odpad/con beskydy 22.9

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Flegi
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od Flegi »

Takze za sebe: jedu ja+2-3 deti, upresnim na miste :lol:
2Rampa: zadam pristup k tomu tvemu mori s vyhledem na Lysou i Rohace, pak podporu pitneho rezimu a nejake prasatko na taliri?
2all: samolepky i trika na sebe! cim zapranejsi, sedrenejsi-tim lepsi umisteni ve vecerni soutezi :twisted:
+ partnery i potomky sebou :Honza_whistle
slavko.sk
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavko.sk »

Zdravim z BOINC.SK - Ako sa uz pisalo, co sa tyka nas tak jedine spominany termin 22.-23.9. Ja pridem na 100% takze s mojou osobo sa da ratat.
Plus dalsi 4 clenovia: MeX, PavolR, Shafa, marpes.
Rampa treba ti nejako osobne potvrdit ucast, to by bolo asi najlepsie.
Ja osobne tymto potvrdzujem moju ucast na 22.-23.9. pripadne ma mozes kontaktovat na maily slavko@slavko.sk alebo ICQ (mal by som ho mat vo fore) alebo Skype: slavko.sk.
ALL GLORY TO THE HYPNOTOAD!
Do You Dare?
Obrázek
Rampa
Expert
Expert

Příspěvek od Rampa »

výborně hned si to píšu. vypadá to na pěknou účast.
2slavko stačí zde potvrdit
2flegi pitný režim musí být a jestli bude počasí i prasátko bude (chro chro) :D
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Tak na 50% zde potvrzuji svoji účast. Proč jen 50%? Můj zástupce je nyní na dovolené a není možné se mu dovolat - na Šumavu prostě signál nedorazil a vím, že nějaký víkend v září potřeboval volno, myslím si že to není víkend 22-23 září - už je to dost pozdě. Zítra, nejpozději v úterý kdy budu mít konečně volno a on bude v práci, tak potvrdím termín.
Pokud pojedu, tak bych rád dorazil už buď ve čtvrtek a nebo pátek dopoledne, aby to stálo za to :D
dejv
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Flegi píše:Takze za sebe: jedu ja+2-3 deti, upresnim na miste :lol:
2Rampa: zadam pristup k tomu tvemu mori s vyhledem na Lysou i Rohace, pak podporu pitneho rezimu a nejake prasatko na taliri?
2all: samolepky i trika na sebe! cim zapranejsi, sedrenejsi-tim lepsi umisteni ve vecerni soutezi :twisted:
+ partnery i potomky sebou :Honza_whistle
No, ja bych zase smutne rekl, ze neprijedeme, protoze budeme u more. :cry:
shafa

Příspěvek od shafa »

Takze to vypada ze pojedu vlastnim autem s prckem (tzn. 2 mista volna) po trase Teplice - Praha(?) - Ukrajina. Co ovsem neni jasne jestli v patek, anebo az v sobotu. Jestli budete mit nekdo zajem o svezeni, poslete mi SZ a domluvime se.
Je potreba rici, ze muj odjezd bude silne ovlivnen aktualni situaci v rodine (rozumejte detmi), takze planovat muzu cokoliv ale o odjezdu se rozhodne az hodinu predem ;-)
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Tak u mě to vypadá že nakonec dorazím jen s manželkou a dětátka ponecháme u babiček :D Plán je takový že by jsme přijeli někdy v pátek odpoledne a v sobotu kolem poledne by jsme odjížděli. Ale jak to s rodinou bývá...plány se mohou velmi rychle měnit :? Takže takhle by to znamenalo 2 osoby na 1 noc.
Kyong
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kyong »

Tak já nevíml, jestli v ten termín budu moct, ale zeptal bych se, jestli někdo jede z Ostravy (Bohumína). Pokud bych jel, tak se asi nebudu mít jak dopravit.
Jsem vždycky někde na netu. Vždyť síť je přece rozlehlá a nekonečná.
zdespi
Moderátor II
Moderátor II

Příspěvek od zdespi »

No já a pan Malvíny jedeme. Připojujeme se k prosbám Flegi ohledně moře, pitného a kalorického režimu.
Jedeme Praha---->Sulov.
Zatím v autě počítám s Azorem666 a PavolemI ???
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Ok, taky s tim pocitam. :D
Obrázek
Obrázek
malviny
Začatečník
Začatečník

Příspěvek od malviny »

2 Rampa: Kdyz uz jsme u tech ozdravnych ucinku pobytu - u bazenu byl nevyuzity bar (zadny sud ani nic jineho) ... ;-)
2 Flegi: V nejhorsim Ti privezu CD.
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

zmatek

Příspěvek od Miiichal »

Myslim, ze v tom je tak trochu zmatek... thread je to "peknej" ale neni z nej UPLNE jasne nikde videt zadna tabulka bo seznam ucastniku, pekne psanych pod sebou (v zavorce s manzelkama, milenkama, detma a dalsi "verbezi" ;)))

btw: co se o to staram, ze jo... ja totiz tentokrat na 95% nejedu :(
btw2: kdyby nastala zmena, taxe tu ozvu...
Obrázek
Bony
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bony »

Jo a já upřesnuju...že bohužel nakonec nepojedeme... prostě to časově nestíhám..a to jsem myslel že jedem určitě...no jo no rodina..plány se mění zavratným tempem :? :cry:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Já nevim proč zmatek, když vidim jak lidi "zaručeně" jedou a pak mění plány, tak žádná tabulka valného smyslu nemá. Chápu, že si někdo zláme ruce týden před srazem, ale nechápu někoho kdo neví co bude za týden, proč půl roku dopředu hlásí, že pojede. :D
dejv
Miiichal
Banánová odměna
Banánová odměna

Příspěvek od Miiichal »

dejvidek píše:Já nevim proč zmatek, když vidim jak lidi "zaručeně" jedou a pak mění plány, tak žádná tabulka valného smyslu nemá. Chápu, že si někdo zláme ruce týden před srazem, ale nechápu někoho kdo neví co bude za týden, proč půl roku dopředu hlásí, že pojede. :D
dejv
Protoze treba zrovna nam doma delaj od CT do UT plastovy okna (vymenujou se v celym panelaku). 5% si nechavam prave na zmenu terminu (o kterou zadam uz od cervence), vis Dejvidku? :)))
Zamčeno