Pokud nekdo mate dva, tak se mi taky ozvetePavolR píše:Ptam se opet: Nema nekdo volny ucet na tento projekt? Diky
BOINC - Neuron@Home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Neuron si bere od 15.12. "vanocni volno". Trochu delsi (3 tydny). uz ted neposilaj nove WU a neni mi jasny co bude s WU ktery budou odeslany po deadline az to zase nabehne.
No v kazdym pripade nevim co s tema PCckama ktery mi to ted pocitaj. Date mi nekdo tip na low resource projekt kterej je aktivni? (krom Einsteina)
No v kazdym pripade nevim co s tema PCckama ktery mi to ted pocitaj. Date mi nekdo tip na low resource projekt kterej je aktivni? (krom Einsteina)
Private (old) + CCU stats.
Tenhle projekt bude za mesic podporovat pouze BOINC core 5.8.0 a novejsi. Viz. ohlaseni ve foru a taky hlasky ktere sype scheduler do logu.. Tak nevim, ale zda se mi to byt moc radikalni reseni. Kvuli tomuhle projektu se rozhodne nehodlam zbavovat vymozenosti BScore.
Tak doufam, ze se to Tigher behem toho mesice rozmysli a snizi pozadavky.
Takze nova verze BS core do mesice asi nehrozi co?Honza píše:Nebo ze bude do mesice nove BSBubak píše:Tak doufam, ze se to Tigher behem toho mesice rozmysli a snizi pozadavky.
Zatim se beta-testovani nerozjelo.
- Barbar
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
vytvoření účtu u Neuron
Dnes se mi podařilo vytvořit účet u tohoto projektu a to přes BAM.