MS ve fotbale 2006
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj. Debatu o autech jsem s dovolením přehodil do samostatného vlákna
Azor666
Azor666
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem si říkal, že tak mrtvo jako je dnes, jsem tady ještě nezažil, z výletu a práce už jsem přijel, tak se můžu vrhnout do víru sítě. Dneska mj. nastane i hodina pravdy v dalším zápase, z těch co jsem jim fandil (náhradníci náhradníků), už zbyli jen Portoši, ale přeci jenom, když se nebude faoulovat, měl by nás čekat super fotbal dvou technických mužstev.
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Zatím mají kluci Italský našlápnuto dobře, ale Frantíci se jen tak nedají, žabožrouti jedni 
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Tak a mají to v kapse, i když Frantíci hráli lépe, to se musí nechat.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To že dostal zlatý míč za nejlepšího hráče je výsměch celého mistrovství, za to co udělal by si zasloužil tak akorát pytel brambor který bych ho nechal donést až domů na zádechFordPrefect píše:ZiZu to finale trochu opepril. Hral bajecne, akorat mu asi ujely nervy
Hrál opravdu dobře, ale za tu hlavičku by měl dostat pořádnej kartáč a né cenu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Predevsim nevime, co mu ten spagetak rekl. Krom toho ho docela neprijemne drzel zezadu. A toho talianskeho simulanta papparazziho bych taky vyloucilforest píše:To že dostal zlatý míč za nejlepšího hráče je výsměch celého mistrovství, za to co udělal by si zasloužil tak akorát pytel brambor který bych ho nechal donést až domů na zádechFordPrefect píše:ZiZu to finale trochu opepril. Hral bajecne, akorat mu asi ujely nervy![]()
Hrál opravdu dobře, ale za tu hlavičku by měl dostat pořádnej kartáč a né cenu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
To je snad jedno co mu řekl ne?
I kdyby ho poslal kdoví kam a nebo cokoliv, tak prostě takhle se hráč chovat nesmí, natož takovejhle hráč by už měl být zkušenej na to aby se choval slušně.
Tu cenu kvůli tomuhle si myslím prostě dostat neměl.
I kdyby ho poslal kdoví kam a nebo cokoliv, tak prostě takhle se hráč chovat nesmí, natož takovejhle hráč by už měl být zkušenej na to aby se choval slušně.
Tu cenu kvůli tomuhle si myslím prostě dostat neměl.