Otravná bublina

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Otravná bublina

Příspěvek od gRis »

Pořád a dokola se mi zobrazuje taková ta žlutá infobublina o tom, že BOINC client potřebuje připojení k internetu. Ta mrcha ho ale má povoleno napořád a neomezeně, dvakrát jsem kontroloval nastavení i přeinstaloval BOINC. Bublina ale ne a ne přestat otravovat. Máte někdo podobné zkušenosti?
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Re: Otravná bublina

Příspěvek od Miiichal »

Options, misto autodetect zvol "use my network"
Obrázek
Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

RE:

Příspěvek od Necroman »

Jestli myslis ty windowsacke bubliny vpravo dole, tak doporucuji pouzit jednoduchy program Tweak UI z PowerToys, ktery je umi vypnout a take nastavit spoustu skrytych systemovych nastaveni. Jsou i lepsi programy, ale tento je dostacujici.
gRis
BOINC Guru
BOINC Guru

Příspěvek od gRis »

@Miichal: Diky moc!
@Necroman: To je na houby, mel jsem to vypnuty, system si jeste nastavit umim. Akorat jsem cekal ze budou misto toho vybihat normalni okna a ono nic. To zase clovek nevi co mu chteji wokna rict. Ne ze by teda bylo o co stat, vetsinou jsou to blbosti ale obcas to je fakt dulezity(treba nedavno kdyz se rozhodil disk a hlasil chybu co jsem nikdy nevidel)
Zamčeno