BOINC CON - Beskydy 2007
Moderátor: zdespi
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Začal jsem zpracovávat manželku, takže pokud by tam byl někdo s malýma dětma, měl bych to snazší 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Pokud to bude v dobe kdy nebude venku snih a blato, tak beru prcka, je mu 3,5roku.
Pokud snih a blato bude, tak nevim nevim, protoze 2 dny bez vyletu nezvladnu. To s nim pak bude Hell on Earth v. 1.666
Pokud snih a blato bude, tak nevim nevim, protoze 2 dny bez vyletu nezvladnu. To s nim pak bude Hell on Earth v. 1.666
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
To ja naopak preferuji slunce a teplo. Snehu uz mam letos plne zuby. Musel jsem tento tyden 3x prejet na Slovensko prez Beskydy, a bylo tam snehu az moc.Honza píše:Ano, to je dobry termin.
Jestli nam jako loni schovas jeste trochu snehu na rozlouceni se zimou, bude to super. Ted uz jen aby nejaka zima byla...
Re: A zase...
Sulov je na mě trochu z ruky, tak si to tam chlapci pěkně užívejte. Co takhle příště Krušné Hory???zdespi píše:Počítání není důležité, důležitý je pouze Sulovvlcak1 píše:Obrň se trpělivostí. Důležité je pouze počítání. Ostatní je pouze okrajová záležitost.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Krušné hory beru, aspoň budu domavlcak1 píše:Sulov je na mě trochu z ruky, tak si to tam chlapci pěkně užívejte. Co takhle příště Krušné Hory???![]()
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Tak ted uz to chce jen nekoho kdo to zorganizuje.LiborA píše:Krušné hory beru, aspoň budu domavlcak1 píše:Sulov je na mě trochu z ruky, tak si to tam chlapci pěkně užívejte. Co takhle příště Krušné Hory???![]()
Private (old) + CCU stats.