Zajimalo by me, na jakych pocitacich pocitate BOINC projekty?
Nezajima me ani tak na jak vykonnych kompech (i kdyz taky), ale spis bych rad vedel, kde jsou ty pocitace, ktere pro vas pocitaji - kam vsude se vam podarilo vecpat boinc, aby pro vas pocital a zda-li se snazite presvedcit sve zname, aby pro vas take pocitali.
Intel P4 2.4 GHz (Northwood) - v skole - ale iba obcas, prenasam to na USB disku
Brat:
AMD Athlon(tm) 64 Processor 3000+ - pocital Climate Prediction, ale uz mu to zhodilo tri jednotky, tak som ho od toho odhovoril, teraz ho nahovaram nech si vyberie iny projekt...
Stanic je do projektu zapojenych ZATIM asi 30, serveru 5 (24hod denne bezi asi 12 pocitacu). Kdyz jsou lidi v praci a jejich pocitace zapnuty, tak dohromady zpracovavam najednou priblizne 42 jednotek. Jeste se mnou pocita Jiriii a ten pocita asi 15 dalsich jednotek. Tudiz nas trvaly progress je kolem 60ti jednotek zpracovavanych najednou.
Jinak vidim a ridim vsechny pocitace pres BoincView... rezervy nachazim porad, porad taky neco do prace nakupuju, takze pokud to jde, prihodim tam automaticky i BOINC.
Doma
* Vodou chlazene Pentium 4 3GHz pretoceny na 4GHz, 1GB RAM (SETI se na nem pocita asi 1:20, Einstein 5:50)
* Notebook Pentium4M 1.6GHz 512MB RAM (SETI 2:10, Einstein 9:40)
V praci
* Celeron 2.4GHz 512MB RAM (SETI 8:10, Einstein jeste nevim)
EDIT:
krome notebooku bezi kompy 24hodin denne.... notebook vypinam jen kdyz ho prenasim z prace a do prace.
Pokud o vsem nepracuju doma.
Naposledy upravil(a) niding dne pát úno 25, 2005 2:56 pm, celkem upraveno 1 x.
Notebook:
Pentium M 705 1,5 GHz, cca 8 hodin denně
jinak nic
Btw. nedávno jsem se taky nechal zlákat na GIMPS, tak mimo to také faktorizuji číslo (2^34468769)-1 , které má podle výpočtu přes 10 miliónů číslic .
Tento tyden hodlam radikalne rozsirit svoji vypocetni kapacitu.
Zatim pocitam na :
AMD XP 2600+@3200+ 24/7 moje Home PC
Pentium M 1500 24/7 drive...ted ho ma sestra v Nemecku a pokud na nem nepocita tak dostane na prdel druhe Home PC
Cekam na zdroj a disk a zprovoznim treti Home PC P4 Prescott 3,6Ghz 560J a koncem tydne nainstaluju Boinc na pocitac u otce v praci P4 2,8Ghz takze svuj vykon vice nez zdvojnasobim...nehlede na to ze je stael v jednani zapojeni me skoly...to by byl vyrazny posun kupredu
P4 2,6GHz HT,
512MB DC DDR 533,
120GB SATA HDD, 30GB UATA HDD,
Geforce2 MX400 (ztratil jsem peněženku s 6k, tak musím šetřit znova)
Jede 24/7. Vypínám ho jen, když je venku bouřka.
Někdy touto dobou bych měl dostat jednu obstarožní 486, kterou chci použít jako server/ přístupovou bránu na net. Co by se s tím dalo ještě dělat?
XP2000+, 384MB RAM, 120GB disk, CD pálidlo Plextor, DVD pálidlo LG, Samšung monitór a další blbosti jako zvučidlo, reprákos, net přes wi-fi, starej 56 modem
Systémy: Win XP SP2, W98, W2003 a Mandrake 10, boinc běží pod XPéčkama.
Občas mi BOINC běžel u kámoše na P4 2.66GHz, 256MB, XPéčka. Víc si nepamatuju
dejv