Konecne. Vkladal jsem prave do Miiichala velke nadeje. Snad to dobre dopadne.vejpuste píše:Diky Michale za snahu a za pozitivni vyvoj.
Konecne se to zacina nekam hybat.
Libor
Dalsi postup
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Bud prosim konkretni. Nemyslim, ze by jsi na me zase chtel vytahovat zombiky, ale proste napis seznam, co konkretne chybi. BBC, co ma dejv, OK...co dal?forest píše:Pak ještì nìjaké Alfa èi Beta které spravuje zase Honza, ale vìtšinou jsou mrtvé a pøevést se ani nedají.
Jasne jsem dal najevo, ze nove tymy zakladat nebudu, protoze se to obratilo proti me a radsi pujdou x10k kreditu do kose a bude se cekat, jestli nejaky CNT na tom ci onom projektu vznikne, kdo jej nadivoko zalozi atp. Nove projekty pocitam, pisu na jejich fora nebo si pisu z lidma z projektu, ale CNT tam nezakladam, nepropaguji, ani za nej nepocitam, tudiz ke spravcovstvi pristup nemam.
@ redwolf. Rada ztratila smysl pravem veta, clenove v ni si nikdy nebyli rovni ackoli to byl jeji stavebni kamen, kdyz k necemu dospela stejne k tomu podle nekterych nemela mandat...takovy cirkus nemam zapotrebi, kdyz v podstate neni o cem by mohla rozhodovat a stejne se pak nekteri zaridi podle sveho bez ohledu na ostatni. Pokud se situace v tomto zmeni...
S Miiichalem i forestem jsem se v patek spojil, stejne tak byvam ve spojeni s dejvem.
Dnes rano jsem Miiichalovi psal, ze debata opet nikam nevede, lide placaji o forech a o tom co mozna nekdy bude nebo nikdy nebude protoze to nikdy nebylo, ale ze na ZAKLADNI kroky, ktere by meli jit jako prvni, se zapomina. Je cas na konkretni kroky a ne zase dalsi mesice placat a plnit forum ne po kilech, ale po megach. Doporucil jsem zacit smlouvou a poresit hesla. Alternativu zde prezentovat nebudu, nebot prozatim neni aktualni.
Proto jsem velmi rad, ze forest po nekonecnych mesicich udelal konecne vstricny krok k uklidneni situace; konkretni krok, ktery signalizuje, ze nejde pouze o sliby; krok, ktery konecne odblokovava situaci; krok, kterym ostatni prestavaji byt pouze rukojmi. Vidim to jako zasadni moment pro dalsi jednani a kroky.
Miiichalovi jsem psal, ktere prvky bych ve smlouve uvital, ktere si myslim jsou nezbytne aby byla vubec smlouva smysluplna (uzavirana na dobu neurcitou, s datem platnosti od podpisu, ale zaroven s klauzuli o vypovedni lhute ci odstoupeni od smlouvy atp.). A stejne tak jsem psal nektere principielni slabiny smlouvy, na ktere je mozne se zamerit, ale to uz se psalo i zde.
Uz hodne davno jsem zminoval, ze mi je v podstate jedno, jestli budu u hesel nebo nove smlouvy figurovat - vzdy mi bylo proti strsti, aby jeden clovek rozhodoval podle sveho za x tisic lidi bez ohledu na to, co je to za cloveka a co si mysli ostatni. O to mi slo a nadale jde.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Jak úsměvné. Když sem kdysi přeposlal hesla Honzovi, byl z toho průser jako hovado. Dneska jsme v situaci, kdy hesla budou kolovat podle toho jak se forest vychrápe a ostatní lidi? - polibte si!
Konstruktivní příspěvky? Ale kde že, co se nelíbí forestovi je na pííííp, smete se ihned ze stolu a navrhne se něco jiného co je zajisté konstruktivní, všichni budou debatovat na tohle téma a na nic jiného. Bezva stav.
