Statistiky, signatury, bannery + grafy II
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Bony
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem přišel z práce...a koukám jaká jsem trubka....já si toho mínusu před tím 7M nevšimnul....no nic snad se to nějak vyřeší a srovná. 
Moje hobby http://www.foto-tapety.cz
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Ano byl jsem i v tyme WCG pod CNT bez pomlcek i kdyz pojem falesny mi teda nesedi. Kazdy kdo pocita, i kdyz je pod jinym tymem, patri mu uznani. Nyni pocitam pod BOINC.SK. Jeste technicka poznamka, proc tam je stale stary popis tymu, kdyz se jiz pred pul rokem odhlasoval novy popis?gRis píše:Nuže, kontroluju takhle kdo od nás je ve falešném teamu na WCG a docela mě překvapil výsledek![]()
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Je tam původní popis proto, že tam ten nový dát nejde.
Vešla by se tam asi tak půlka a to ještě bez jakýchkoliv odkazů atd.
Prostě na WCG to nejde jako u ostatních projektů, tehdy jsme se o tom nějak bavili a nikdo nebyl proti nechat tam raději ten původní.
Vešla by se tam asi tak půlka a to ještě bez jakýchkoliv odkazů atd.
Prostě na WCG to nejde jako u ostatních projektů, tehdy jsme se o tom nějak bavili a nikdo nebyl proti nechat tam raději ten původní.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Ke dni 17. 6. 2006 byl celkovy stav clenu CNT dle statistik kwsn.net 3274 a z toho Active users 1518 (RAC>5) (problemy ve statistikach s projekty Predictor@home a WCG - zapocitavaji se do statistik jine tymy)
a dle statistik CNT od StanleyNR, je celkovy stav clenu CNT 3181 a z toho clenu Active users 1704 (RAC>1) Tyto statistiky jsou nejpresnejsi.
Statistika z Boincstats je podle mne nepresna, uvadi 3404 clenu a jsou tam take problemy ve statisikach s projekty Predictor@home a WCG.
Grafy jsou neustale aktualizovany. Informace zde
a dle statistik CNT od StanleyNR, je celkovy stav clenu CNT 3181 a z toho clenu Active users 1704 (RAC>1) Tyto statistiky jsou nejpresnejsi.
Statistika z Boincstats je podle mne nepresna, uvadi 3404 clenu a jsou tam take problemy ve statisikach s projekty Predictor@home a WCG.
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Ke dni 04. 07. 2006 je celkovy stav clenu CNT, dle statistik CNT od StanleyNR, 3228 a z toho clenu Active users 1689 (RAC>1) Tyto statistiky jsou nejpresnejsi.
U ostatnych statistik jsou porad problemy s projekty Predictor@home a WCG.
U ostatnych statistik jsou porad problemy s projekty Predictor@home a WCG.
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nemůže mi někdo vysvětlit tuto záležitost. Jak se zase dostanu na svoje. Ze statistik na boincstats.com mi kompletně vypadl PrimeGrid, a došlo u mne k šílenýmu propadu v "žebříčku" - viz níže o 35 tis. míst. Mám restartovat projekt? Znovu se přihlásit? Zrušil jsem projekt na jednom kompu, takže je možné že jsem to provedl špatně.
Total Credit 10,122.97
2006-07-09
Total Credit 10,123
Credit/day -3,859
Position 181,645
Position change 34607
Total Credit 10,122.97
2006-07-09
Total Credit 10,123
Credit/day -3,859
Position 181,645
Position change 34607
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Libore díky. Dokončil jsem práci, zakázal jsem novou práci, odeslal a zaktualizoval. Na PrimeGridu mi wu započítavají hned a cross project je tam uveden, věřím, že se to srovná.vejpuste píše:2 Pepino65 : Zkus chvili pockat. Pokud jsi nedelal zadne upravy jmena nebo E-mailu tak by se to melo za chvili sladit.
Libor
Pepino
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
-
PavolR
- Kontaktovat uživatele:
Na poziadanie som vytvoril dalsi graf o pocte clenov. Data su cerpane zo statistiky od StanleyNR, ktoru povazujem za najpresnejsiu pre CNT.

- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Diky Pavol, dobra praca - je to velmi dobry ukazatel toho, ako sa prejavuju formy popularizacie.
Zaujimavy je aj vysledok (pravdepodobne) letneho obdobia - (asi docasny) pokles aktivnych clenov.
Zaujimavy je aj vysledok (pravdepodobne) letneho obdobia - (asi docasny) pokles aktivnych clenov.
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- Pav Lucistnik
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: