Fakt je ten, že těch 15MB skoro ke každé jednotce mi doma, ač mám pevnou linu přes Wifi, docela trvá dlouho stáhnout, modemistům opravdu nezávidím.
E@H-Aktuální stav projektu
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Vzhledem k tomu, že mi kromě E@H vždy běží ještě minimálně jeden projekt, tak takovéto problémy opravdu neřeším 
Fakt je ten, že těch 15MB skoro ke každé jednotce mi doma, ač mám pevnou linu přes Wifi, docela trvá dlouho stáhnout, modemistům opravdu nezávidím.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
No, já mám na kompech v práci nastavenou zásobu na maximum a ty kompy nejsou extra ryhlý (PIICeler 1100MHz, Atlon XP 2100 a 1600, PIV@2,4), tak to zatím vždy nějak vyšlo v pohodě. navíc ty athlony nejedou 24/7, takže to je ok. A doma, to si můžu dělat co chci
.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Scheduler uz jede. Nove WU sice jeste nejsou, ale aspon muzete vysypat spoctene WU.
Private (old) + CCU stats.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 Ford: No jo. Par desitek minut to bezelo a pak jim to spadlo. Nechtel bych byt v jejich kuzi. Me tu padat servery tak jako jim posledni mesic, tak uz jsem asi na dlazbe.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Spis ty projekty delaj jako neco navic kdyz jim zbyde cas a podle toho to taky vypada.FordPrefect píše:Obcas mam pocit, ze i na pomerne velkych projektech jsou admini naprosti amateri.
Huraaaa.
Nove WU uz jsou na svete. zaroven i nova app.Zaroven i nove WU maji oznaceni S5RI. Tak az jim zase pujde scheduler bude co sosat.
Edit: Tak nova app to neni. Je stejna jako stara, jen ji z nejakeho neznameho duvodu prejmenovali.
Nove WU uz jsou na svete. zaroven i nova app.
Kód: Vybrat vše
18/01/2007 10:14|Einstein@Home|Started download of einstein_S5RI_4.17_i686-pc-linux-gnuEdit: Tak nova app to neni. Je stejna jako stara, jen ji z nejakeho neznameho duvodu prejmenovali.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Stejně budu muset asi předělat app_info.xml, jedině, že by již měli aplikaci i pro 64b klientaBubak píše:Tak nova app to neni. Je stejna jako stara, jen ji z nejakeho neznameho duvodu prejmenovali.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Kód: Vybrat vše
18.1.2007 10:48:04|Einstein@Home|Message from server: To get more Einstein@Home work, finish current work, stop BOINC, remove app_info.xml file, and restart.
18.1.2007 10:48:04|Einstein@Home|Message from server: No work sent
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jo, to je dost možný. Já bych to nehrotil, když už to jde aspoň takhle tak už to nějak pojede.Musacek píše:no ja jsem tedka odeslal praci, skoro polovinu jednotek to nahlasilo chybu pri uploadu, pak to stahlo novou praci a tedka to hlasi projekt down, hasi to nezvlada zvysenej provoz
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
No a mám tu první jednotku nové série : http://einstein.phys.uwm.edu/workunit.php?wuid=26366515
čas: 8,770.16
požadovaný kredit:83.97
AMD Opteron 144@2,53GHz, RAM 2x512@400 (chtělo by to 533). Nic náročnějšího neběželo.
čas: 8,770.16
požadovaný kredit:83.97
AMD Opteron 144@2,53GHz, RAM 2x512@400 (chtělo by to 533). Nic náročnějšího neběželo.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
zkusil jsem krátký překlad dnešního postu od vývojáře projektu Bernd Machenschalk který vysvětluje co způsobilo současné problémy
-Nové jednotky budou o něco delší než původní krátké. To by mělo snížit zátěž serverů a pomoci dostat projekt do +-normálního stavu
situace byla špatná z několika důvodu
- HW problémy s fileserverem způsobené neřešenými nashromážděnými problémy.
- Na konec S5R1 zbyli krátké WU.
- rychlé PC připojené o vánocích :-)
- Bruce se stěhuje z Milwaukee do Hannover. což znamená že vše v UWM zbylo na Davidovi
-Dnes ráno jsme začaly rozesílat novou práci s označením S5RIBernd Machenschalk píše:...- We have started distributing Work of a run called S5RI this morning
- Lasting longer than the short Workunits of S5R1 this will lower the load on our database server, so things should go back to a more or less normal state from now (and already are...)...
-Nové jednotky budou o něco delší než původní krátké. To by mělo snížit zátěž serverů a pomoci dostat projekt do +-normálního stavu
situace byla špatná z několika důvodu
- HW problémy s fileserverem způsobené neřešenými nashromážděnými problémy.
- Na konec S5R1 zbyli krátké WU.
- rychlé PC připojené o vánocích :-)
- Bruce se stěhuje z Milwaukee do Hannover. což znamená že vše v UWM zbylo na Davidovi
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI