No hezky jsi to zhodnotil. Mozna by jsi take mohl navrhnout, co jako podle tebe muzu delat vic, nez se "flakat nekde mezi", jak hodnotis me pocinani (a ostatnich).Bubak píše:Neznam presny datumy toho co se kdy stalo, ale cela tahle debata je podle me o jednom cloveku co sedi na heslech a o 2. cloveku co sedi na domene. Ostatni co sem pisou a to vcetne radnich se flakaj nekde mezi.
Koncept tymu bez founderu jsem uvedl jiz pred mnoha mesici, jako alternativu vuci pozici foundera toho ci onoho projektu; misto toho jsou zde totiz heslari. Navrhoval jsem, aby kazdy projekt mel sveho cloveka, ktery se o nej bude starat (takovy duchovni otec), bude o nem informovat v aktualitach a obcas napise clanek...tj. clovek kompetentni, znaly, se zajmem o dany projekt. Takovy clovek by klidne mohl mit k nemu heslo. Skutek utek, bud se kompetentni lide nenasli, nebo by to ranilo neci ego. (srovnej napriklad koncept Mit a Byt od Fromma).
Kdyz uz jsme u toho ega - ono to "moje" hesla (jo, to jsou ty, ktere jsem dostal od toho nebo tohoto), "moje" clanky (jo, to jsou ty, co mi prelozila tamhleta, autorskou korekturu udelal tenhle a jazykovou tamten), a "moje" domena (jo, jsem spatnej, ze jsem si ji zaregistroval, zaplatil provozuji ji pro ostatni 2 roky) nedela moc dobrotu. At uz u tech, kteri si privlastnuji nebo u tech, kteri zavidi. [do zavorek si doplnte vlastni hodnoceni]
Fakt ale nevim, co s tim muzou "ostatni co sem pisou" udelat. Na takovou vec asi musi byt lidi zrali.
Na CPDN jsem si v admin neverejne sekci (hezkych par desitek threadu a stovek postu tam je) nevsiml ani naznaku obavy toho, ze si nekdo z adminu privlastni forum, na CPDN jej smaze a pojede si nekde jinde. Nekdo je z UK, nekdo z USA, nekdo z Cech a pritom si proste verime.
Tady lidi spolu chodej na pivo a...skoda mluvit/psat