Statistika-jak se najít
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Statistika-jak se najít
Ahoj lidi, jsem tu nový a mám teprve 31,7 kreditů v projektu SETI@home. Problém je v tom, že se nemůžu nikde ve statistikách najít. poraďtě prosím . Nick mám: Balrogmtb
Dík
Dík
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Vitej.
Vydrz par dni. Nejdriv se ceka, az nejaky kredit obdrzis, pak az se aktualizujou databaze a nakonec nez se sesynchronizujou Cross-project ID.
Ze stranek Seti@Home mas nekolik odkazu na Cross-project statistics. Tak se pak podivej tam.
Libor
Vydrz par dni. Nejdriv se ceka, az nejaky kredit obdrzis, pak az se aktualizujou databaze a nakonec nez se sesynchronizujou Cross-project ID.
Ze stranek Seti@Home mas nekolik odkazu na Cross-project statistics. Tak se pak podivej tam.
Libor
Ahoj!
Pred nekolika dny se i muj bracha pripojil do projektu pod boinc (zije v irsku - zlanaril jsem ho a libi se mu to - pocita samozrejme za CZ
) a zalozil team - pripojil jsem se. Uz je to par dnu a team jiz lze najit, ale s nesmyslnym kreditem. Proste moje osobni kredity jsou viditelne, ale nepricetly se do teamoveho. Zatim nedavam zadne odkazy. Jen se chci zeptal, zdali to je bezne. Osobni statistiky se aktualizuji denne, u teamu neco vazne, aktualizuji se mene casto? Nebo to trva nez se projevi zmeny - napr. prichod - odchod clenu atd..? Díky
Pred nekolika dny se i muj bracha pripojil do projektu pod boinc (zije v irsku - zlanaril jsem ho a libi se mu to - pocita samozrejme za CZ
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Statistiky tymu na strankach jednotlivych projektu jsou aktualizovany pomerne casto, rekneme co hodinu. Statistiky na boincstats.com nebo boincsynergy jsou aktualizovany rekneme jednou denneHadra píše:Ahoj!
Pred nekolika dny se i muj bracha pripojil do projektu pod boinc (zije v irsku - zlanaril jsem ho a libi se mu to - pocita samozrejme za CZ) a zalozil team - pripojil jsem se. Uz je to par dnu a team jiz lze najit, ale s nesmyslnym kreditem. Proste moje osobni kredity jsou viditelne, ale nepricetly se do teamoveho. Zatim nedavam zadne odkazy. Jen se chci zeptal, zdali to je bezne. Osobni statistiky se aktualizuji denne, u teamu neco vazne, aktualizuji se mene casto? Nebo to trva nez se projevi zmeny - napr. prichod - odchod clenu atd..? Díky
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
boincstats aktualizuje častěji, nejméně 4x za den. Kolem 18. hod. CET uzavírají denní statistiku.FordPrefect píše: Statistiky tymu na strankach jednotlivych projektu jsou aktualizovany pomerne casto, rekneme co hodinu. Statistiky na boincstats.com nebo boincsynergy jsou aktualizovany rekneme jednou denne
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Sam pises: "Kolem 18. hod. CET uzavírají denní statistiku" -> jednou za denPepino65 píše:boincstats aktualizuje častěji, nejméně 4x za den. Kolem 18. hod. CET uzavírají denní statistiku.FordPrefect píše: Statistiky tymu na strankach jednotlivych projektu jsou aktualizovany pomerne casto, rekneme co hodinu. Statistiky na boincstats.com nebo boincsynergy jsou aktualizovany rekneme jednou denne
- Barbar
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Kredit týmu není součtem kreditu jeho členů, ale jde o kredity "odpracované" již jako člen příslušného týmu. Jediná mě známá vyjímka je CPDN, kde tým dostává vždy celý (i jinde odpracovaný) kredit uživatele.Hadra píše:Ahoj!
Pred nekolika dny se i muj bracha pripojil do projektu pod boinc (zije v irsku - zlanaril jsem ho a libi se mu to - pocita samozrejme za CZ) a zalozil team - pripojil jsem se. Uz je to par dnu a team jiz lze najit, ale s nesmyslnym kreditem. <b>Proste moje osobni kredity jsou viditelne, ale nepricetly se do teamoveho. </b> Zatim nedavam zadne odkazy. Jen se chci zeptal, zdali to je bezne. Osobni statistiky se aktualizuji denne, u teamu neco vazne, aktualizuji se mene casto? Nebo to trva nez se projevi zmeny - napr. prichod - odchod clenu atd..? Díky
Aha, tak to je pro me novinka - myslel jsem ze kdyz se pripojim do nejakeho teamu napr. v SETI projektu pripoctou se teamu i moje kredity. Takto vlastne prichozi do teamu i s kreditem treba 100000 "nic" neovlivni. Zacina pomahat od nuly, jestli tomu rozumim...? Nebo se pricitaji jen vramci jednotlivych projektu a pokud se ucastnim i jinde je to jen moje aktivita a teamu nic..?Barbar píše:Kredit týmu není součtem kreditu jeho členů, ale jde o kredity "odpracované" již jako člen příslušného týmu. Jediná mě známá vyjímka je CPDN, kde tým dostává vždy celý (i jinde odpracovaný) kredit uživatele.Hadra píše:Ahoj!
