Chyba tam asi eště nějaká zůstala - zobrazují se mi jen workové, domací ee - jen 3 kostičky
Na jakych kompech pocitate?
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
-
VIRCom.cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
2 Honnas: 
2 forest: Mno... i case jsou cerny.... domaci fotky budou trosicku svetlejsi.... cernostribrna case, cerno stribrnej monitor....
Cerna se mi proste libi vic a hlavne nezloutne.... ;o)
Ano to vim... mam to pripraveny, jenom udelam fotky...Zatim jsou tam pouze firemni stroje, domaci nafotim po vikendu
2 forest: Mno... i case jsou cerny.... domaci fotky budou trosicku svetlejsi.... cernostribrna case, cerno stribrnej monitor....
Cerna se mi proste libi vic a hlavne nezloutne.... ;o)

...zivot a procesorovy cas plyne dal...
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
komp
Na chvíli jsem, jak si asi někdo všiml, odtuh. Trošku jsem se pohrabal v komplu, takže teď počítám na tomto?
deska: DFI nForce IV ultra Infinity
proc.: AMD Opteron 144
RAM: 2x512@400MHz Kingston DualCH
Grafika Asus AX550 256MB RAM
Chladič Artic Freezer64
Zdroj KME 500W
jinak vše při starym
..:edit:..
Teplota bez zátěže = teplota v místnosti +1 stupeň
teplota při zátěži (testováno na LHC) = teplota v místnosti + 9 stupňů.
Podle fotky posuďte sami vnitřek ;o)

deska: DFI nForce IV ultra Infinity
proc.: AMD Opteron 144
RAM: 2x512@400MHz Kingston DualCH
Grafika Asus AX550 256MB RAM
Chladič Artic Freezer64
Zdroj KME 500W
jinak vše při starym
..:edit:..
Teplota bez zátěže = teplota v místnosti +1 stupeň
teplota při zátěži (testováno na LHC) = teplota v místnosti + 9 stupňů.
Podle fotky posuďte sami vnitřek ;o)

Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
Tak jsem zase u AMD :
Barton Mobile 2600+ @ 2500mhz - 250 x 10 @ 1.7v ,DFi LanpartyB, DDR 500 11-2-2-2 , Zalman 7000CU, 2x256 mb Bh5 atd
Jinak jsem opravdu skoncil take u IBM ale rkovy rady- R40.Momentalne pro me idealni a profesionalni notas za lepsi cenu nez Tckova rada.
Levnejsi, ale porad si podle me drzi vysoky standart oproti smejdum jako. A... nebudu jmenovat
Lenovo ve me nevzbuzuje dobry pocit, takze az nekdy budu upgradovat doufam, ze IBM again.
Barton Mobile 2600+ @ 2500mhz - 250 x 10 @ 1.7v ,DFi LanpartyB, DDR 500 11-2-2-2 , Zalman 7000CU, 2x256 mb Bh5 atd
Jinak jsem opravdu skoncil take u IBM ale rkovy rady- R40.Momentalne pro me idealni a profesionalni notas za lepsi cenu nez Tckova rada.
Levnejsi, ale porad si podle me drzi vysoky standart oproti smejdum jako. A... nebudu jmenovat
Lenovo ve me nevzbuzuje dobry pocit, takze az nekdy budu upgradovat doufam, ze IBM again.
- Dericcaster
- Nováček
Fuj. Tak z toho bych se pos*al. Misto 100 jarnich km obehnout vsechny pc a nainstalit boinc, hh.Bubak píše:Uff. Tak se podivejte.
2 shafa: Na widlich mi bezi VNC a na Linech samozrejme ssh, tak jakypak obyhani. 
Private (old) + CCU stats.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Já ho takhle mám taky v práci, ale v podstatě jen kvůli lepšímu odvodu tepla, protože nenám na boku ventilátor a takhle to hrnu do ventilátoru který má zdroj ve spodku a bere to z bedny ven.
Tak jak je to ale na té fotce to také nějak nechápu, mělo by to směřovat vždy k odvodu tepla z bedny. Takhle si to vedro foukat na paměti.................no nevím, nevím.
Tak jak je to ale na té fotce to také nějak nechápu, mělo by to směřovat vždy k odvodu tepla z bedny. Takhle si to vedro foukat na paměti.................no nevím, nevím.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Pokud by to někoho zajímalo, tak zde:
http://forest6.webpark.cz/indexxxxx.html
Naleznete dva výsledky z testů mého domácího Preslera. První fotka je na defaul vše, CPU, FSB, RAM i voltáže, ta druhá je momentální maximum co to jedu, ale brzdí to dost nastavení pamětí, jelikož kvůli časování 3-3-3-9 je jedu jenom na 512Mhz.
Po další výplatě ale budou nové (ještě furt nemám vybráno) a tak už se těším na lepší výsledky, ale hlavně na další testování Preslera, kterej mně jel už stabilně i na 3,95Ghz, bohužel časování pamětí bylo hrozný
http://forest6.webpark.cz/indexxxxx.html
Naleznete dva výsledky z testů mého domácího Preslera. První fotka je na defaul vše, CPU, FSB, RAM i voltáže, ta druhá je momentální maximum co to jedu, ale brzdí to dost nastavení pamětí, jelikož kvůli časování 3-3-3-9 je jedu jenom na 512Mhz.
Po další výplatě ale budou nové (ještě furt nemám vybráno) a tak už se těším na lepší výsledky, ale hlavně na další testování Preslera, kterej mně jel už stabilně i na 3,95Ghz, bohužel časování pamětí bylo hrozný
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.