e@home - aktuální stav odpad
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Jsem cvok. Dohral jsem v. 4.24 (pripadne 4.17 ,upravil vlastnika), restartnul boinc service a smazal pres BS WU ktere se jeste nezacali pocitat. Cca 30x bez problemu a pod napetim.JardaM píše:Co myslíš slovem "během". Zastavím service, přihraju 4.24, pustím. Už 6x bez problémů. Jen cvok šahá na dráty pod napětím...
Azor mel asi na mysli metit verzi u prave pocitane WU.
Private (old) + CCU stats.
Provedl jsem a valid. Taky jsem očekával problém, ale asi jsem se trefil do toho 00.001%azor666 píše: Co VŽÁDNÉM případě nedoporužuju je měnění aplikace za běhu jednotky na 99, 9999... ...99% to dá invalid výsledek
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
2 bubak: v tom případě jsme dvá cvoci
Včera jsem udělal to samé co popisuješ ty. 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jestli se nepletu (už to přeci jen bylo před nějakou chvílí), tak by mělo fungovat, pokud nebudete zasahovat do client_state.xml, tj jednotka se jakoby stále dopočítá verzí aplikace 4.02, ale v app_info.xml bude k této verzi přiřazen soubor 4.24 tak jak to trochu níže popisuje Vejpuste. Pokud totiž upravíte ten client_state.xml, tak to opravdu háže chyby 
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Tak sem se asi zase upsal, sry. Pro pořádek, myslel jsem počítání 50% jedné WU originální aplikací a zbytku jinou app. Třeba už to chodí, ale v minulosti znamenalo nahrávání optimalizace na rozpočítanou jednotku "jistotu" invalid resolut.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Ted jsem upgradoval na verzi 4.24 a jednotka okamzite selhala, takze na tom neco pravdy bude 
Btw, delal jsem to tak, ze jsem:
1) pauznul vypocty a ukoncil boincmgr
2) ukoncil service
3) do adresare einstein.phys.uwm.edu nahral prislusne soubory
4) zeditoval client_state.xml na prislusnou verzi 4.24 dle navodu v tomto threadu
5) !!! smazal jsem stare verze einstein_S5R1_4.02_windows_intelx86.exe a einstein_S5R1_4.02_windows_intelx86.pdb a
nechal jsem jen nove verze einstein_S5R1_4.24_windows_intelx86.exe a einstein_S5R1_4.24_windows_intelx86.pdb !!!
JINAK TO NEJELO !!!
reset a spustil jsem permanentni pocitani v boincmgr
Bum prask ratata, a misto 11h 10minut to vypada na 7 hodin.
Btw, delal jsem to tak, ze jsem:
1) pauznul vypocty a ukoncil boincmgr
2) ukoncil service
3) do adresare einstein.phys.uwm.edu nahral prislusne soubory
4) zeditoval client_state.xml na prislusnou verzi 4.24 dle navodu v tomto threadu
5) !!! smazal jsem stare verze einstein_S5R1_4.02_windows_intelx86.exe a einstein_S5R1_4.02_windows_intelx86.pdb a
nechal jsem jen nove verze einstein_S5R1_4.24_windows_intelx86.exe a einstein_S5R1_4.24_windows_intelx86.pdb !!!
JINAK TO NEJELO !!!
reset a spustil jsem permanentni pocitani v boincmgr
Bum prask ratata, a misto 11h 10minut to vypada na 7 hodin.
Exemplární příklad jak lidi nečtou. Mockrát tu bylo napsáno, že to co šlo u Alberta, tedy přehození uprostřed aplikace, tady možné není. Tvůj postup by havárii nezpůsobil, kdybys needitoval client_state a pochopitelně nemazal v.4.02 exe a pdb. Jen by nezačala hned počítat nová verze, ale až by si stáhla svoje WU.shafa píše:Ted jsem upgradoval na verzi 4.24 a jednotka okamzite selhala, takze na tom neco pravdy bude
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak stávající testovací aplikace (Windows 4.24 a Linux 4.17) se staly oficiálními, takže testeři můžete smáznout app_info.xml, takže i ostatní využijí zrychlení
.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
...
Tak vypadáto, že nám ubyla konkurence
Jestly jsem dobře pochopil Bruce. Tak ten jejich clustr s necelou tisícovkou opteronů se na EAH jenom "zajížděl" a teď se začně využívat pro post/pre procesing dat pro EAH a další samostatné experimenty. A Einstein na něm pojede pouze pokut nebudou mít jinou práci.
Bruce Allen píše:...
Bruce
PS: I've been using Einstein@Home to 'burn in' the nemo cluster during the last couple of months, but over the coming weeks it will start getting used heavily for LIGO data analysis. In the future Einstein@Home will run as a 'bottom feeder' job on Nemo, but only when it would otherwise be idle. So Nemo will not be contributing as much to the project as during the past couple of months.
...Bruce Allen píše:It will be doing all types of LIGO data analysis, including Einstein@Home pre-processing and post-processing, targeted searches for known pulsars, searches for binary inspiral chirps, and other types of general LIGO data analysis work.Is the cluster going to be doing the pre/post processing of the data we're working on, or something different entirely?
Tak vypadáto, že nám ubyla konkurence
Jestly jsem dobře pochopil Bruce. Tak ten jejich clustr s necelou tisícovkou opteronů se na EAH jenom "zajížděl" a teď se začně využívat pro post/pre procesing dat pro EAH a další samostatné experimenty. A Einstein na něm pojede pouze pokut nebudou mít jinou práci.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Jelikoz ted ma naskok necelych 15Mcr, tak myslim, ze jim bude stacit, kdyz pojedou jen obcas. Spis by jsme se mohli dotahnout na 2. misto. Uz aby se ucebny probudily z letniho spanku!azor666 píše:Tak vypadáto, že nám ubyla konkurence![]()
Private (old) + CCU stats.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jen díky jejich letnímu spánku jsem učebny ve statistikách včera přeskočil, takže už aby se vrátily do práce a přestaly lenošit
Jinak je zajímavé sledovat jak to na které škole chodí s využitím jejich PC na BOINC. U tebe jedou PC celý rok a o prázdninách stojí, naproti tomu MATA Brno provozuje BOINC na PC v učebnách non-stop právě o prázdninách
Jinak je zajímavé sledovat jak to na které škole chodí s využitím jejich PC na BOINC. U tebe jedou PC celý rok a o prázdninách stojí, naproti tomu MATA Brno provozuje BOINC na PC v učebnách non-stop právě o prázdninách
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.