2Honza: Mám volný víkend (první od listopadu), tak se můžem někde srazit, ve středu to bylo docela na rychlo Kdo je z jihu? Dáme na rychlo takovou slezinu a je to
dejv
Kibic píše:Hrib ja taky dobry napad, ale zare nam prisla takova poetictejsi Ale jestli to mas k Temelinu jen 35km tak to mas skvele predpoklady stat se plnohodnotnym Jezdcem
Hmm já tam mám chatu asi 3km vzdušnou čarou od JETE
Ta musi mit obrovskou cenu, myslim ta chata
No kupodivu jo.Ono většině lidem ten Temelín nějak nevadí
Jinak, nejaka akce tady na jihu je skvely napad, jen je to pro me spatne nacasovane. Mam ted mraky prace se zapoctama, takze bych se asi nemoh zucastnit
Jinak, nejaka akce tady na jihu je skvely napad, jen je to pro me spatne nacasovane. Mam ted mraky prace se zapoctama, takze bych se asi nemoh zucastnit
elvis píše:JO na 12ctku k Vlkovi klidne skocit muzen mam to tam 4 km pesky Bydlim v Týně nad Vltavou .... A co nekdy tak pulka unora ten sraz a klidne u Vlka
Zdar.
Pres vikend jsem nebyl na netu a vcas se mi nikdo neozval...ale asi to nebyla mma posledni cesta do techto koncin.
Temelin, Neznasov, Albrechtice, Tyn...vsechno jsem to projel a nikde nevidel reklamu na BOINC