BOINC - PrimeGrid
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Skoro bych dal reset projektu.
Drive se pocitalo RSA640, ale jelikoz jiz bylo faktorizovano jinde, tak tento tyden presli na RSA768 a tudiz je treba nove aplikace.
Mne se to stahlo v pohode a hned zacal pocitat...
Vypocet by podle zprav na foru mel trvat nekolikanasobne dele (jako 8x apod.).
Take maji problem s validizaci, ale i v tomto pripade bude pridelen kredit.
Rytis slibil kratsi jednotky. Taky se diskutovalo o tom, jestli je brute force zrovna dobra metoda na faktorizaci RSA768. Problem je pry v tom, ze jinak to lze ve dvou fazich, kdy jedna lze dobre distribuoval, ale druha faze je extremne narocna na traffic (radove trebas TB). btw - vlastni myslenka - na to je lepsi grid a ne distributed computing.
Zpatky k problemu - nejspise je v tom, ze pouzivas optimalizovanou verzi, ktera se tvari jako 4.531 ci kolik. Zkus tu, co se normalne tvari jako 5.31 a melo by to byt OK.
Drive se pocitalo RSA640, ale jelikoz jiz bylo faktorizovano jinde, tak tento tyden presli na RSA768 a tudiz je treba nove aplikace.
Mne se to stahlo v pohode a hned zacal pocitat...
Vypocet by podle zprav na foru mel trvat nekolikanasobne dele (jako 8x apod.).
Take maji problem s validizaci, ale i v tomto pripade bude pridelen kredit.
Rytis slibil kratsi jednotky. Taky se diskutovalo o tom, jestli je brute force zrovna dobra metoda na faktorizaci RSA768. Problem je pry v tom, ze jinak to lze ve dvou fazich, kdy jedna lze dobre distribuoval, ale druha faze je extremne narocna na traffic (radove trebas TB). btw - vlastni myslenka - na to je lepsi grid a ne distributed computing.
Zpatky k problemu - nejspise je v tom, ze pouzivas optimalizovanou verzi, ktera se tvari jako 4.531 ci kolik. Zkus tu, co se normalne tvari jako 5.31 a melo by to byt OK.
PrimGrid mozna vyslysel nejake hlasy a vydal novou, jinou aplikaci.
Hned se jim neco podelalo, ale napravili to....snad - ted uz je zase dalsi verzi Primegen - 5.10.
Jak nazev napovida, PrimGen je generator prvocisel, ktera pak budou figurovat v dalsim zpracovani - vcetne RSA.
EDIT: Vcera mely WUs tak na 10 minut, tedka jsem po 40 minutach v 60%...a taky na temer 150MB usage na kazdou WUs.
Hned se jim neco podelalo, ale napravili to....snad - ted uz je zase dalsi verzi Primegen - 5.10.
Jak nazev napovida, PrimGen je generator prvocisel, ktera pak budou figurovat v dalsim zpracovani - vcetne RSA.
EDIT: Vcera mely WUs tak na 10 minut, tedka jsem po 40 minutach v 60%...a taky na temer 150MB usage na kazdou WUs.
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Rytis před rokem zveřejnil návrh spořiče ve stylu "Matrix". Docela dobrý nápad. Návrh naleznete zde:
http://www.primegrid.com/images/screensaver_concept.jpg
Mě se to líbí.
Mě se to líbí.
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
To vůbec nevypadá špatněPepino65 píše:Rytis před rokem zveřejnil návrh spořiče ve stylu "Matrix". Docela dobrý nápad. Návrh naleznete zde:
Mě se to líbí.
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Špatně to nevypadá, ale bude to také o něčem vypovídat?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Protože většina z nás to dělá jen pro dobrý pocity, tak si myslím, že to sice nebude po účelové stránce vypovídat o ničem, ale mě se to líbí a zase jedna zbytečnost, ze které budu mít třeba já dobrý pocit. Je pravda, že radši se podívám na hezkou ženskou nebo krásně zelenou krajinu.forest píše:Špatně to nevypadá, ale bude to také o něčem vypovídat?
Kdo by se po vecerech nudil, muze si cist prvocisla 
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Stejný problém jsem kdysi řešil takto: Ukončil jsem Boinc Managera, zazálohoval jsem a potom jsem ve složce C:\PF\BOINC\projects\www.primegrid.com smazal soubor primegrid_5.13_windows_intelx386 a soubory knihoven. Následně jsem dal restartovat projekt a dal povolení k příjmu wu. Nebo pokud chceš, napiš mi SZ, kam chceš ten soubor poslat a zkusíš si to nakopírovat do té složky sám a nemusíš nic mazat.wampa píše:Setkali jste se s timto problemem?
nedovoluje mi to stahnout soubory a hlasi:
2006-10-30 14:51:37 [PrimeGrid] Temporarily failed download of msvcp80d.dll: HTTP internal server error