Vzhledem k tomu, že na vliv záležitostí okolo týmu má v současné době vliv jen jeden člověk, tak už to pro mne není tým. Zítra mám volno, takže se z týmu vyklikám a vklikám se do týmu jiného.
dejv
Konstruktivní příspěvky? Ale kde že, co se nelíbí forestovi je na pííííp, smete se ihned ze stolu a navrhne se něco jiného co je zajisté konstruktivní, všichni budou debatovat na tohle téma a na nic jiného. Bezva stav.
Vzhledem k tomu, že na vliv záležitostí okolo týmu má v současné době vliv jen jeden člověk, tak už to pro mne není tým. Zítra mám volno, takže se z týmu vyklikám a vklikám se do týmu jiného.
dejv
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ano, opět velice konstruktivní vyjádření od dejvidka. Když už se situace konečně někam hýbe a je v dohlednu konečně řešení které tým má postavit na pevně daná a psaná pravidla, opět se mu to nezdá.
Rád bych od tebe (a myslím že nejsem sám) zde chtěl vyjádření co bude s doménou boinc.cz když jak píšeš přejdeš do jiného týmu, co bude s fórem na tvé doméně a s naším týmem na minimálně dvou projektech o kterých nyní vím (BBC a Protein) když se z týmu jak píšeš vyklikáš. Hodláš na těchto projektech překlikat správu na mě nebo Honzu?
Rád bych od tebe (a myslím že nejsem sám) zde chtěl vyjádření co bude s doménou boinc.cz když jak píšeš přejdeš do jiného týmu, co bude s fórem na tvé doméně a s naším týmem na minimálně dvou projektech o kterých nyní vím (BBC a Protein) když se z týmu jak píšeš vyklikáš. Hodláš na těchto projektech překlikat správu na mě nebo Honzu?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Patří to asi sem. Z home page sem odstranil odkazy na články které již nejsou součástí boinc.cz a byly odstraněny. Poradí někdo, co mám napsat na home page za vysvětlení, že půlka toho tam už není? Byl bych rád, kdyby vysvětlení lidem formulovat ten kdo tento stav nastavil - tedy forest.
Za den chodí několik emailů typu:
dejv
Za den chodí několik emailů typu:
Díky že to někdo "běžným" userům vysvětlí. Já na to nějak nemám slova. Asi by to z mých úst nikdo z nich nepochopil.valezbo píše:Zdravim, skoro každý den jsem se kochal na BOINC.CZ svým postupem v
žebříčku v týmu, ale teď odkaz na statistiky zmizel a natěch nových
stránkách sem taky nic nenašel.
CO TO?????????????????????????????????????????????????
valezbo
dejv
2 dejv: 3x dopr.... Sakra co chces vysvetlovat na tom, ze Forest nesouhlasi se zverejnenim SVYCH clanku na boinc.cz? Kdy uz vy dva konecne do sebe prestanete rejt a zacnete spolu (mozna s odstupem) komunikovat?
Co se tyka tech clanku... na netu jsou, proc nepredelat ten link? Ty ho musis smazat? Nebo se bojis ze bys musel platit patent AT&T?
P.S.: Nechci sem psat, ale tohle mi nadzvedlo.
2 barbar: Podle me je to spis naopak, Dejv kdykoli diky boinc.cz postavi Foresta i s "jeho CNT" na vedlejsi kolej, moc dobde to vi a proto nevyjednava.
Co se tyka tech clanku... na netu jsou, proc nepredelat ten link? Ty ho musis smazat? Nebo se bojis ze bys musel platit patent AT&T?
P.S.: Nechci sem psat, ale tohle mi nadzvedlo.
2 barbar: Podle me je to spis naopak, Dejv kdykoli diky boinc.cz postavi Foresta i s "jeho CNT" na vedlejsi kolej, moc dobde to vi a proto nevyjednava.
Private (old) + CCU stats.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
2Bubak: Proč bych měl linky předělávat? Když si někdo dal tu práci a články z webu odstranil, tak by se k tomu co udělal měl postavit čelem a jasně lidem říct proč tomu tak je a co ho k tomu vedlo a né aby po něm někdo lezl po webu a z nudy opravoval tu prasečinu.