Pred nekolika dny se i muj bracha pripojil do projektu pod boinc (zije v irsku - zlanaril jsem ho a libi se mu to - pocita samozrejme za CZ) a zalozil team - pripojil jsem se. Uz je to par dnu a team jiz lze najit, ale s nesmyslnym kreditem. <b>Proste moje osobni kredity jsou viditelne, ale nepricetly se do teamoveho. </b> Zatim nedavam zadne odkazy. Jen se chci zeptal, zdali to je bezne. Osobni statistiky se aktualizuji denne, u teamu neco vazne, aktualizuji se mene casto? Nebo to trva nez se projevi zmeny - napr. prichod - odchod clenu atd..? Díky
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Hadra:
v rámci každého projektu se musíš přihlásit do týmu, takže můžeš v každém projektu počítat pro jiný tým. Jinak vždy (s výjimkou CPDN) se týmu přičítají jen ty kredity, které jsi získal v době, kdy jsi byl členem týmu, jinak řečeno, pokud přistoupíš k nějakému týmu, tak začínáš od nuly nebo od zůstatku, který jsi napočítal týmu před jeho opuštěním (to pokud jsi již jednou v tom týmu byl) - tobě se samazřejmě načítají kredity průběžně
v rámci každého projektu se musíš přihlásit do týmu, takže můžeš v každém projektu počítat pro jiný tým. Jinak vždy (s výjimkou CPDN) se týmu přičítají jen ty kredity, které jsi získal v době, kdy jsi byl členem týmu, jinak řečeno, pokud přistoupíš k nějakému týmu, tak začínáš od nuly nebo od zůstatku, který jsi napočítal týmu před jeho opuštěním (to pokud jsi již jednou v tom týmu byl) - tobě se samazřejmě načítají kredity průběžně
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Díky moc za odpověď!
Hledal jsem v boinc tématech, ale budu tedy pokračovat zde ještě jedním dotazem. Konkrétní příklad: na SETI někdo založí team, ja se pridam a od tohoto momentu jde do teamu kredit jen z mych vypoctenych seti jednotek. Pokud pocitam jeste napr. einsteina musel by dotycny clovek zalozit na einsteinovi stejny team (nazev jako na seti) (na stejny email + heslo) atd. dalsi projekty...aby se vse projevilo v danem teamu - total kreditu? Takze zalozit v dalsich projektech muze totozny team jedine on - musi byt stejne heslo a email, aby se to projevilo v souctu -- napr. takovy je princip vetsich teamu? Napr. boinc.cz - ve vsech projektech se zalozi na jeden account team a az potom scita kredity jakoby v ramci jednoho teamu pres vsechny projekty? Jsem v zacatcich orientace v boinc, tak doufam, ze je to srozumitelne.... a ze se mi nevysmejete.. Díky
Hledal jsem v boinc tématech, ale budu tedy pokračovat zde ještě jedním dotazem. Konkrétní příklad: na SETI někdo založí team, ja se pridam a od tohoto momentu jde do teamu kredit jen z mych vypoctenych seti jednotek. Pokud pocitam jeste napr. einsteina musel by dotycny clovek zalozit na einsteinovi stejny team (nazev jako na seti) (na stejny email + heslo) atd. dalsi projekty...aby se vse projevilo v danem teamu - total kreditu? Takze zalozit v dalsich projektech muze totozny team jedine on - musi byt stejne heslo a email, aby se to projevilo v souctu -- napr. takovy je princip vetsich teamu? Napr. boinc.cz - ve vsech projektech se zalozi na jeden account team a az potom scita kredity jakoby v ramci jednoho teamu pres vsechny projekty? Jsem v zacatcich orientace v boinc, tak doufam, ze je to srozumitelne.... a ze se mi nevysmejete.. Díky
No mam takovej dojem, ze u tymu je jedno kdo ho zalozil, podstatny pro celkovy soucet pres projekty je jeho nazev, takze nevadi, ze ho na jinym projektu zalozi nekdo jinej, pokud je stejnej nazev, tak se to zapocte do souctu, pripojeny lidi v tom konkretnim projektu do toho tymu pak prinasi ony kredity.
Statistiky
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Intel Core 2 Quad Q9300, 8GB RAM, Vista Home Premium x64
AMD Athlon 64 X2 4200+, 3GB RAM, Vista Home Premium
Intel Pentium 4 2,4GHz (800MHz FSB), 512MB RAM, XP SP2
Nechci dále komplikovat téma. Znáte asi začátky a horké hlavy
. I když jsem přečetl co se dá - měl jsem si to přečíst znovu. Tímto bych chtěl pochválit přehledný a účelný web boinc.cz a poděkovat všem, kteří se již dlouho na něm podílí. Hlavní je účastnit se a pomoct urychlit možný vývoj - ostatní je zábava
. Mějte se zatím dobře. Dan