CPDN-url projektu

Fórum o projektu Climateprediction

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Sahib
Nováček

Chybná URL adresa projektu

Příspěvek od Sahib »

Aplikace mi pracuje, ale objevuje se tohle:
8.6.2006 9:08:23|climateprediction.net|Sending scheduler request to http://climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnboinc_cgi/cgi
8.6.2006 9:08:23|climateprediction.net|Reason: Requested by user
8.6.2006 9:08:23|climateprediction.net|(not requesting new work or reporting completed tasks)
8.6.2006 9:08:28|climateprediction.net|Scheduler request succeeded
8.6.2006 9:08:28|climateprediction.net|You are using the wrong URL for this project
8.6.2006 9:08:28|climateprediction.net|The correct URL is http://climateprediction.net/
8.6.2006 9:08:28|climateprediction.net|Using the wrong URL can cause problems in some cases.
8.6.2006 9:08:28|climateprediction.net|When convenient, detach this project, then reattach to http://climateprediction.net/
Nerozumím dobře tomu, jak to mám opravit. Opravdu se mám odhlásit od projektu a znovu přihlásit? Nešlo by to opravit někde v parametrch .xml?
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 sahib: Asi chvikovej vypadek CPDN. Dej tomu cas a zatim s tim nic nedelej.
Honza

Příspěvek od Honza »

To je principielni problem.
CPDN uziva(l) ruzne URL adresy. To melo sve vyhody, ale take nevyhody - napriklad jak zabranit masine, aby nebyla do prakticky stejneho projektu virtualne zapojena 2x.

Snadnym resenim je se po spocitani modelu odpojit, znovu pripojit na spravnou adresu a masine dat v db merge (spojit).
Lze to resit i editaci xml souboru. Nekde jsem na to videl i udelatko...
Honza

Příspěvek od Honza »

Jo, tak jsem to nasel - kolega Ian na to udelal takovou utilitku pro Windows i Linux

Problem hlasi BOINC 5.4.x
Jedna se o pripady, kdy jste prihlaseni ne k climateprediction.net, ale treba www.climateprediction.net climateapps2.oucs.ox.ac.uk/cpdnboinc.

Staci ukoncit BOINC, udelat pro jistotu zalohu a pustit utilitku z BOINC folderu. Projede patricne .xml soubory a upravi URL.
vlcak1
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od vlcak1 »

dejvidek píše:Ahoj, jde s tím něco udělat. Odkaz http://www.climateprediction.net mi funguje bez problémů a špatné linky na tým v BURPu sem opravil, je tam chyb mnohem víc, bohužel mám moc práce a ke všemu nejsem zdravotně zcela v pořádku a tak u počítače nejsem tak často. Je-li někdo ochoten mi s tím pomoci, tak se na to můžem vrhnout dnes večer a dát to do kupy. Stačí mi napsat přes ICQ.
dejv
Mě to přihlášení do projektu nešlo. Zkoušel jsem to několikrát. Pak jsem si ale přečetl, že se mám kouknout do "zpráv" a tam se objevila hláška, že http://www.climateprediction.net je neplatný a že nové připojení do projektu je http://climateprediction.net. Internetové stránky ale na tuto adresu v pohodě chodí. Zřejmě asi jen to přihlášení do projektu nefunguje.
To s tou prací znám, jsem stále v jednom kole a nevím kde mi hlava stojí. :( :( :shock: :( :(
Přeji brzké uzdravení :wink:
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

vlcak1 píše:Mě to přihlášení do projektu nešlo. Zkoušel jsem to několikrát. ...
Nezadáváš url do záložky připojit ke "Account manager" v CZ asi "správci účtu" místo do kolonky "Attach to project" "připojit k projektu". Dost lidí se nachytá :) . jinak to tvoje url funguje.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
vlcak1
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od vlcak1 »

azor666 píše:Nezadáváš url do záložky připojit ke "Account manager" v CZ asi "správci účtu" místo do kolonky "Attach to project" "připojit k projektu". Dost lidí se nachytá :) . jinak to tvoje url funguje.
Mám to naštěstí v češtině, chtěl jsem se připojit k projektu a tak jsem to připsal do kolonky "připojit k projektu". Ládoval jsem to tam třikrát a se stejným výsledkem. Teprve pak jsem kouknul na "Zprávy", kde byla ta samá ádres ale bez www. Tak jsem to tam loupnul a hned jsem stahoval data. Nevím, kde se stala ašípka/error/chyba ale bylo to tak. Třeba to bylo pouze v tu danou chvíli a teď to jede na obě adresy. Ale chtěl jsem na to pouze upozornit, škoda, že jsem si neuložil výpis ze zpráv. Mohl jsem s tím nyní vyrukovat a být za chytrého. :lol: :lol:
Vodnyk
Nováček

Příspěvek od Vodnyk »

Mel jsem stejny problem, stejne reseni (= nevedel jsem co s tim, zadaval to nekolikrat, pak si precet ze to musi byt bez www a vse v pohode). Bohuzel jsem s climateprediction zase skoncil, po spocteni jednoho procenta jsem cas vynasobil 100 pro hruby odhad a vyslo mi pres 8000 hodin (pres rok cisteho casu) vim ze se kredity prideluji prubezne, ale pocitat neco co nemam sanci stihnout... Jsem rad, ze zase rozebehli einsteina.
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

Vodnyk píše:M(pres rok cisteho casu) vim ze se kredity prideluji prubezne, ale pocitat neco co nemam sanci stihnout...
Deadline u CPDN je tuším rok a půl :lol:
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

Vodnyk píše:... Bohuzel jsem s climateprediction zase skoncil, po spocteni jednoho procenta jsem cas vynasobil 100 pro hruby odhad a vyslo mi pres 8000 hodin (pres rok cisteho casu) vim ze se kredity prideluji prubezne, ale pocitat neco co nemam sanci stihnout... Jsem rad, ze zase rozebehli einsteina.
Jak píše zdespi. CPDN je imho jediný projekt který nedodržuje stritně Deadline. Btw za mých mladých let bylo 8Kh ~333 dní a rok měl 365 :).
Ale vážně CPDN nemá asi nemá cenu na mašině pomalejší než P4(AMD3000) na 3ghz při provozu 8h-den nebo 2HGz (24-7) s 512+RAM.
Jinak dlouhé jednotky jsou ideální. Šetří to trafic i servery projektu a je to i přehlednější. Oproti tomu když mi jeden projek natáhul stránku WU po 3 minutách (zásoba 0.1dne a CPU 1,4GHz celer mít nějaký C2D tak se nestačí to okno se seznamem překleslovat lol.)
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
Vodnyk
Nováček

Příspěvek od Vodnyk »

OK, oba jste me dostali svymi argumenty. :-) nejhur na tom nejsou pocty, ale ma pamet. Je to uz mesic a tak si presny cisla nepamatuju, tak jsem proste placnul a nezkontroval jsem si to. :oops: bylo to vice nez rok, a deadline jsem mel 11 mesicu. Pocatecni odhad pro vypocet byl cca 3500 hodin a pak se to jenom natahovalo (takze je mozne ze tech 8000 bylo co mi rikal, jak dlouho to bude pocitat, ale od toho jednoho procenta mi vyslo jeste vic)....
Odpovědět