Náročnost projektů - souhrná tabulka
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Je sice těch kolonek už hodně, ale na konec bych dal jednu kolonku kde by "semafor" (barevná tečka) označoval jak je projekt dostupný.
červená - prakticky nejede
žlutá - jede občas (třeba LHC)
zelená - jede vesměs bez přerušení (SETI,Einstein,CPDN,atd.)
dejv
červená - prakticky nejede
žlutá - jede občas (třeba LHC)
zelená - jede vesměs bez přerušení (SETI,Einstein,CPDN,atd.)
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne pon led 01, 2007 8:14 pm, celkem upraveno 1 x.
OK, mohlo by to vypadat treba takto...
"A" muze znamenat neco jako Accessibility (of projekt), Availability (of work), Availability of support atp. Chtel jsem proste zohlednit nejen stability serveru a dostupnost prace (+++ Einstein), ale take dostupnost podpory ze strany tymu projektu ( - SETI, -- LHC ) ci kvalitu aplikace (--- SZTAKI). Je jasne, ze kazdy muze tu ci onde hodnotit trochu jinak. Veci se take v case meni, ale jestlize ma momentalne BURP praci (a pak zase x tydnu/mesicu mit nebude), tak to premalovavat nebudu.
Pridal jsem i oznaceni, jestli projekt ma nebo nema grafiku; predpokladam, ze je to z toho k poznani. Jestli jsem si na neco po ranu nevzpomnel nebo namalovat jinak, upozornete na to.
"A" muze znamenat neco jako Accessibility (of projekt), Availability (of work), Availability of support atp. Chtel jsem proste zohlednit nejen stability serveru a dostupnost prace (+++ Einstein), ale take dostupnost podpory ze strany tymu projektu ( - SETI, -- LHC ) ci kvalitu aplikace (--- SZTAKI). Je jasne, ze kazdy muze tu ci onde hodnotit trochu jinak. Veci se take v case meni, ale jestlize ma momentalne BURP praci (a pak zase x tydnu/mesicu mit nebude), tak to premalovavat nebudu.
Pridal jsem i oznaceni, jestli projekt ma nebo nema grafiku; predpokladam, ze je to z toho k poznani. Jestli jsem si na neco po ranu nevzpomnel nebo namalovat jinak, upozornete na to.
Naposledy upravil(a) Honza dne úte led 02, 2007 11:59 am, celkem upraveno 1 x.
Sqela vec to oznaceni. Vesmes se to da hodnotit jen kladne. Jeste se zeptam cim si zaslouzil Neuron tak osklivyho smilika. Tim, ze predem ohlasili ze 3 tydny nebudou mit praci? Prijde mi to trochu prisny hodnoceni, kdyz jak pises jde o dlouhodoby hodnoceni ktery nebudes premalovavat casto.
Private (old) + CCU stats.
Komentarum a zmenam se nebranim.
Ne, jednorazova udalost by nemela mit zasadni vliv na zarazeni do te ci one skupiny. Pokud hodnotis Neuron jako vcelku spolehlivy, normalne ma praci, nepada moc casto, obcas se objevi nekdo z projektu na foru a neprdi na usery, tak by jiste mel mit neutral smajlika...v nove verzi bude opraveno.
Pokud mate aktualnejsi informace jako ze nejaky projekt ma GUI apod., se s nima.
Ne, jednorazova udalost by nemela mit zasadni vliv na zarazeni do te ci one skupiny. Pokud hodnotis Neuron jako vcelku spolehlivy, normalne ma praci, nepada moc casto, obcas se objevi nekdo z projektu na foru a neprdi na usery, tak by jiste mel mit neutral smajlika...v nove verzi bude opraveno.
Pokud mate aktualnejsi informace jako ze nejaky projekt ma GUI apod., se s nima.
Ano presne tak ho hodnotim. Myslim ze je to jeden z lepsich projektu, kdyz vezmu v uvahu, ze je to Alpha. Tedy opravdova Alpha, ktera prochazi zmenami, ne alpha kde uz se nic nedeje. Na foru ma taky Tigher dobre reakcni doby, vetsinou druhy den.Honza píše:.... Pokud hodnotis Neuron jako vcelku spolehlivy, normalne ma praci, nepada moc casto, obcas se objevi nekdo z projektu na foru a neprdi na usery, tak by jiste mel mit neutral smajlika...
