Jednání radních o smlouvě

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Honza

Příspěvek od Honza »

Soubezne s tim, jak jsi psal zde, tak ti vedle opet nekdo napsal, proc smlouva neni spolehlivym resenim (Azor).

:idea: A taky nezapomen sepsat smlouvy se vsema adminama BOINC projektu, aby mi nahodou treba Carl na pozadani neprenastavil heslo nebo spravcovstvi na CPDN, BBC a SAP projektech :lol:

Prekazka je to, ze nikdo s tebou smlouvu kvuli BOINC podepisovat nechce, tak to pochop. Prestan se drzet neceho, co nema oporu...brzy s tim spadnes i ty.

Lide nechteji pristupovat na podminky, ktere jsi si vymyslel.
Lidi chteji BOINC delat jako konicka...uz tak do toho cpou spousty prachu a casu.

Take jsem ti neco napsal na ICQ...snad budes mit moznost si to precist.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

OK, smlouva tedy padá, nuže čekám až někdo jiný navrhne nějaké řešení, mně už nápady došly.
Hlavně zase nepiště o důvěře, ta zde byla do ledna, ale od té doby se po ní jen šlapalo.
Ve mně důvěru v držení hesel nemáte, v dejvidka v držení domény důveru máte. Srovnejte si v hlavě jestli tohle je normální a jestli se na tomhle dá stavět nějaká jiná než smluvní dohoda.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Zamčeno