Moje vyjádření.
1. Vliv na chod CNT mělo několik lidí, větší či menší - jak bylo v jejich možnostech - byla to asi chyba, alespoň na to se z počátku roku začalo upozorňovat.
2. Situace dospěla tak daleko, že na chod týmu má vliv jeden člověk, který si to tak usmyslel - nesouhlasil sem s tím.
3. Není pro mne přijatelné sepisovat jakékoliv smlouvy. BOINC je můj drahý koníček (drahý ve smyslu času) a nemíním z něj dělat něco extra, baví mě to.
4. Řešení se za 3/4 roku nenašlo, ať s mojí účastí nebo bez mé účasti.
5. Dokud budu vlastnit doménu boinc.cz, bude sloužit k propagaci platformy BOINC v České Republice a je mi zcela ukradené kdo se na této propagaci bude chtít podílet - nikomu nebude bráněno.
6. Ano v současné době sem členem ex Czech Democratic Teamu, někde se přejmenoval na boinc.cz, někde je to pořád CDT. To je v tuto chvíli druhořadé. Proč boinc.cz? A proč třeba boinc.sk? Prostě to tak je.
7. 14 měsíců tým CNT fungoval, nikdo neměl potřebu se vrtat v tom kdo má hesla, kdo má doménu, kdo jí platí, kdo platí trika, kdo u toho tráví dlouhé hodiny, kdo překládá články, kdo pro ty články sbírá po netu informace, kdo se stará o fórum, kdo má hesla na server, atd. Abych pravdu řekl, do dnes od začátku problémů sem nepřišel na to, kde se najednou vyskytl problém ohledně těchto záležitostí, ať sem si fórum četl zpředu dozadu a pořád dokola, ten impulz, tu chybu, ten zárodek sem nenašel - třeba někdo z vás jo, já ne. Kdyby se tolik lidí co se staralo o tyto věci zajímalo o nové články, máme tu megaweb o boincu, místo toho se propsali megabajty krávovin na fóru. Kéž by diskutující měli tolik elánu do psaní článků! Jejich elán v této záležitosti = 0 (vyjímky se najdou, ano přihlašte se, patří vám dík!)
8. Opustit CNT jsem zvažoval asi 2 měsíce, proto ty neustálé mé kecy o tom, kdy vylezu, kdy změním, atd. Situace je taková, že můj vliv na CNT je nulový - tedy přínos pro CNT je roven nule - nevím tedy čím bych byl platný, spíš sem přítěží.
9. Moje opuštění CNT berte třeba jako určitou formu protestu (kterou sem na začátku roku třeba kritizoval - nebyl sem si schopen představit kam to doleze).
10. Nebráním se tomu, že se do CNT vrátím a že boinc.cz bude webem CNT. Za současné situace to ovšem nelze, nedokážu to ovlivnit.
11. Moje motivace něco pro BOINC v ČR dělat je 3/4 vcelku nulová, není nálada, není podpora, není pomoc. Nejde to.
12. V týmu kde budou lidi co mají BOINC taky jako koníček to půjde pomalu, ale o to s větší motivací.
13. Kdo si chcete na mojí osobu zanadávat, učiňte tak zde. Vím, že můj krok se spoustě lidem nebude líbit, spousta lidí si bude myslet, že sem vychcanej, že zneužívám čehosi a tak dále. Takže klidně to sem pište, já si to přečtu, nemám s tím problém.
14. Nehodnotím lidi, které neznám osobně, prosím nedělejte to ani vy, pokud si chcete pokecat osobně, nemám problém, pokecáme o čemkoliv, jako v Praze a i v Beskydech. Pak klidně napište, že sem magor, nevím co je to kompromis a tak podobně.
15. Myslím, že by to mohlo být vše. Chcete-li diskutovat o dalším vývoji v CNT, klidně debatujte vedle v threadu. Zde nikoliv.
Díky.
dejv
Oznámení - vyjádření od dejvidka
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Oznámení - vyjádření od dejvidka
Naposledy upravil(a) dejvidek dne pát dub 27, 2007 6:52 am, celkem upraveno 2 x.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Děkuji dejvidkovi že napsal co hodlá dělat.
Jen to vyjádření k fóru stále marně hledám.
Také jsi se dejvidku nevyjádřil co hodláš udělat se správou CNT na projektech Protein a CPDN BBC.
Jen to vyjádření k fóru stále marně hledám.
Také jsi se dejvidku nevyjádřil co hodláš udělat se správou CNT na projektech Protein a CPDN BBC.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Prvnich 5-6 budou souhlasim; ostatni me neprislusi hodnotit.
Sam jsem navrhoval nazev tymu boinc.cz v Beskydech i na poslednim prazskem srazu - rationale jsem k nazvu na foru take daval. Vyslovil jsem i moznost prejmenovani CDT na boinc.cz, nebot demokracii CDT chapu jako opozici vuci nacionalismu CNT, ale dost kecu. To bylo v dobe, kdy forest nevidel jinou cestu nez smlouvu...ostatne smluvu nevidel nikdo dodnes. V takovem rozpolozeni jsem podporoval vznik tymu boinc.cz jako relativne neutralni platformu pro propagaci BOINC (viz bod 5). A take rizene rozdeleni tymu, ke kteremu evidentne neni vule.
Moment, kdy forest zaslal hesla Miiichalovi a ten byl ochoten se objetovat ve smlouve, Pepino pomoc s papirama atp... no to uz zname. Chtel jsem tomu dat sanci, ackoli nejsem pritelem papirovani a nejspise bych se toho neucastnil, na tom nic nemenim. BYla by to asi poklidnejsi cesta jinak stejne nevyhnutelneho deleni.
Sorry Bubak, jestli ti to komplikuje zivot...proto to resim pres boinc.sk
Sam jsem navrhoval nazev tymu boinc.cz v Beskydech i na poslednim prazskem srazu - rationale jsem k nazvu na foru take daval. Vyslovil jsem i moznost prejmenovani CDT na boinc.cz, nebot demokracii CDT chapu jako opozici vuci nacionalismu CNT, ale dost kecu. To bylo v dobe, kdy forest nevidel jinou cestu nez smlouvu...ostatne smluvu nevidel nikdo dodnes. V takovem rozpolozeni jsem podporoval vznik tymu boinc.cz jako relativne neutralni platformu pro propagaci BOINC (viz bod 5). A take rizene rozdeleni tymu, ke kteremu evidentne neni vule.
Moment, kdy forest zaslal hesla Miiichalovi a ten byl ochoten se objetovat ve smlouve, Pepino pomoc s papirama atp... no to uz zname. Chtel jsem tomu dat sanci, ackoli nejsem pritelem papirovani a nejspise bych se toho neucastnil, na tom nic nemenim. BYla by to asi poklidnejsi cesta jinak stejne nevyhnutelneho deleni.
Sorry Bubak, jestli ti to komplikuje zivot...proto to resim pres boinc.sk