e@home - aktuální stav odpad
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ten graf je zavadajici.
Kdo se alespon trochu vyzna ve statistice, musi vedet, ze:
pokud bude velmi dobra korelace s poctem aktivnich useru nebo lepe poctem aktivnich masin, nejedne je o vychylku v ohodnoceni kreditu, ale pro celkove zvyseni vypocetniho vykonu projektu.
Jeden graf principielne nemuze vysvetlovat pricinu...na to jsou potreba parcialni korelace a podobne.
Rebus staci resit docela snadno tim, ze kdo ma masinu 24/7 na Einsteina a nemel rucni optimalizace, stahla se mu nova oplikace. Podle toho, jak se (ne)meni kredit na den lze pak usuzovat na intra-projekt paritu mezi starsi a novejsi aplikaci.
Snad je to srozumitelne...
Kdo se alespon trochu vyzna ve statistice, musi vedet, ze:
pokud bude velmi dobra korelace s poctem aktivnich useru nebo lepe poctem aktivnich masin, nejedne je o vychylku v ohodnoceni kreditu, ale pro celkove zvyseni vypocetniho vykonu projektu.
Jeden graf principielne nemuze vysvetlovat pricinu...na to jsou potreba parcialni korelace a podobne.
Rebus staci resit docela snadno tim, ze kdo ma masinu 24/7 na Einsteina a nemel rucni optimalizace, stahla se mu nova oplikace. Podle toho, jak se (ne)meni kredit na den lze pak usuzovat na intra-projekt paritu mezi starsi a novejsi aplikaci.
Snad je to srozumitelne...
Aha. Mate vlastne pravdu. Tak ze by to bylo zpusobene tim, ze nektere WU, ktere byli vygenerovany jeste pred ofic. zmenou aplikace se po vyprseni deadline ted pocitaji na 4.24 a to za stejny pocer creditu jako pred zmenou (~175)? Ale zrychlovani je videt na server status.
Private (old) + CCU stats.
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
@ Pav - jo, to by mohlo byt...jestli se jedna o narovnani vuci jinym projektum nebo inflaci nevim.
Tady jsou trochu zajimavejsi grafy vice k tematu
Tady jsou trochu zajimavejsi grafy vice k tematu
Tak tu mame dalsi znizeni creditu za WU. Dle vseho pro dlouhe WU vygenerovane od 17. vecer uz je credit cca. 120
Trochu jsem si hral s cisly, abych si tipnul kdy skonci S5 diky zrychleni po optimalizaci.
Z google cache:
16.8. v 7:26 zbyvalo spocitat 14 105 747 WU
aktualni stav:
20.8 v 6:56 zbyva 13 903 615 WU
za 4 dni se spocitalo cca 202k WU tj. 50k WU/den
Takze soucasnym tempem by jsme s S5 meli byt hotovi za 278 dni, takze nekdy v kvetnu 2007. Tedy spis nejpozdeji v kvetnu, treba prijdou jeste nejake optimalizace a urcite se pridaji dalsi PC.
btw. tenhle termin si tipoval i Bruce jeste pred optimalizaci. Ze by s ni pocital, nebo byl takovy optimista?
Z google cache:
16.8. v 7:26 zbyvalo spocitat 14 105 747 WU
aktualni stav:
20.8 v 6:56 zbyva 13 903 615 WU
za 4 dni se spocitalo cca 202k WU tj. 50k WU/den
Takze soucasnym tempem by jsme s S5 meli byt hotovi za 278 dni, takze nekdy v kvetnu 2007. Tedy spis nejpozdeji v kvetnu, treba prijdou jeste nejake optimalizace a urcite se pridaji dalsi PC.
btw. tenhle termin si tipoval i Bruce jeste pred optimalizaci. Ze by s ni pocital, nebo byl takovy optimista?
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
jo jo...má na Tualatina 1200MHz vždy chodily jen krátký...ale je to pár dní co jsem dostal asi 5 dlouhých , pak zase pár krajkých a dneska v noci o5 tri dlouhé....je to opravdu zajímavé jak to scheduler urcuje komu ma co poslat 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
Ano stava se to dost casto. Ze server statusu jsem vypozoroval, ze se scheduler snazi za kazdou cenu drzet oldest unset result pod 7 dni. Tak asi pokud se blizi tyden, kdy ceka kratka WU ve fronte tak ji posle systemem padni komu padni. No a pak, kdyz uz mas v PC soubory k te rade kratkych WU, tak ti je posila dal dokud nedojdou. To se mimochodem E@H dost povedlo. Naroky na trafic jsou optimalizovany na nutny minimum.Higgi píše:Zajímavý...je to pár dní, co mi scheduler začal na nejrychlejší komp posílat krátký jednotky. Překvapuje mě, že na ostatní kompy chodí delší...Nepozoroval taky někdo něco takovýho?
A mame tu dalsi korekci creditu. Hadejte jakym smerem....
WU poslane schedulerem po 30.8. vecer maj snizeny credit o cca. 8cr/longWU
WU poslane schedulerem po 30.8. vecer maj snizeny credit o cca. 8cr/longWU