Trochu OT, ale zjistil jsem docela zajímavou věc, zatímco pod Woknama mi deska (otáčky větráku mám řízené biosem - desky ASUS) každou chvíli roztáčela větrák na maximum (nastavenou teplotu pro max. otáčky mám 50C na CPU), tak pod Linuxem mi sepjal větrák na maximum zatím jen jednou. Z toho plyne, že pod Linuxem je nějaké lepší "řízení" a nedochází tolik k vyzařování tepla. Nevím sice, jak je to možné, ale každopádně je to pro mne příjemné zjištění - zvlášť v noci byl aerodinamický hluk z mého Freezera 64 dost nepříjemnýforest píše:Nemáš ten PC náhodou přetaktovanej?![]()
54°C na CPU je pokud si dobře pamatuju pro tenhle CPU jakýsi strop stability, ale možná se mně to už mate za ty roky
Taky časování pamětí může dělat tyhle problémy, koukni se do CPU-Z co ti píše za doporučené nastavení a srovnej to s tím co ukazuje že máš skutečně nastaveno.
Zvednutím časování na jednu noc nic nepokazíš a maximálně vyloučíš že je to pamětima.
BSOD-Po hibernaci-ODPAD
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
To všichni víme. tak se to nemusí psát dokolaFordPrefect píše:2 LiborA: ano, widlosmejd je jen nepodareny hochstaplersky pokus o imitaci operacniho systemu
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI