BOINC - uFluids (alfa?)
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Nektere Wus blbnou - konkretne ty hplug1, ktere zustanou v nekonecne smysce. Pry se mohou zrusit a hplug2 uz pak budou mit tuto chybu opravenou.
Bohuzel mi prijde, ze uFluids skomira. Zdrojak stale neni a predevsim od lonska nebyli schopni dodnes udelat checkpointy, kvuli cemuz spousty lidi odeslo.
Rekl bych ze nedostatek lidskych zdroju/zkusenosti.
Bohuzel mi prijde, ze uFluids skomira. Zdrojak stale neni a predevsim od lonska nebyli schopni dodnes udelat checkpointy, kvuli cemuz spousty lidi odeslo.
Rekl bych ze nedostatek lidskych zdroju/zkusenosti.
@ Pepino65 - mno jo, to se stava. Ja kvuli tomu nebrecim...jsem na to z alfa a beta-testovani zvykli. Urcite jsem pocital tydny bez kreditu (hlavne CPDN), ale o to nejde.
Spise me mrzi to, ze nejsou schopni udelat checkpointy a uvolniz zdrojak jak melo byt, aby to nekdo urychlil. Tim by se dalo bojovat proti ztrate CPU casu hned na dvou frontach. Zatim se mesice babraj s drobnostma, ale zasadni veci nejsou schopni resit. Trochu mi to pripomina CZ politickou scenu, ale to uz je OT....
Spise me mrzi to, ze nejsou schopni udelat checkpointy a uvolniz zdrojak jak melo byt, aby to nekdo urychlil. Tim by se dalo bojovat proti ztrate CPU casu hned na dvou frontach. Zatim se mesice babraj s drobnostma, ale zasadni veci nejsou schopni resit. Trochu mi to pripomina CZ politickou scenu, ale to uz je OT....
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Honzo, tak mi to nakonec jednotky dalo, i když jsem to sestřelil. uFluids je lepší než jsem si myslel. S checkpointama je to blbý, pracuji na více místech, ale nikdy nevím kde budu dělat, tak tam nemůžu nechat běžet mašiny. Na to je nejlepší primegrid...
http://www.boincstats.com/signature/user_483440.gif
http://www.boincstats.com/signature/user_483440.gif
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Bylo to 10 dní, před 2 hodinama se ale slitovali a nakrmilim mě. Mám zase minusovou hodnotu v jednotce, tak to zase bude nářez. Pravidelně mi to přibývá po cca 20 sec. 0,02-3 % po celou dobu. Radši jsem dokončil Primegrid a jedu jen uFluids po první hodině jsem byl na 1,47 %. Za 1:50 hod. jsem na 5,24 %.
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Co s tím?
Když dnes podle mě lehl Primegrid a nedostal jsem se na něj, prosím. To jsem si ověřil jinde, že to je u více nicků. Teď jsem si řekl, že zkusím opět uFluids a hle uFluid je blokován jako spam. Viz hláška:
If the email doesn't arrive in a few minutes, your ISP may be blocking it as spam. In this case please contact your ISP and ask them to not block email from boinc@www.ufluids.net.

If the email doesn't arrive in a few minutes, your ISP may be blocking it as spam. In this case please contact your ISP and ask them to not block email from boinc@www.ufluids.net.
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
@Pepino65
som stoho volako zmateny
.
Email AFAIK posílají jen při registraci, nebo změně mailu. A podle toho co si psal dole tam účet už mít musíš, ne?
Jestli ten email od nich potřebuješ a on opravdu nedošel tak jsou 2 možnosti. Přenastavit si SPAM filtr popřípadě donutit patřičnou osobu k jeho přenastavení (technickou podporu). nebo se registrovat na nový email (to sice udělá bordel ve statistikách, ale hlavně že to počítá)
Jinak já znich jednotku vyrazil bezproblémů.
som stoho volako zmateny
Email AFAIK posílají jen při registraci, nebo změně mailu. A podle toho co si psal dole tam účet už mít musíš, ne?
Jestli ten email od nich potřebuješ a on opravdu nedošel tak jsou 2 možnosti. Přenastavit si SPAM filtr popřípadě donutit patřičnou osobu k jeho přenastavení (technickou podporu). nebo se registrovat na nový email (to sice udělá bordel ve statistikách, ale hlavně že to počítá)
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
@ azor: Tak už se to srovnalo samo od sebe. Na serveru jsem ještě jednou napsal, že jmi přístupový klíč mají znovu poslat mailem. A světe div se, v boxu se objevilo to, co už jsem dosud měl - prostě to bylo jak má být. Potom jsem se přihlásil a nebyl žádný problém. Už jsem myslel, jestli mi někdo nenasadil někam volajakého Trojana, ale bylo čisto. Prostě se na uFluidsu na moment zbláznila krabice. Průsšvih je spíš na Primegridu, tam se jim to nějak sesypalo, protože tam nefunguje vůbec nic. Kdy to nahodí ví jen ten co by měl být tam nahoře, možná i ten syčák co má sídlo pár pater pod metrem.azor666 píše:@Pepino65
som stoho volako zmateny.
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak mi udělali na mikroFluidsu radost. Ve foru jsem reklamoval, že mi přidělili 0.00 creditu za to, že nastala chyba při výpočtu, takže jsem to nemohl ovlivnit, stejná chyba nastala u všech kdo měli stejnou wu a dostal jsem krásných 35 crd
. To potěší. Další potěšující zpráva je že v nejbližší době (dávali tomu 2 týdny) chystají checkpointy. Jen se děsím invaze kredituchtivích, pro které byl tento projekt zatím nezajímavý.
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nejdřív jsem tomu nevěnoval pozornost, ale nyní jsem pozoroval, že HT uFluidsu vyloženě svědčí. Jestliže k uFluidsu pustím jiný projekt, dochází k evidentnímu zpomalení práce. Zpravidla k tomu nechám běžet Simap nebo Primegrid, jestliže pozastavím jiné projekty, dochází k evidentnímu zrychlení, teď je to ještě líp vidět na BM 5.5.6.