tak omyl - Cinema podporuje výstup BMP a vygenerovala celých 116 MB dat...nebojte, tolik stahovat nemusíte. Povedlo se mi to taky převést do DivX. Pak ale nastal další problém - dostat to an web. Připojení přes ftp totiž nejde navázat (hlásí to nějaké error 401 - unauthorized) a tak jsem odkázán jen na webové rozhraní, které ale zvládne soubory jenom do 2 MB - ale ani soubor s 1,4 MB se mi nepovedlo nahrát. Nahrál jsem tedy alespoň nejmenší a druhý nejmenší soubor (i ten co měl 564 kB jsem nahrál asi až na 5. pokus).
Popis, co to asi obsahuje(kdyby jste něco nepoznali nebo nepochopili):
1) proletí logo CNT - v další verzi videa by tam mohlo být i to naše nové CNT logo
2) ta krychla by měl být monitor, na kterém je vidět spušěný SETI - v další verzi by mohl být monitor detailnější a možná přibude i šňůra od monitoru
3)země se na chvíli změní v CPDN model - nemám k dispozici texturu, která by byla v dostatečném rozlišení a tak na okrajích kontinentů je místo černého okraje bílý okraj. V další verzi budou na zeměkouli jěště mraky.
4) to co přejde přes zemi má být gravitační vlna

. Nevím, jak si ji jinak představit
5) to, co tam v dálce na konci září není slunce, ale nějaká hvězda, která vybouchla a z ní byla ta gravitační vlna

. Pokud jsem to tady špatně napsal, opravte mě prosím - nevím, z čeho jsou ty větší gravitační vlny...
v další verzi jěšte asi změním barvu a délku zobrazení jednotlivých nápisů(které tam vždy na chvíli bliknou po každé nějaké události), nebo je nahradím přímo logy jednotlivých projektů(s tím souvisí - Honzo, jak pokračuje to s tím novým logem CPDN - můžu počítat s tím, že jěště nějakou tu dobu zůstane stejné?). Dále chci doplnit LHC a Predictor - jěště ale nevím jak... Nakonec pak příde nápis BOINC, který se rozloží na Berkeley Open Infrastructure for Network Computing...
ke stažení:
low kvalita(564 kB)
super low kvalita(190 kB)
to je snad vše...