MS ve fotbale 2006
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Tak tedy i já přihodím polínko:
1) Vráťa: Skutečně tam běhal tu druhou půli jak ztracenej v lese. Je ale třeba přiznat, že ho omlouvali i hráči (minimálně Rosa), že ho tam nechávali samotného, anžto toho měli dost a už o moc nešlo. Takže na odstřel prosím až po Ghaně.
2) Se zraněním se moc nenadělá. Horší je, že jsme dostali 4 karty (mj. Nedvěd, Rosa, Galásek) a po druhé se 1 zápas stojí. Při úspěchu ve skupině se jedna karta umaže, ale trest za 2 karty zůstává!!! Teda předpokládám, že bude proč mazat.
1) Vráťa: Skutečně tam běhal tu druhou půli jak ztracenej v lese. Je ale třeba přiznat, že ho omlouvali i hráči (minimálně Rosa), že ho tam nechávali samotného, anžto toho měli dost a už o moc nešlo. Takže na odstřel prosím až po Ghaně.
2) Se zraněním se moc nenadělá. Horší je, že jsme dostali 4 karty (mj. Nedvěd, Rosa, Galásek) a po druhé se 1 zápas stojí. Při úspěchu ve skupině se jedna karta umaže, ale trest za 2 karty zůstává!!! Teda předpokládám, že bude proč mazat.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
CZE-USA
Tak se mi poštěstilo a byl jsem přitom. Něco málo fotek jsem uvedl na web, abyste se tak malinko mohli pokochat.
http://album.olympus.cz/PhotoGallery//P ... lbum=78337[/url]
http://album.olympus.cz/PhotoGallery//P ... lbum=78337[/url]
tv noha
zde se nova zase vytahla, opet ukazala ze umi vytahnout jen spinu !Lesmen píše:sranda byl sledovat ty reakce amiku v televiui...polovina ani nevedela ze se nejake mistrovstvi hraje a kdyz jim jeden rekl ze jo ze vi,tak jim odpovedel ze se hraje v Madison Square Garden
![]()
![]()
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Re: tv noha
[OT]
Já osobně se přiznám že vše co vím o kriketu mám z knížky Jak jsem vyhrál válku. a ty zbylé sporty sem vyděl párkrát ve filmu. (až google mi řek že se to hraje i u nás)
To je to samé jak ta blbost že amíci nevědí kde je ČR. no proč by to měli vědě?. No mě dát slepou mapu Afriky nebo Jižní Ameriky (středního východu...)tak tam napáchám také dost zvěrstev. A pochybuji, že bych byl výrazně pod průměrem. Trefili byste někdo alespoň státy jejich unie? (já bych jich trefil max deset a to jsou skoro všechny významnější než ČR) .
jj přesně tyhle pokrytecký průzkumy mám taky rád. Udělejte si v Česku průzkum třeba o besesbalu , kriketu nebo ragby, a češi dopadnou ještě hůře amíci ve fotbale.Lesmen píše:sranda byl sledovat ty reakce amiku v televiui...polovina ani nevedela ze se nejake mistrovstvi hraje a kdyz jim jeden rekl ze jo ze vi,tak jim odpovedel ze se hraje v Madison Square Garden
![]()
![]()
Já osobně se přiznám že vše co vím o kriketu mám z knížky Jak jsem vyhrál válku. a ty zbylé sporty sem vyděl párkrát ve filmu. (až google mi řek že se to hraje i u nás)
To je to samé jak ta blbost že amíci nevědí kde je ČR. no proč by to měli vědě?. No mě dát slepou mapu Afriky nebo Jižní Ameriky (středního východu...)tak tam napáchám také dost zvěrstev. A pochybuji, že bych byl výrazně pod průměrem. Trefili byste někdo alespoň státy jejich unie? (já bych jich trefil max deset a to jsou skoro všechny významnější než ČR) .
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: tv noha
2 azor666: znam všech 50 jejich států, ale jen proto, že se o různé dění ve světě zajímám. Je pravda, že oni říkají evropskému fotbalu soccer, ale spousta jich ani neví co to je ten soccer. Kvalita jejich školství u nich není nijak výrazná, řekl bych dokonce, že je bídná(v globálu), ale v tom množství škol co oni mají, je jich kvalitních jen pár slabých procent, ale i to je mohutná síla (Harvard, Berkeley, Yale, Princeton ...), jaká nemá ve světě obdoby.azor666 píše:[OT]jj přesně tyhle pokrytecký průzkumy mám taky rád. Udělejte si v Česku průzkum třeba o besesbalu , kriketu nebo ragby, a češi dopadnou ještě hůře amíci ve fotbale.Lesmen píše:sranda byl sledovat ty reakce amiku v televiui...polovina ani nevedela ze se nejake mistrovstvi hraje a kdyz jim jeden rekl ze jo ze vi,tak jim odpovedel ze se hraje v Madison Square Garden
![]()
![]()
Většina nobelovek jde do USA, na druhou stranu jak řekl Nick Carter: "Praha?. To znám, to je někde ve Vídni". Všiml jsem si, že se věnuješ válečné literatuře (románu). Já též. Nova je jinak tragická televize, bída střídá utrpení a zpravodajství (stálý sled vražda, havárie a na závěr kočička a pejsek)stojí za ... Štěstím je, že už nebudou vysílat 1. ligu ve fotbale.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Dneska všichni držet palce
Jestli postoupíme jako druzí, tak hrozí že bychom dostali Brazilce a to by nemuselo být to nejlepší
Jestli postoupíme jako druzí, tak hrozí že bychom dostali Brazilce a to by nemuselo být to nejlepší
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.