Private (old) + CCU stats.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Leiden opraven.
Vim, jak behal Nano-Hive (na projektu jsem 4. podle poradi, par desitek postu na foru take mam) a ze Brian odpovidal rychle a kvalitne, navic projekt velmi dobre obhajil (otazky kolem profit vs. non-profit atp.). Jenze projekt nemel uz pres 2 mesice zadnou praci, takze jej zatim k pripojeni doporucit nemohu. Bude mit praci behem ledna, ale hned z pocatku to nebude (Brian prislibil zasla mailem echo, takze bych mel s predstihem vedet).
Jakmile bude mit praci alespon obcasne praci, jiste dostane alespon neutralni smajlik. Pokud se dobre rozjede, bude to pravdepodobne vcelku oblibeny projekt (mozna vice nez QMC nebo Spinhenge). To ukaze cas...zatim ma u mne stopstav. Drsne, no...
SIMAPu jsem dal opet aplikaci SIMAP 5.10 podle toho, co z nej momentalne leze.
Vim, jak behal Nano-Hive (na projektu jsem 4. podle poradi, par desitek postu na foru take mam) a ze Brian odpovidal rychle a kvalitne, navic projekt velmi dobre obhajil (otazky kolem profit vs. non-profit atp.). Jenze projekt nemel uz pres 2 mesice zadnou praci, takze jej zatim k pripojeni doporucit nemohu. Bude mit praci behem ledna, ale hned z pocatku to nebude (Brian prislibil zasla mailem echo, takze bych mel s predstihem vedet).
Jakmile bude mit praci alespon obcasne praci, jiste dostane alespon neutralni smajlik. Pokud se dobre rozjede, bude to pravdepodobne vcelku oblibeny projekt (mozna vice nez QMC nebo Spinhenge). To ukaze cas...zatim ma u mne stopstav. Drsne, no...
SIMAPu jsem dal opet aplikaci SIMAP 5.10 podle toho, co z nej momentalne leze.
Trochu jsem to graficky predelal.
Je to lepsi?
Je to lepsi?
Naposledy upravil(a) Honza dne pát led 26, 2007 9:56 pm, celkem upraveno 1 x.
Pekny 
Poprve v zivote jsem se na ni podival trochu dukladneji, celkem ses vyradil.
Jen me zarazila 1 vec - je u E@H stale denni pocet 32 jednotek platny?
Poprve v zivote jsem se na ni podival trochu dukladneji, celkem ses vyradil.
Jen me zarazila 1 vec - je u E@H stale denni pocet 32 jednotek platny?
If someone asked me to choose between Metallica and Megadeth, I would say SLAYER...
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Když už se ta tabulka obsahově stále rozšiřuje, docela by se mi občas hodilo, kdyby byl někde souhrnný přehled, o OS, pro které mají jednotlivé projekty aplikaci.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Libore, to by bylo hezke...treba proto, ze nektere projekty vice preji Linuxu, jine Win a nektere MacOS.
Jenze Linux doma nejedu (zatim), MacOS bohuzel take ne (skoda minimalne kvuli CPDN), takze se obavam, ze by podobna informace nebyla prilis aktualni (aktualizovana) a overena. Tedy soude treba podle toho, kolik lidi participuje na tabulce. Zatim vse plati pro Win (presneji Win XP)...
Stejne tak by bylo hezke, kdyby tam byla informace rozlisujici non-profit a for-profit projekty.
Jenze Linux doma nejedu (zatim), MacOS bohuzel take ne (skoda minimalne kvuli CPDN), takze se obavam, ze by podobna informace nebyla prilis aktualni (aktualizovana) a overena. Tedy soude treba podle toho, kolik lidi participuje na tabulce. Zatim vse plati pro Win (presneji Win XP)...
Stejne tak by bylo hezke, kdyby tam byla informace rozlisujici non-profit a for-profit projekty.