BOINC Banchmark - 1852(Whetstone)3482 (Dhrystone)
Samozřejmě 2x má to HT
Moderátoři: zdespi, Moderátoři

No rekneme ze tento procik neni urcen pro normalniho uzivateleNecroman píše:Já jsem spíše zvědav na plánovaný procesor CELL, který má být poprvé nasazen v SonyPlaystation 3. Má to být osmijádrový vektorový procesor a podle specifikace by spočítal jeden WU v Seti za 5 minut !!!
Více detailů zde:
http://www.blachford.info/computer/Cells/Cell0.html
Btw. můj komp:
1318 Whetstone
3667 Dhrystone
Pentium M Centrino 1,5 Ghz, 512 MB RAM, docela slušný na notebook
Zatím počítam jen SETI, ale jsem čekatel na Pirates(nejsou WU) a Einstein(není account)

Ještě dodatek, včera jsem to schválně testoval se standartním nastavením na 3,6Ghz a výsledky : 1540/2950Duro Kotulic Bunta píše:Zaujimave, vyzera ze OC zlepsilo len integer operacie, pretoze moje P4 3.4 GHz HT (bez OC) ma takmer navlas rovnaky double precision benchmark... nevies preco to nezvysi aj double precision? (integer je samozrejme vyrazne vyssi)
Pytam sa najma kvoli tomu ze pri E@H je dolezitejsi prave double precision, kedze vyzera ze floating point je prave to co ma einstein rad..

forest píše:Ještě dodatek, včera jsem to schválně testoval se standartním nastavením na 3,6Ghz a výsledky : 1540/2950Duro Kotulic Bunta píše:Zaujimave, vyzera ze OC zlepsilo len integer operacie, pretoze moje P4 3.4 GHz HT (bez OC) ma takmer navlas rovnaky double precision benchmark... nevies preco to nezvysi aj double precision? (integer je samozrejme vyrazne vyssi)
Pytam sa najma kvoli tomu ze pri E@H je dolezitejsi prave double precision, kedze vyzera ze floating point je prave to co ma einstein rad..
Všechno tedy odpovídá tomu, že když jsem zvednul takt CPU o zhruba 20% na těch 4,28, tak i výsledek Banchmarku v BOINC stoupl o zhruba 20% u obou hodnot.
Zajímal by mě tedy ten tvůj výsledek z 3,4Ghz, připoj prosím fotečku s výpisem pro ověření

Hm na tom si i muzes varit parky ne?forest píše:Ta teplota si myslím že ukazuje dobře, prostě voda je voda, ale za tu cenu![]()
![]()
Ale jinak není problém chodit s Prescottem až na 100°C resetuje se až u 110°, takže rezerva na přetakt dostatečná![]()
Akorát by jsi měl problém s přehříváním NorthBridge, ale to vyřeší jeden malej větrák