A jasně že chci všechno a všechny odstavit na vedlejší kolej, celý dva roky sem to připravoval.
dejv
A jasně že chci všechno a všechny odstavit na vedlejší kolej, celý dva roky sem to připravoval.
dejv
2 Dejv: bavime se o tom, ze Forest SVY vlasti clanky smazal z boinc.cz a jsou jinde? Dejve ty mas tu moc udrzovat boinc.cz jako kvalitni web o boinc v cestine at uz bude liboolnyho teamu. Pokud nekdo uverejni novej clanek na nejakym webu, das sem link? A nemusi to byt jen Forest, kdyz neco napise Duro nebo Honza a nebude to primu pro boinc.cz?
Tvoje typicka reakce. Prehnana reakce ktera se snazi me dostat nekam jinam nez jsem.. Tady z Foresta vsichni 3/4 roku lamete hesla a nadavate na nej a ty nejses schopnej sem ani napsat ze boinc.cz byl, je a bude o boincu v Cechach, natoz to podepsat na kusu papiru.dejvidek píše: A jasně že chci všechno a všechny odstavit na vedlejší kolej, celý dva roky sem to připravoval.![]()
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
SouhlasimBarbar píše:Moc se Dejvídkovi nedivím, vždyť ho Forest vytvořením nového týmového webu a prezentací tohoto webum jako oficiálního webu Czech National Team postavil i s boinc.cz na vedlejší kolej.
2 Forest: kdyz uz jsme u tech clanku, tak nektere clanky prelozila z anglictiny moje zena. Co kdyby ses ji zeptal, zda-li s tvym postupem souhlasi
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jen jsem odstranil své články z boinc.cz jako protest proti tomu jak si dejvidek přivlastnil týmový web i fórum a odmítal jakýkoliv závazek co s tím dál hodlá dělat. Články jsem jen přesunul a zveřejnil je jinde. Pokud je pro dejvidka nepřekonatelný problém na tyhle články dát link na svém webu, je to jeho problém.
Situace se vyvynula tak, že by boinc.cz byl všeobecným webem informujícím o BOINC a jeho projektech, né tedy týmovým webem a jako takovému jsem slíbil že ty články bude moci poté použít pro své stránky na boinc.cz.
Místo toho aby se dejvidek k tomuto vyjádřil že to tak bere a že web takto předělá, stále jen vyhrožuje že na boinc.cz budou stránky jiného týmu a zprávu v novinkách že web týmu CNT byl přesunut na http://www.CzechnationalTeam.cz smazal.
Nuže tedy dejvidku, vysvětli si své postupy na svém webu a doméně sám když už je nedokážeš vysvětlit nám tady na fóru a nechtěj po mě abych ti pracoval na tvém soukromém webu, protože dle toho co píšeš ani sám ještě nevíš co na něj nakonec dáš a zda bude jakýsi týmový, či všeobecný.
Také se musím smát že tam mám něco napsat či zveřejnit, když jsi mně zrušil všechny přístupy ke svému webu.
Netvař se prosím neustále že ti někdo ubližuje. Už měsíc píšeš že stránky nějak předěláš na stránky jiného týmu, nenapíšeš co v takovém okamžiku chceš udělat s týmovým fórem CNT, že z CNT odejdeš, vždy že to bude druhý den, k návrhům se vyjadřuješ že jsou to blbosti a o ničem jednat nechce. Uvědom si jak se chováš, nevím co tím chceš dokázat. Co vím ale určitě, uklidnění a vyřešení situace tím zcela jistě nijak nepomáháš.
Pro ostatní členy něco konstruktivního:
S Miiichalem jsme probrali zhruba většinu bodů smlouvy bez větších problémů a dále smlouvu budeme s pomocí Pepina připravovat do finální právní verze.
Situace se vyvynula tak, že by boinc.cz byl všeobecným webem informujícím o BOINC a jeho projektech, né tedy týmovým webem a jako takovému jsem slíbil že ty články bude moci poté použít pro své stránky na boinc.cz.
