Zdravim bratre Linuxaku
Soubor bs_opts.xml v BOINC adresari slouzi pro nastaveni parametru BS.
Priklad drivejsiho nastaveni Einsteina (ted uz neni potreba) :
<bs_opts>
<opts>
<name>Einstein@Home</name>
<url>http://einstein.phys.uwm.edu/</url>
<credit_correction>1</credit_correction>
<backup>0</backup>
<cpus>4</cpus>
</opts>
</bs_opts>
<bs_scheds>
</bs_scheds>
<backup> znamena zalozni projekt. Puvodne jsem si myslel, ze to nejak projekt zalohuje.
<cpus> je pocet CPU, pokud chces pro projekt simulovat vic CPU, aby's oblafnul limit WU/CPU. Jinak to pocita porad jenom na realnych CPU.
Libor
Ja bych veril BS. Na Opteronech 254 se mi v cpuinfo SSE3 neukaze. Je to RHEL4, takze zadny zastaraly OS. Kdysi jsem tam na zkousku instaloval wokna a zkousel jsem CPUZ. Ten mi SSE3 ukazal.
Nejjednodussi je zkusit tam spocitat par jednotek s optimalizaci pro SSE3 a uvidis. Myslim, ze nebude problem.
Libor
vejpuste píše:Ja bych veril BS. Na Opteronech 254 se mi v cpuinfo SSE3 neukaze. Je to RHEL4, takze zadny zastaraly OS. Kdysi jsem tam na zkousku instaloval wokna a zkousel jsem CPUZ. Ten mi SSE3 ukazal.
Nejjednodussi je zkusit tam spocitat par jednotek s optimalizaci pro SSE3 a uvidis. Myslim, ze nebude problem.
Libor
tak jo, zkusim to. A ktery je nejlepsi client pro SSE3? Crunch3rovo SSE3 nemam, a na zadra.org je jen SSE2
Assertion failed (now in \watdev\libs\Homere\src\HDateTime.cpp on line 73. Returning
BS funguje dal normalne. POdle me se to objevuje od doby, kdy se pripojilo ke clientovi, kterej mel spatne nastavenej cas, ale nejsem si jistej.
Mate s tim taky nekdo stejnou zkusenost?
Nezkousel jste nekdo pres BS smazat soubor?
Dam priklad. Pouzival jsem optimalizovane aplikace einstein se souborem app_info.xml. Kdyz se z optimalizovane aplikace stala bezna, tak bych chtel app_info.xml smazat, aby se pripadne nove verze stahly automaticky.
Funguje nekomu v BS pridani projektu? Me Attach neudela vubec nic.
Neexistuje k BS nejaka command verze (jako boinc_cmd)? Treba kdyz bych chtel pravidelne nastavovat CPU limit.
Po bourlivem vyvoji BS nejak ustrnulo. Nebo jsem aspon nenasel moc zmen. Je to skoda, protoze to je dobry projekt a mel by se kam rozvijet.
2 vejpuste: Soubor jsem smazat nezkousel, vetsinou si tam vlezu pres ssh, nebo si, kdyz jsou to widle, namapuju c$.
Pridani projektu asi fakt nejde. Taky kvuli tomu musim poustet normalniho magora.
Mas pravdu, ze uz nejaky cas se BS zastavilo.
Dalsi vec, ktera mi stve je, ze si BS drzi spojeni se vsema clientama a widle to tezko snasej. Po 2 dnech musim BS zavrit a znovu spustit, jinak je to PC na kterym BS bezi pomalejsi nez kdyz na nem bezel BOINCView.
Snad se lidi brzy vrati z dovolenych a budou ve vyvoji BS pokracovat...je to opravdu nadejny projekt.
Nejake zpomalovani s BS nepozouji (mel jsem na nem 5 masin treba tyden)
Zdravim,
pouzivam BS uz nejaky ten patek ale posledni dobou se nic moc nedeje. Zato nove verze oficialni Boinc managera rozstou jako houby po desti. Mam se timto nejak znepokojovat? Nemuzu prece pres BS preinstalovat oficialni BM, ze ne?
Diky mockrat