šetřič obrazovky
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
šetřič obrazovky
Mám windows 2000 a u LHC mi šetřič obrazovky ukazuje jenom černou. Rosetta i Einstein se mi zobrazují normálně. Nevíte čím to je?
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Re: šetřič obrazovky
Vítej ve fóru. A když pstíš grafiku přes BOiNC managera, fungujetom cz píše:Mám windows 2000 a u LHC mi šetřič obrazovky ukazuje jenom černou. Rosetta i Einstein se mi zobrazují normálně. Nevíte čím to je?
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Právě, s ovladači je dost potíží. Ale pokud mu jede E@H, tak je to asi celkem OK. Setkal jsem se na kompu s případem, kdy jela grafika LHC, ale Einstein, jakmile se pustila grafika, tak tato sežrala 100% výkonu a byl konec.Honza píše:Take vitej
Jakou verzi BOINC provozujes?
Jsou ovladace na grafiku aktualni? O jakou grafickou kartu se jedna?
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Boinc verze:5.4.9
grafika nejede ani přes Boinc manažera (vůbec se nezobrazí okno s grafikou)
karta:GeForce FX 5600
ovladače jsou asi 6 měsíců staré
P.S. děkuji za uvítání
grafika nejede ani přes Boinc manažera (vůbec se nezobrazí okno s grafikou)
karta:GeForce FX 5600
ovladače jsou asi 6 měsíců staré
P.S. děkuji za uvítání
Naposledy upravil(a) tom cz dne pon kvě 22, 2006 5:09 pm, celkem upraveno 1 x.
Normálně to počítá, už mám kredity za 3 WU.
LHC statistiky
AMD Athlon XP 2200
RAM: 1.25GB
MB: Asus A7V8X-X
LHC statistiky
AMD Athlon XP 2200
RAM: 1.25GB
MB: Asus A7V8X-X
Nové grafické ovladače bohužel nepomohly. Díval jsem se na fórum LHC a na podobný problém nebyla odpověď.
Později zkusím reset projektu.
Možná je to taky tím že mi běží boinc jako služba. Ale u ostatních projektů to zřejmě nevadí.
Později zkusím reset projektu.
Možná je to taky tím že mi běží boinc jako služba. Ale u ostatních projektů to zřejmě nevadí.
Takze, nez poskytnu radu na tuhle otazku neodpusim si rict muj nazor na situaci kolem CNT a boinc.cz. Je to hnus co se tu udalo. a premejslim ze prestanu pocitat boinc. Je jedno v kterym tymu.
Tak ted ta rada. V ovladacich panelech> nastroje pro spravu> sluzby, tam najdes BOINC. ve vlastnostech na karte prihlaseni dej: " Mistni systemovy ucet" a zaskrtni "Povolit sluzbe pouzivani plochy". Sam sem mel stejnej problem einstein bezel ale LHC ne. Kdyz sem udelal tohle tak to zaclo fungovat.
Tak ted ta rada. V ovladacich panelech> nastroje pro spravu> sluzby, tam najdes BOINC. ve vlastnostech na karte prihlaseni dej: " Mistni systemovy ucet" a zaskrtni "Povolit sluzbe pouzivani plochy". Sam sem mel stejnej problem einstein bezel ale LHC ne. Kdyz sem udelal tohle tak to zaclo fungovat.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
2 L0GiK : vitej ve foru. Pevne verim, ze Te pocitani BOINC neprejde, protoze urcite neni hlavnim duvodem zadny team, ale pocitani projektu. Ja osobne pocitam proto, abych necemu pomohl a doufam, ze to casem bude mit hmatatelne vysledky. Jestli pocitas v teamu nebo ne to je celkem jedno. Hlavne pocitej.
Libor
Libor
-
Xenostellar
- Pokročilý

-
Xenostellar
- Pokročilý

Pokud tohle opravdu funguje, tak navrhuju dat tuhle radu do FAQ. Muze se to hodit i u jinych projektu.L0GiK píše:V ovladacich panelech> nastroje pro spravu> sluzby, tam najdes BOINC. ve vlastnostech na karte prihlaseni dej: " Mistni systemovy ucet" a zaskrtni "Povolit sluzbe pouzivani plochy". Sam sem mel stejnej problem einstein bezel ale LHC ne. Kdyz sem udelal tohle tak to zaclo fungovat.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Přidáno do FAQ.Xenostellar píše:Pokud tohle opravdu funguje, tak navrhuju dat tuhle radu do FAQ. Muze se to hodit i u jinych projektu.
dejv