Místo toho aby se dejvidek k tomuto vyjádřil že to tak bere a že web takto předělá, stále jen vyhrožuje že na boinc.cz budou stránky jiného týmu a zprávu v novinkách že web týmu CNT byl přesunut na http://www.CzechnationalTeam.cz smazal.
Nuže tedy dejvidku, vysvětli si své postupy na svém webu a doméně sám když už je nedokážeš vysvětlit nám tady na fóru a nechtěj po mě abych ti pracoval na tvém soukromém webu, protože dle toho co píšeš ani sám ještě nevíš co na něj nakonec dáš a zda bude jakýsi týmový, či všeobecný.
Také se musím smát že tam mám něco napsat či zveřejnit, když jsi mně zrušil všechny přístupy ke svému webu.
Netvař se prosím neustále že ti někdo ubližuje. Už měsíc píšeš že stránky nějak předěláš na stránky jiného týmu, nenapíšeš co v takovém okamžiku chceš udělat s týmovým fórem CNT, že z CNT odejdeš, vždy že to bude druhý den, k návrhům se vyjadřuješ že jsou to blbosti a o ničem jednat nechce. Uvědom si jak se chováš, nevím co tím chceš dokázat. Co vím ale určitě, uklidnění a vyřešení situace tím zcela jistě nijak nepomáháš.
Pro ostatní členy něco konstruktivního:
S Miiichalem jsme probrali zhruba většinu bodů smlouvy bez větších problémů a dále smlouvu budeme s pomocí Pepina připravovat do finální právní verze.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
nemusim nic hledat tady cve foru. Staci ma pamet.dejvidek píše:Použij funkci vyhledávání, to že boinc.cz bude vždy o boincu sem psal několikrát. To že na to nepotřebuju papír sem řekl dost jasně taky asi 20x.Bubak píše:.......a ty nejses schopnej sem ani napsat ze boinc.cz byl, je a bude o boincu v Cechach, natoz to podepsat na kusu papiru.
dejv
Na tohle:
Jsi odepsal tohle:Bubak píše:Tak sem zkusim zase po case napsat jeden z mych nerozumne strestenych napadu.
Pokud to dobre chapu, tak boinc.cz a i tohle forum je o BIUNCu v cechach a v ceskem jazyce (u me asi jen castecne). Pak se mi ale vubec nelibi homepage, ktera smeruje jednoznacne k tomu nejvetsimu z ceskych teamu. Zaroven i ve foru je videt jediny team. Pokud ma CNT sve stranky, nemely by byt na homepage odkazy na vsechny stranky ceskych teamu? A tady ve foru by se taky mohly zalozit sekci Tym dalsi theady ne? Tim by se tenhle web stal 100% rozcestnikem vsech BOINC pozitivnich cechu.
a pak tohle:dejvidek píše:2Bubak: Myslím si, že je 5min po dvanácté. Všechny hesla jsou od rána přístupná těm členům rady, kteří o ně stojí. Pak snad bude mít konečně CNT i já klid na propagaci BOINCu v ČR.
dejv
PS: A k týmům v ČR, aktivní se dají spočítat na jedné ruce vysloužilého truhláře. Very Happy
Tak nevim. Ja se te jasne zeptal, jestli bude boinc.cz obecne o boincu a tys na to odpovedel ze boinc.cz bude teamovym webem tvyho teamu.dejvidek píše:Aby v tom nebyl bordel, tak pro ujasnění:
czechnationalteam.cz - bude nový web CNT, nebo se najde jiná doména - to už já řešit nebudu.
boinc.cz - bude web jiného týmu, který zatím nemá název.
dejv
Proc teda rejpes do Foresta ze zalozil teamovej web CNT?
EDIT: To ze Forest napsal podle me kvalitni clanky o par BOINC projektech a tys ho pred uverejnenim na boinc.cz nedonutil souhlasit s LGPL nebo podobnou licenci a tim padem ma pravo je odsud smazat je tvuj problem.
Naposledy upravil(a) Bubak dne stř lis 01, 2006 9:36 am, celkem upraveno 1 x.