Nemám čas, tak jen v rychlosti. Potřebuju dát pro kámoše do kupy PC sestavu do 19tis. A to komplet, berte to že to je obyč uživatel, nezajímá ho DDR1/2/3/4 a podobné kraviny. Jeho představu splňuje Virtuální pokojíček 4 Student od Lynxu. Tedy dá-li se sestavit za ty peníze něco lepšího - sem s tím!
Požadavky:
1. Cena v rozmezí 18-19tis vč. DPH
2. V ceně case + monitor + případně multifunkce + periferie (klávesnice, myš, obyč repro, sluchátka).
3. Musí to mít síťovku (mám pro něj objednanej net)
4. Bez operačního systému.
5. Musí to bejt hodně rychle - komponenty s termínem dodání "neznámý" nebrat.
6. Preferuji czechcomputer.cz.
7. Využití - internet, kancl práce, občas nějaká starší hra - tedy ne 512MB grafiku, ale ani ne integrovanou. Nějaká šlupka se 128MB by stačila.
Můj náčrt.
Sempron 3000+ (nevim, třeba 3400+ co já vim)
512MB RAM (lépe 1GB)
160GB disk
DVD vypalovačka
128MB grafika
17" LCD (nebo se vejdem i do 19" ???)
tiskárna HP1410 nebo Canon MP160
Díky za pomoc, jdu chrnět. Sem po 18hod na nohou docela unavenej.
dejv
PS: Nepiště mi, že Virtuální pokojíček je pro debily a podobně, je to člověk co prostě potřebuje komplet počítač, co je za tím ho nezajímá a nechce to vědět. Prostě potřebuje comp, je-li reálné do 20tis spáchat něco lepšího než Lynx, bude to dobře. Nepůjde-li to, tak si vezme VP4S. Nezajímá ho AMD, Intel, Kingmax, LG či Neovo - nic mu to neřekne.
PC sestava do 19 000,-
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
A jako multifunkci bych, dle referencí kolegy, doporučil http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=40628 - Canon MP460
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Za ty penize neni skoro sance postavit neco hodně odlišného od lynx. S 1.G RAM s 19 monitorem, příslušenstvím a multifunkční tiskárnou by cena vyskočila někam....
Já vím to je stačí přidat jen 500kč a mám 800ky RAM místo 667. dalších 600,- a mám... a zachvíli stavíme quad core se SLI
Já bych postavil u CC to samé (semprom +-3000) co mají lynx, akorát na platformě AM2
Já vím to je stačí přidat jen 500kč a mám 800ky RAM místo 667. dalších 600,- a mám... a zachvíli stavíme quad core se SLI
Já bych postavil u CC to samé (semprom +-3000) co mají lynx, akorát na platformě AM2
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI