Takze za sebe: jedu ja+2-3 deti, upresnim na miste
2Rampa: zadam pristup k tomu tvemu mori s vyhledem na Lysou i Rohace, pak podporu pitneho rezimu a nejake prasatko na taliri?
2all: samolepky i trika na sebe! cim zapranejsi, sedrenejsi-tim lepsi umisteni ve vecerni soutezi
+ partnery i potomky sebou
Zdravim z BOINC.SK - Ako sa uz pisalo, co sa tyka nas tak jedine spominany termin 22.-23.9. Ja pridem na 100% takze s mojou osobo sa da ratat.
Plus dalsi 4 clenovia: MeX, PavolR, Shafa, marpes.
Rampa treba ti nejako osobne potvrdit ucast, to by bolo asi najlepsie.
Ja osobne tymto potvrdzujem moju ucast na 22.-23.9. pripadne ma mozes kontaktovat na maily slavko@slavko.sk alebo ICQ (mal by som ho mat vo fore) alebo Skype: slavko.sk.
výborně hned si to píšu. vypadá to na pěknou účast.
2slavko stačí zde potvrdit
2flegi pitný režim musí být a jestli bude počasí i prasátko bude (chro chro)
Tak na 50% zde potvrzuji svoji účast. Proč jen 50%? Můj zástupce je nyní na dovolené a není možné se mu dovolat - na Šumavu prostě signál nedorazil a vím, že nějaký víkend v září potřeboval volno, myslím si že to není víkend 22-23 září - už je to dost pozdě. Zítra, nejpozději v úterý kdy budu mít konečně volno a on bude v práci, tak potvrdím termín.
Pokud pojedu, tak bych rád dorazil už buď ve čtvrtek a nebo pátek dopoledne, aby to stálo za to
dejv
Flegi píše:Takze za sebe: jedu ja+2-3 deti, upresnim na miste
2Rampa: zadam pristup k tomu tvemu mori s vyhledem na Lysou i Rohace, pak podporu pitneho rezimu a nejake prasatko na taliri?
2all: samolepky i trika na sebe! cim zapranejsi, sedrenejsi-tim lepsi umisteni ve vecerni soutezi
+ partnery i potomky sebou
No, ja bych zase smutne rekl, ze neprijedeme, protoze budeme u more.
Takze to vypada ze pojedu vlastnim autem s prckem (tzn. 2 mista volna) po trase Teplice - Praha(?) - Ukrajina. Co ovsem neni jasne jestli v patek, anebo az v sobotu. Jestli budete mit nekdo zajem o svezeni, poslete mi SZ a domluvime se.
Je potreba rici, ze muj odjezd bude silne ovlivnen aktualni situaci v rodine (rozumejte detmi), takze planovat muzu cokoliv ale o odjezdu se rozhodne az hodinu predem
Tak u mě to vypadá že nakonec dorazím jen s manželkou a dětátka ponecháme u babiček Plán je takový že by jsme přijeli někdy v pátek odpoledne a v sobotu kolem poledne by jsme odjížděli. Ale jak to s rodinou bývá...plány se mohou velmi rychle měnit Takže takhle by to znamenalo 2 osoby na 1 noc.
Tak já nevíml, jestli v ten termín budu moct, ale zeptal bych se, jestli někdo jede z Ostravy (Bohumína). Pokud bych jel, tak se asi nebudu mít jak dopravit.
Jsem vždycky někde na netu. Vždyť síť je přece rozlehlá a nekonečná.
No já a pan Malvíny jedeme. Připojujeme se k prosbám Flegi ohledně moře, pitného a kalorického režimu.
Jedeme Praha---->Sulov.
Zatím v autě počítám s Azorem666 a PavolemI ???
Myslim, ze v tom je tak trochu zmatek... thread je to "peknej" ale neni z nej UPLNE jasne nikde videt zadna tabulka bo seznam ucastniku, pekne psanych pod sebou (v zavorce s manzelkama, milenkama, detma a dalsi "verbezi" ;)))
btw: co se o to staram, ze jo... ja totiz tentokrat na 95% nejedu :(
btw2: kdyby nastala zmena, taxe tu ozvu...
Jo a já upřesnuju...že bohužel nakonec nepojedeme... prostě to časově nestíhám..a to jsem myslel že jedem určitě...no jo no rodina..plány se mění zavratným tempem
Já nevim proč zmatek, když vidim jak lidi "zaručeně" jedou a pak mění plány, tak žádná tabulka valného smyslu nemá. Chápu, že si někdo zláme ruce týden před srazem, ale nechápu někoho kdo neví co bude za týden, proč půl roku dopředu hlásí, že pojede.
dejv
dejvidek píše:Já nevim proč zmatek, když vidim jak lidi "zaručeně" jedou a pak mění plány, tak žádná tabulka valného smyslu nemá. Chápu, že si někdo zláme ruce týden před srazem, ale nechápu někoho kdo neví co bude za týden, proč půl roku dopředu hlásí, že pojede. :D
dejv
Protoze treba zrovna nam doma delaj od CT do UT plastovy okna (vymenujou se v celym panelaku). 5% si nechavam prave na zmenu terminu (o kterou zadam uz od cervence), vis Dejvidku? :)))