Články o BOINC nebo DC

Obecná diskuse týkající se systému BOINC

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
zdenekxxx
Nováček

Příspěvek od zdenekxxx »

Tak jsem tam kouknul a tam ty stránky také nejsou. Hlasí to pořád tu samou chybu :cry:
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

zdenekxxx: V soucasny dobe je to tak, ze neco je na jednom webu a neco na druhym. Proste zmatek nad zmatek. Co konkretne hledas?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Bubak píše:2 forest: On uz je oficialni? Nejak jsem si nevsimnul!!! Podle me je to furt jen tvuj web.
Uznavam ze je tvoje vec, kde sve clanky nechas a kde ne, ale kdyz uz odsud neco smazes/presunes, nemel bys upravit i odkazy tady? Nebo je ucelem tveho pocinani to, aby ten kdo neco hleda se k tomu nedostal, pripadne mu to aspon stizit?
Nevím který odkazy nefungují. Na http://www.CzechNationalTeam.cz by měly fungovat všechny.
Jinak nevím zda je oficiální, ale jiný CNT nemá, jelikož na boinc.cz už dejvidek buduje web a upravuje toto fórum pro účely jiného týmu.

Upravovat linky na boinc.cz nemůžu, nemám k tomu už přístup.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

forest píše:Jinak nevím zda je oficiální [edit: web cnt.cz ]
www.cnt.cz píše:13.10.2006: Spuštění nového webu CNT. Dnešním dnem se stránky http://www.CzechNationalTeam.cz stávají oficiálním webem našeho týmu.
LOL co si máme vybrat :?: :roll:
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
zdenekxxx
Nováček

Příspěvek od zdenekxxx »

Mě to tedy nešlape :cry: Když kliknu na "Projekty a odkazy" pak si vyberu třeba Einsteina a kliknu na"Představujeme projekt..." ukáže se mi "Chyba! Článek číslo 2005012101 neexistuje!" a to samé je i u ostatních ....
Bubak
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od Bubak »

2 zdenekxxx: Jo jsou tam spatne linky. Ale z homepage otevrit ty clanky jdou. Pripadne klikni rovnou na tohle.
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Nefunkční linky jsou "výtvorem" foresta. Přetáhnul si články na svůj web a tady to zůstalo jak po bombě, bohužel není čas to vše zatím napravit. Snad o víkendu.
dejv
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

zdenekxxx píše:Mě to tedy nešlape :cry: Když kliknu na "Projekty a odkazy" pak si vyberu třeba Einsteina a kliknu na"Představujeme projekt..." ukáže se mi "Chyba! Článek číslo 2005012101 neexistuje!" a to samé je i u ostatních ....
Aha už vím kde je ta chyba, v tomhle článku jsem ty linky fakt zapomněl opravit, díky za nakopnutí :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Tak už je vše v pořádku a na této stránce:
http://www.czechnationalteam.cz/view.ph ... 2004060001
na novém webu je vše opraveno a funguje.

Ještě jednou díky za upozornění a pokud by náhodou některý link kdekoliv na novém webu nefungoval, či někde scházel obrázek, tak určtě dejte vědět.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Dneska se mně podařilo dokončit návod na BOINC a připojení k projektu, takže i ten už je na novém webu:
http://www.czechnationalteam.cz/view.ph ... 2006100004
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Hodil sem na web článek Čeká nás apokalypsa? aneb konec světa a moderní věda. Autorem je Duro, leč v phprs je někde chyba a nechce mi to jméno autora zobrazit, byť sem ho v systému vytvořil, tímto se Durovi omlouvám. Článek je na pokračování, někdy v dohledné době bude druhý díl (za týden?).
dejv
PS. Jdu si článek před spaním přečíst :-)
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

dejvidek píše:Hodil sem na web článek Čeká nás apokalypsa? aneb konec světa a moderní věda. Autorem je Duro, leč v phprs je někde chyba a nechce mi to jméno autora zobrazit, byť sem ho v systému vytvořil, tímto se Durovi omlouvám. Článek je na pokračování, někdy v dohledné době bude druhý díl (za týden?).
dejv
PS. Jdu si článek před spaním přečíst :-)
Moc pěkný článek, jen prosím opravte pár češtinářských drobností:
ještě vzrušujícejší = ještě více vzrušující
můžou = mohou
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Ano, velmi hezky clanek. :wink:
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

Ahojte,

diky Dejve za odvedenu pracu, s uvedenim autorstva si nerob starosti, hlavne ze ludia si mozu precitat o (podla mna) zaujimavej teme modernej vedy/kozmologie a ze na boinc.cz pribudol novy clanok na ozivenie.

S cestinou - no, musite este ospravedlnit tych par omylov, medzicasom som na svojej psanej cestine popracoval (5 clankov do casopisu 21.stoleti), ale dokonale to tak skoro nebude. :-)

Anyway, enjoy the article(s).
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
LiborA
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiborA »

Milý Duro, i kdybys to napsal v rodné slovenčině, tak by jsme to zhltli místo oběda :lol:
Už se těším na pokračování :D
Odpovědět