Banány

Informace a diskuse o webu boinc.cz a o tomto fóru

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Odpovědět
Honza

Příspěvek od Honza »

dejvidek píše:
Vladimir Bugdol píše:Ještì že ty zelený banány nejsou tmavší. Pak by si je lidi mohly plýst s okurkama. :D
Nebojíte se, že tohle fórum zaène nìkdo spamovat jen proto, aby dostal pár banánù?
Nebojím se toho. Kdo tu zaène chatovat dostane èernýho schnilýho banána. :lol: To si ohlídám.
dejv
jj, nejaky takovy banany bych udelal!
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dejvidek »

Honza píše:
dejvidek píše:
Vladimir Bugdol píše:Ještě že ty zelený banány nejsou tmavší. Pak by si je lidi mohly plýst s okurkama. :D
Nebojíte se, že tohle fórum začne někdo spamovat jen proto, aby dostal pár banánů?
Nebojím se toho. Kdo tu začne chatovat dostane černýho schnilýho banána. :lol: To si ohlídám.
dejv
jj, nejaky takovy banany bych udelal!
No co nejhnusnějšího banána, schnilej, černej... :lol:
dejv
Honza

Příspěvek od Honza »

dejvidek píše:
Honza píše:jj, nejaky takovy banany bych udelal!
No co nejhnusnìjšího banána, schnilej, èernej... :lol:
dejv
Obrázek
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Móc hezkej kousek :lol:
Už se nemůžu dočkat až někomu bude hyzdit NICK :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
PavolR
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od PavolR »

Honza píše:
dejvidek píše:
Honza píše:jj, nejaky takovy banany bych udelal!
No co nejhnusnějšího banána, schnilej, černej... :lol:
dejv
Obrázek
K memu avataru by docela ladil, mozna by mohl byt jeste tmavsi :D :D :D
Obrázek
Obrázek
Duro Kotulic Bunta

banany

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

No tak som sa veruze nasmial pri citani tejto discussion (az dnes som si ju prezrel) :D :lol:
som ako anonymous odolny aj voci hnilym bananom?
dejvidek
Administrator
Administrator
Kontaktovat uživatele:

Re: banany

Příspěvek od dejvidek »

Duro Kotulic Bunta píše:No tak som sa veruze nasmial pri citani tejto discussion (az dnes som si ju prezrel) :D :lol:
Jako anonymní uživatel si naprosto imunní vůči jakémukoliv banánu i úplně schnilýmu :D
dejv
Honza

Re: banany

Příspěvek od Honza »

Duro Kotulic Bunta píše:No tak som sa veruze nasmial pri citani tejto discussion (az dnes som si ju prezrel) :D :lol:
Jsem rad, ze banany maji uspech.
Myslel jsem si, ze trocha recese neuskodi... :lol:
Duro Kotulic Bunta

Imunita

Dejvidek, no tak to som rad ze som imunny, povodne som uvazoval ze by som sa u vas aj nejako zaregistroval ale stratit imunitu voci ciernym zhnitym bananom? Viete co u nas poslanci stvaraju aby nestratili imunitu? :lol:

Honza, inak ma tak napadlo s tou popularitou, ze mozno by sa dal zalozit novy projekt Banana@Home, by sa zadefinoval idealny typ bananu atd (vies, nieco zalozene na matematickych krivkach, nieco ako pocitanie fraktalov alebo kedysi som videl funkciu ktora ked sa graficky zobrazi tak ma tvar srdca ;-). Ale samozrejme by slo najma o modelovanie casoveho vyvoja bananov, cize simulacie chemickych reakcii prebiehajucich v banane (kvasenie cukru na alkohol a CO2 by mohlo zaujimat mnoho ludi -klimatologov aj domacich konzumentov - oslovilo by to siroke masy od Ruska az po ameriku), vplyv kozmickeho ziarenia (hadronovych sprsok) na populaciu mikroorganizmom (cize proteinove procesy) v banane, vplyv gravitacnych vln na dlzku bananu, cize by to bol taky cross projekt vyuzivvajuci aj vysledky inych projektov (globalizacia vo svete leti, takze by to splnalo vsetky moderne trendy vyvoja). Videl som kedysi take casozberne snimky hnijucich cernejucich bananov, to by sa pouzilo ako animated logo.

Heslo by bolo "Everybody has already eaten a banana"..
Pre nasich spoluplanetanov z Afriky by bolo lokalizovane alternativne heslo
"Everybody has already seen a banana"
Honza

Příspěvek od Honza »

Jo, taky mne uz neco takoveho napadlo.
Uz existuje distribuovany projekt, kde figuruji banany. Opice nahodne pisi na stroji - v podstate jde o to, ze kdyz budou psat dost dlouho, napisi klidne cely roman. Vysledky se porovnavani s nejakym dilem od Shakespeara - uz maji nevim kolik pismen ci slov.
Jako ukazatel vykonu a nakladu je pocet bananu, kolik ty opice snedi.
Duro Kotulic Bunta

opice

Honza píše:Jo, taky mne uz neco takoveho napadlo.
Uz existuje distribuovany projekt, kde figuruji banany. Opice nahodne pisi na stroji - v podstate jde o to, ze kdyz budou psat dost dlouho, napisi klidne cely roman. Vysledky se porovnavani s nejakym dilem od Shakespeara - uz maji nevim kolik pismen ci slov.
Jako ukazatel vykonu a nakladu je pocet bananu, kolik ty opice snedi.
Vlastne aj za tie nase vypocty by mohli davat nie kredity, ale rovno trebars banany. Stale by ich to vyslo lacnejsie ako prevadzkove naklady na superpocitac. Bol by v tom dokonca aj vitamin C (tusim az cca 30 mg na 100 g je v bananoch). A aj antiDarwinisti by sa tesili, kedze oni stale radi tvrdia ze Darwin hovoril ze clovek pochadza z opice (i ked to samozrejme vobec netvrdil, ale to tu vsetci vieme). Uzavrel by sa tak zaujimavy kruh - opica - banan - homo computerus - banan.. :-)

a logo by nebol nejaky timeelapsing movie hnijucich bananov ale ten praveky clovek (dali mu meno tusim "Oetzi") ktoreho zmrznutu a vysusenu mumiu nasli predcasom v Alpach. To by bol taky medziclanok - jednota protikladov. :D
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Honzo,

tie tvoje >1000 banany vyzeraju trocha ako ananas, chvilu mi trvalo kym som zistil co to je. :wink:
Ale vyzera to esteticky, to treba priznat..

Co bude nad 10.000 prispevkov? Nejaky obrazok bananoveho ostrova, ci rovno republiky? :wink:
Honza

Příspěvek od Honza »

Duro Kotulic Bunta píše:Honzo,
tie tvoje >1000 banany vyzeraju trocha ako ananas, chvilu mi trvalo kym som zistil co to je. :wink:
Ale vyzera to esteticky, to treba priznat..
Co bude nad 10.000 prispevkov? Nejaky obrazok bananoveho ostrova, ci rovno republiky? :wink:
Bude devalvace, to je jasny. Tedy pokud nevymyslime nejakou jinou anti-inflacni strategii :lol:
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Jůůůůůůůůůůůůůů já mám pět banánů :wink:
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Howard
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Howard »

forest píše:Jůůůůůůůůůůůůůů já mám pět banánů :wink:
Hlavne aby tu kvuli tomu nezacali vsichni posthunterovat.
Have you tried to turn it off and on again?
Odpovědět