps - I was overwhelmed by the bare truth of the events. ;) And no apology required...
2Azor666: Thanx for making this thread multilingual...and, well, - the poll... :D
2FordPrefect&2Duro: Strange, we seem to acknowledge the same reality... :D
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

OMG už se zase motáme dokola.
KONEC
Jestli tu chceme něco řešit tak konkrétní návrhy textu a dojmy si nechme na doma.
Due to long-lasting disagreement between the co-founders of CNT, and a lack of success in negotiations moderated by other members and the team council, the team was split.
Team 'CNT' (Czech National Team) is now located at a new domain http://www.czechnationalteam.cz. Members who disagree with forest's exclusive leadership and ownership of CNT created a new team boinc.cz, which continues on the http://www.boinc.cz domain, including the originally joint forum, where more information about this events can be found.
Tak a co sním a kam sním :wink:

Z tohodle udělám cenzurovanou diskuzi a příspěvky nezabívající se konrétní úpravou textu vyházím do samostatného treádu

EDIT tak jsem to promáznul a teď xci vidět ten řev :wink:
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
gabberattack
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od gabberattack »

Podla mna je to anglicky velmi komplikovane, bez suslednosti a hlavne je tam zbytocne vela ciarok. (no offence, please) Skusim tu dat moju zjednodusenu cesko-slovensko-americku verziu. ;-)

Due to the long-lasting conflicts between the co-founders of the Czech National Team (CNT) and a zero advance in the negotiations moderated by the team council the CNT was split.
Team members who disagreed with forest's exclusive leadership and ownership of the CNT have created a new team boinc.cz. This new team keeps its original http://www.boinc.cz domain including the authentic forum with more information about this event.
The CNT's website was relocated to the new domain at http://www.czechnationalteam.cz.
Zamčeno