Kdo sledujete statistiky, jiste jste zaregistroali zmenu. Do grafu se dostal projekt malaria. Graf o pocte clenu je take neustale aktualitovan, viz moje podpisy .
V boincstats jsem zaznamena, ze ma CNT 2 dni po sobe prirustek > 1 mil. Muze za to CDPN.
Skoda, ze takovy prirustek nevydrzi dyl.
Kazdopadne CDPN prekrocilo hranici 45 mil. Gratuluju tem, kteri se na tom podili.
Libor
Nevíte co se děje u některých projektů? Všiml jsem si, že Honza vypadl u uFluidsu a u Primegridu. Před pár dny si stěžoval Ford, že není ve statistikách StanleyhoNR, a je jasné, že StanleyNR by někoho zbytečně nevynechal. Honza mi sdělil, že problém je někde u týmu, tak doufám, že tím nemyslel ty problémy kolem práv kolem webu.
Ahoj, mám takový problém dotaz, tak jestli jste se s tím někdo taky nesetkal: Už řadu dní se neupdatuje tenhle obrazek (statistika) a to přesto, že normálně dál počítám.
Adam23 píše:Ahoj, mám takový problém dotaz, tak jestli jste se s tím někdo taky nesetkal: Už řadu dní se neupdatuje tenhle obrazek (statistika) a to přesto, že normálně dál počítám.
Máš pravdu, nějak prostě neupdatujou. Třeba je někdo v Karibiku.