Takhle hladky prechod jsem necekal (jen v nej doufal).
EDIT: A uz je to i potvrzeno.
EDIT2: V server statusu se misto statusu S4 objevil status S5. Necelych 16M5 jednotek. Tak zase mame na delsi dobu o praci pro nase CPU postarano.
Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Asi se znova zasílají jednotky, kterým propadl deadline a nesešlo se quorum. Tipuji ale, že tak do měsíce se to všechno sejde a dopočítáLiborA píše:Tak jsem zrovna dostal ještě várku S4 jednotek
Tak po kontrole přídělu z rána na druhý komp, je vše kromě jedné Wu ještě stále S4.

Vzhledem k tomu, že to jede na AMD+Linux, tak pokud platí tvůj předpoklad o vhodnosti této kombinace pro E@H, pak se není (s těmi kompy na kterých jede) čemu divitBubak píše:Kdyz uz se tu keca o cemkoli tak taky jeden OT: Vsimli jste si jak se Bruce rozjel? Ma o 50k vetsi RAC nez cely CNT a dela 5% celkoveho RAC projektu. Jestli takhle pojede furt tak je do konce S5 Einstein@UWM bezpecne 1. mezi teamama.

Je samozřejmě otázka, zda to nezpůsobuje pouze jeho pamalejší stroj.I now that my computer is an old one, celeron 700 Mhz, but it runs now for more then 1 year now (24/7). I use the linux version of einstein@home. With the S4 units, I had a RAC of 55 (2.3 credits/hour), and now with the S5 units it jumped to 170 credits/day for the last 2 days (7 credits/hour). I get only short units which are completed in +/- 10000 sec and get +/- 20 credits for each of them.
Pokud se podivas na tabulku, co jsem vytvoril a hodil odkaz do topicu "S5 - jak dlouho..." tak zjistis ze na sile stroje nezalezi tak moc, jak by clovek (nebo alespon ja) ocekaval.LiborA píše:Celkem zajímavý příspěvek ve vztahu k výpočtu S5 na procesoru AMD pod Linuxem napsal Peter KoekJe samozřejmě otázka, zda to nezpůsobuje pouze jeho pamalejší stroj.I now that my computer is an old one, celeron 700 Mhz, but it runs now for more then 1 year now (24/7). I use the linux version of einstein@home. With the S4 units, I had a RAC of 55 (2.3 credits/hour), and now with the S5 units it jumped to 170 credits/day for the last 2 days (7 credits/hour). I get only short units which are completed in +/- 10000 sec and get +/- 20 credits for each of them.

Sorry, moje chybabetr píše:A nechapu, proc ty pises AMD a on pise Celeron 700MHz.