Motorky...

Obecné fórum o čemkoliv, off-topic záležitosti.

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět

Jaký je Tvůj vztah k motorkám?

Velmi kladný, často jezdím...
3
13%
Kladný, jezdím jen občas
1
4%
Mašinu mám, ale jedu jen, když to nejde jinak...
0
Žádná hlasování
Jezdím jen jako spolujezdec
0
Žádná hlasování
Jezdil(a) bych,ale nemám papíry
0
Žádná hlasování
Jezdil(a) bych,ale nemám na čem
7
29%
Bojím se jezdit, je to nebezpečné apod...
2
8%
Nic mi to neříká
11
46%

Celkem hlasů: 24

Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Motorky...

Příspěvek od Higgi »

Jaký je vlastně vztah členů CNT k motorkám? Můj celkem kladný. Sedlám:
Jawu 350/639
Obrázek

a občas ještě taky
ČZ 125/453.02
Obrázek
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.

reALTom
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od reALTom »

No já zatím vlastní mašinu nemám, ale včera jsem se vrátil z dovolené v Řecku a tam jsem měl půjčenou mašinu yamaha XT 600. Těžko jsem se s ní loučil :cry:

Obrázek
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

V hlasovani jeste chybi moznosti "motorkare mam rad, protoze jsou to dobrovolni darci organu" :wink:
Rocne najezdim necelych 100k km, a uvidim tak asi 50 havarek motorek, a reknu vam, ze je to vzdycky masakr. I mensi havarka, pri ktere by srazka aut znamenala pro ridice jen vymenu dat pro pojistovnu, tak na motorce je kazdy pad jiste velmi nebezpecny. Mam s tim zkusenosti i z blizkych znamych a svym detem bych nikdy motorku nekoupil, a pokud by si ji poridili, tak bych je skrtl ze zaveti. :idea:
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Motorky mi nikdy nic neříkaly, nějak sem vždy směřoval k autu a to hlavně z praktických důvodů. Pro mne je praktické auto střední třídy co má páté dveře. A jinak k dárcům orgánů se váže i jedna tragická bouračka motorkáře co se týkala rodiny. Nejezdím autem jako beránek, ale když vidím ty dvacetiletý frajery na mašině co vyváděj na silnici, tak je to hrůza.
dejv
Naposledy upravil(a) dejvidek dne pon črc 31, 2006 12:23 pm, celkem upraveno 1 x.
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

dejvidek píše:...ale když vidím ty dvacetiletý frajery na mašině co vyváděj na silnici, tak je to hrůza.
dejv
Hrůza? To je hoodně slabý slovo. Nejhorší je, že dost velké % řidičů jsou jezdci, co na to nemyslej a jedou mechanicky; daleko menší procento jsou řidiči, co jezdí hlavou a ne jen tak,aby to jelo. Nečumí po okolí, či rychloměru místo po silnici apod... Na mašině je to ještě horší. Borci na starejch troskách neukazujou změnu směru, dělají machry...a pak když dostanou (nevěřím, že si sami koupí) silnej stroj, je to daleko horší. Už párkrát mě v autě při odbočování vlevo najednou předjel motorkář taky vlevo. Blinkr vyhozenej, stál jsem, vidím ho v zrcátku, jak je na pravý straně cesty, začnu tedy odbočovat...vzum a mám ho u dveří. Asi 3x se mi to stalo na Poděbradský za Nehvizdama, když se odbočuje do Čelákovic.

Ale z pohledu motorkáře...jezdci v autech jsou taky dobytci. Nějaká kr..a jela za mnou včera z Krupý do Kostelce n.Č.L. a v místě, kde začínají zatáčky, první vlevo, mě začala předjíždět. Buch, a proti vyjela V3S. Ještě že mi Jawka docela dobře brzdí...a to jsem ještě vezl holku za sebou. Bezohlednost řidičů mě udivuje.

FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Najezdim toho opravdu hodne a musim rict, ze 90% nejsou ridici, ale majitele ridicskeho prukazu. Prakticky nikdo se nediva za sebe a jsou strasne udiveni, kdyz je predjedu v miste, kde oni sami by nikdy nepredjizdeli a troubi, blikaji a ukazuji rukama nasrozumitelna gesta. Pritom kdyby sledovali dopravni situaci, tak by nikdy prekvapeni byt nemohli. Ridicu, kteri mi sjedou k okraji vozovky abych mohl i pro ne bezpecneji predjizdet, je opravdu pomalu, ale nastesti pribyvaji. Nejhorsi jsou kravy, ktere s vytrestenyma ocima hledi pred sebe a jsou rady, ze udrzi vozidlo na prave strane silnice. A kapitolou samou pro sebe jsou tiraci, kteri jsou uz tyden bez zenske a delaji naschvaly. Zrovna vcera jsem projizdel Hradcem Kralove a trochu jsem zavodil s jednim kamionem, on jel tak 110 a ja asi 140. Nechtel me proste pustit, kdyz jsem ho nakonec predjel v odbocovacim pruhu, tak troubil a blikal, kreten jeden :lol:
shafa

Příspěvek od shafa »

Po par letech na motorce a ruznych smutecnich oznamenich v novinach jsem dospel k tomu, ze za dobrovlneho darce organu lze povazovat cyklistu. Motorkar je uz jen s prominutim dobrovolny darce sracek. Casto ne svoji vinou.
Jinak, neni nad ten pocit vyrazit horni casti Cech nad Ces. Stredohorim, oprit natazene nohy o padaci ramy (pokud jsou) a sedmdesatkou cruisovat zatackama krajinou. Kdo nezazil, nepochopi ;-)
Honza

Příspěvek od Honza »

Proti motorkam v podstate nic nemam (obcas delaj trochu kraval, ale to k tomu patri), ale k nekterym motorkarum vyhrady mam.
Osobne davam prednost chozeni pesky, slapani na kole (ackoli to mi ukradli a uz jsem si jine neporidil), klasicky 4 kolum pripadne 8 koleckum (in-line brusle).

Posledni jmenovane je do mesta velmi uzitecne, jako jeden z nejrychlejsich dopravnich prostredku vubec. Samozrejmne i na bruslych jsou magori, co se motaj mezi lidma a neumej ani brzdit. Taky jsem vzdycky nejezdil zrovna jako andilek, a styl Floria (tedy rovna placka bez niceho) taky neni muj styl :lol:

Musim ale uznat, ze nektere motorky jsou fakt skvost a radost pohledet, natoz se projet...
Higgi
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Higgi »

FordPrefect píše:Najezdim toho opravdu hodne a musim rict, ze 90% nejsou ridici, ale majitele ridicskeho prukazu.
K tomuto není co dodat. Naprostý souhlas.

Odpovědět