BOINC - Neuron@Home
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
BOINC - Neuron@Home
Uz jesm si vzpomnel, ktery projekt jsem do tabulky pridaval.
Pro ochotneho ladice boinc fora jsem doporucoval nahodit nejaky dummy BOINC project. V podstate Neuron takto v pocatecnich fazich funguje - je to dobra pomucka na hledani a opravy bugu kodu.
Ale o tom vice na linku nahore...
Hmm, dalsi z x projektu, kde neni zalozen CNT. No skoda, ze se situace v tymu neporesila a rada bude asi nefunkcni, tudiz CNT bude dal prichazet nejen o kredity.
Pro ochotneho ladice boinc fora jsem doporucoval nahodit nejaky dummy BOINC project. V podstate Neuron takto v pocatecnich fazich funguje - je to dobra pomucka na hledani a opravy bugu kodu.
Ale o tom vice na linku nahore...
Hmm, dalsi z x projektu, kde neni zalozen CNT. No skoda, ze se situace v tymu neporesila a rada bude asi nefunkcni, tudiz CNT bude dal prichazet nejen o kredity.
Naposledy upravil(a) Honza dne pon zář 04, 2006 4:40 pm, celkem upraveno 1 x.
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
Re: BOINC - Neorun@Home
Těžko někdo vytvoří tým, když nelze založit už nějaký ten den ani účet. Nějak teda nechápu tu tvojí větu...Honza píše:....Hmm, dalsi z x projektu, kde neni zalozen CNT.......
dejv
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Neuron otevřel možnost vytvářet účty - pouze na krátkou dobu pro získání ár nových testerů, takže pokud se chce někdo zapojit tak honem 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- dejvidek
- Administrator

- Kontaktovat uživatele:
2Honza: Asi se dočkáme více takových hlášek. Teď pro změnu na webu vybaflo "Unable to connect to database - please try again later Error:"
nebo "Unable to connect to database - please try again later Error: 1040Too many connections" Ale jednotky sem tam protlačil všechny. Mají hoši co dělat...
dejv
dejv
Tak vsechna cest.Honza píše:Mno, vono de vo too, ze tam moc tech hochu nemaj...kdyz to v podstate dela jeden clovek
Ono tyhle hlasky jsou pravidelny i na CPDN, zvlast kdyz tam prave cca. jednou za den pricarovavaj credity.
Private (old) + CCU stats.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Na Neruonu se objevila dávka chybných jednotek, pokud tedy počítáte nějakou jednotku velmi dlouho (více jak 2 hod na Windows XP 2.8 Non HT Intelu) tak ji shoďte.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png