Nové vymoženosti fora

Informace a diskuse o webu boinc.cz a o tomto fóru

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Honza

Nové vymoženosti fora

Příspěvek od Honza »

Postupne a obcas v souvislosti s resenim zaloh fora, respektive jejich pripadneho restore na server (a to je ta problemova cast) pridavam sem tam nejake ty dalsi funkce fora.

Napr. v indexu by jste v Zobrazit nové pøíspìvky od poslední návštìvy meli mit na konci v zavorce pocet novych prispevku od posledni navstevy.

Doplním to o ukázky. Dejv

Obrázek
Je zde k dispozici poèet pøíspìvkù od vaší poslední návštìvy, jak psal Honza.

Obrázek
Možnost nechat si v každé kategorii nechat zobrazit témata za urèité období.

Obrázek
Pro nìkoho je normální, že nové pøíspìvky jsou dole, pro nìkoho to je naopak :-)
Naposledy upravil(a) Honza dne ned úno 27, 2005 7:37 pm, celkem upraveno 1 x.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Re: Nove vymozenosti fora

Příspěvek od 4D 61 72 74 69 6E=Martin »

Honza píše:Postupne a obcas v souvislosti s resenim zaloh fora, respektive jejich pripadneho restore na server (a to je ta problemova cast) pridavam sem tam nejake ty dalsi funkce fora.

Napr. v indexu by jste v Zobrazit nové příspěvky od poslední návštěvy meli mit na konci v zavorce pocet novych prispevku od posledni navstevy.
ty umíš v php, nebo si ty funkce odněkud kopíruješ? Jak to phpbb vlastně vypadá? Stáhneš si nějaké zdrojáky, ty edituješ a hodíš to jako fórum na web?

Příspěvek od Honza »

4D 61 72 74 69 6E=Martin píše:ty umíš v php, nebo si ty funkce odnìkud kopíruješ? Jak to phpbb vlastnì vypadá? Stáhneš si nìjaké zdrojáky, ty edituješ a hodíš to jako fórum na web?
V PHP neumim, resp. se nezmuzu na to neco delat od zacatku. Ale nejspis staci znalost anglictiny a vedet, jak se programu obecne...

Existuje spousta jiz hotovych upravy, ktere se daji aplikovat pomoci editace a pridani jednotlivych php a tlp souboru - je to otazka minut, desitek minut nebo i vice (do tech se poustet nebudu).
Nekdy je to trochu tricky - trebas nize uvedeny mod je treba i trochu prelozit a aplikovat na CZ soubory, ktere jsou jidne a jine nez English. Toz musim podle English hledat puvodni mista k oprave, najit odpovidajici v CZ, prelozit to a modlit se, aby to fungovalo Obrázek

Dalsi udelatko, ktere se mi fakt zamlouva.
Kdyz si tuknete na seznam temat pod nejakym forem, pocet odpovedi bude jako odkaz. Po jeho tuknuti se vam otevre okno, kde je seznam, kdo k danemu tematu prispival. A taky je tam dalsi sloupecek s odkazem na zakladatele daneho tematu.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

Honza píše: Dalsi udelatko, ktere se mi fakt zamlouva.
Kdyz si tuknete na seznam temat pod nejakym forem, pocet odpovedi bude jako odkaz. Po jeho tuknuti se vam otevre okno, kde je seznam, kdo k danemu tematu prispival. A taky je tam dalsi sloupecek s odkazem na zakladatele daneho tematu.
hmm, móc pěkné - alespoň vím, kdo je kde nejvíc aktivní...
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od StanleyNR »

Honza píše:Dalsi udelatko, ktere se mi fakt zamlouva.
Tohle mi hlasi "Template->make_filename(): Error - file does not exist", mozna proto ze mam Solaris?
A kdyz uz jsme u toho fora, proc nejde zmenit jmeno uzivatele?
Honza

Příspěvek od Honza »

StanleyNR píše:Tohle mi hlasi "Template->make_filename(): Error - file does not exist", mozna proto ze mam Solaris?
jj, to bude asi tim, ze mas Solaris. Podivam se na to...
Jmeno nejde zmenit, protoze to neni povolene - je to tak v phpBB standardne , aby v tom nebyl chaos. Ale pokud si ho chces zmenit, napis mi trebas PM a ja ti ho zmenim.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Změna uživatele

Příspěvek od dejvidek »

Phpbb jsem nastavoval já a změnu uživatele jsem nepovolil záměrně. Pokud si někdo chce něco změnit, něco jinak nastavit a není mu to povoleno nastavením fóra, tak snad ví na koho se obrátit.
dejv
PS. Měnit nastavení zásadně nebudu.
Honza

Příspěvek od Honza »

StanleyNR píše:Tohle mi hlasi "Template->make_filename(): Error - file does not exist", mozna proto ze mam Solaris?
OK, tak jsem to zmenil pro Solaris, toz jeste pro ty ostatni. No jak rikam, ze to nekdy trochu tricky. Ale vsechno pro vsechny styly menit nebudu - napr. forum uz ukazuje verzi 2.0.11 - pod subSilver.
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Nechcete sem přidat RSS? Máme to na jiným fóru a má to docela úspěch. Jo a ty banány vypadaj v Galaxian Theme opravdu divně.
Jsem členem CNT. Kdo je víc?
Honza

Příspěvek od Honza »

Vladimir Bugdol píše:Nechcete sem pøidat RSS? Máme to na jiným fóru a má to docela úspìch. Jo a ty banány vypadaj v Galaxian Theme opravdu divnì.
Musim rict, je Galaxian a Solaris jsou hrozny - uprosted mam tekovej ouzkej soupecek; evidentne tabulky delane v pixelech a ne v procentech -> na vetsim rozliseni nepouzitejne.
Uznavam, ze banany tam nejsou nic moc. Ale udelat neco co vypada dobre na tmavem i svetlem pozadi :? Proto jsem trebas delal do logo CPDN ve dvou variantach...
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

RSS

Příspěvek od dejvidek »

Pokus o RSS naleznete tady. Prosím o názory, zda vám to vůbec funguje. Já používám RSS čtečku v Opeře 8.
dejv
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Ve Feedreaderu to fachčí gut. Díky.
Honza

Příspěvek od Honza »

Vyhovuje vam textovy box pri psani prispevku misto tech puvodnich 450 pixelu na 750 pixelu?
Zkousel jsem to na 1024 (coz lide pouzivaji nejcasteji) a funguje to...
Pri odpovedi na nejaky dotaz nebo psani delsiho prispevku musim stale scrollovat sem tam.
Vysku bych asi zachoval...
Bugi
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bugi »

Z mý stránky no problemo.
4D 61 72 74 69 6E=Martin
Expert
Expert

no je to celkem v pořádku, ale když se mi někdy rozhodí smajlíci(zůstane mezi nima mezera) nebo když mám otevřené Oblíbené(na levé straně), ztrácí se pravý okraj. Nešlo by to udělat raději na procenta? Mám 1024x768