odpad/con beskydy 22.9
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Ty nic. Ja jsem chytlavej na to, kdyz nekdo napise neurcite "jak tu lidi slibujou ze prijedou a pak ze zase neprijedou", tudiz jsem tu tvou poznamku vzal osobne a radsi jsem napsal duvod, kterej zmenil muj zamer zucastnit se srazu... Meleme kraviny, back on plastic. Venujme se tematu...dejvidek píše:No a co já s tím?
dejv

- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Takze doma je vylet poloviny rodiny schvalen 
Predpokladam ze vyrazime ve dvou v patek odpoledne z Teplic, pres Prahu (ale neni problem si nekam zajet). Navrat zrejme v nedeli rano, coz ale neni jiste (dle pripadnych spolucestujicich).
Vubec by to chtelo, aby se ucastnici vyjadrili, kdy planujou prijezd a odjezd, at se ucast nakoncentruje a nerozpliznou se prijezdy a odjezdy behem celeho vikendu.
Mozna ze uz se o tom nejak hlasovalo, ale nepostrehl jsem ..., a sikulove co umej udelat to pekne hlasovani na zacatku vlakna by to mohli nejak zvladnout... co?
Timto opet nabizim 2 volna mista v aute.
Predpokladam ze vyrazime ve dvou v patek odpoledne z Teplic, pres Prahu (ale neni problem si nekam zajet). Navrat zrejme v nedeli rano, coz ale neni jiste (dle pripadnych spolucestujicich).
Vubec by to chtelo, aby se ucastnici vyjadrili, kdy planujou prijezd a odjezd, at se ucast nakoncentruje a nerozpliznou se prijezdy a odjezdy behem celeho vikendu.
Mozna ze uz se o tom nejak hlasovalo, ale nepostrehl jsem ..., a sikulove co umej udelat to pekne hlasovani na zacatku vlakna by to mohli nejak zvladnout... co?
Timto opet nabizim 2 volna mista v aute.
V každém případě se účastním, ale objevil se mi problém s výchozí lokací a tudíž se slíbenou dopravou.
Vypadá to následně:
1/ Výjezd z Brna = v tom případě beru kohokoliv na trase Brno=Sulov
2/ Výjezd z Gliwic = beru zájemce na trase Gliwice - Ostrava (Opava) - Sulov
Omlouvám se tímto Malvínymu, Azorovi a Pavolovi
pozdrav všem
Vypadá to následně:
1/ Výjezd z Brna = v tom případě beru kohokoliv na trase Brno=Sulov
2/ Výjezd z Gliwic = beru zájemce na trase Gliwice - Ostrava (Opava) - Sulov
pozdrav všem
-
reALTom
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Ok, pro upřesnění - vyrazil bych v pátek mezi 14:00 a nedej bože až 17:15 z lokality chodov/roztyly, vracel bych se v neděli dle hladiny alkoholu
. Čas odjezdu z Prahy budu znát nejspíš začátkem toho týdne kdy se pojede, pak tedy upřesním. Místo má rezervovaný Honza,Azor666,PavolR, takže auto je plný. No v nouzi by se dozadu vešel ještě jeden člověk standardních rozměrů, ale už by to bylo trochu namačkanější
EDIT 2: posádka auta
EDIT 2: posádka auta
Naposledy upravil(a) reALTom dne pát zář 01, 2006 1:10 pm, celkem upraveno 2 x.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
2zdespi OK nic se nedějezdespi píše:V každém případě se účastním, ale objevil se mi problém s výchozí lokací a tudíž se slíbenou dopravou.
...
Mohl bych se tedy pls pridat k vám do auta?reALTom píše:Jinak zatím má jedno místo rezervovaný Honza, napište, kdo by se ještě připojil.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Pokud by bylo malo mista pro lidi z Prahy, mohl bych pripadne vzit Volvo kombika, tak se lidi a proviantu vejde dost. Odjezd by byl take v Patek odpoledne, presnou hodinu mohu prizpusobit ostatnim zajemcum.
5 lidi na auto je IMHO dost (reALTom ne sepochlubil, cim se vlastne jede), ale dva jsou zase malo.
5 lidi na auto je IMHO dost (reALTom ne sepochlubil, cim se vlastne jede), ale dva jsou zase malo.