BOINC - RenderFarm@Home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
BOINC - RenderFarm@Home
BOINC - RenderFarm@Home je, jak nazev napovida, zameren na renderovani grafiky. Misto blenderu jako BURP uziva Fractal Flames a lezou z toho docela zajimave obrazky, resp. animace.
Projekt je samosebou v pocatecni fazi - jeste vcera se diskutovalo o nazvu projektu.
Otazka vzajemneho postaveni BURPU a RenderFarm je zatim nejasna - byla varianta nechat Flames jako podprojekt (aplikaci) v ramci BURPu, ktery jiz ma temer vybuduvanou potrebnou infrastrukturu serveru a mirroru nebo zustat samostany a nejak posilit server(y) a linku, ja jsem navrhoval vzajemnou spolupraci...
Projekt je samosebou v pocatecni fazi - jeste vcera se diskutovalo o nazvu projektu.
Otazka vzajemneho postaveni BURPU a RenderFarm je zatim nejasna - byla varianta nechat Flames jako podprojekt (aplikaci) v ramci BURPu, ktery jiz ma temer vybuduvanou potrebnou infrastrukturu serveru a mirroru nebo zustat samostany a nejak posilit server(y) a linku, ja jsem navrhoval vzajemnou spolupraci...
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Hmm, a bude to umet renderovat neco uzitecneho, nebo jen fraktaly?
Pokud jen fraktaly, tak to skonci jako neprakticka kravinka, neco jako electric sheep
Pokud jen fraktaly, tak to skonci jako neprakticka kravinka, neco jako electric sheep
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
To vypada, ze by projekt mohl mit novou URL - http://www.renderfarmathome.com.ar/