Ano, 3D budou windows umet za par let( snad )JVc píše:Boha jeho, za par let pobezi system v 3D
Windows Vista (Longhorn )
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Ke stažení pro širokou veřejnost:
http://www.novinky.cz/internet/konecne- ... hd4u8.html
http://www.novinky.cz/internet/konecne- ... hd4u8.html
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
@ forest:
Mo jo M$. Holt si rikaj, ze to stejne nekdo udela za ne...
Distribuovat to pomoci torrentu je nenapadlo.Thank you for your interest in Windows Vista Beta 2.
We are currently experiencing a high level of demand and cannot process your request at this time.
Please check back later for availability. We apologize for any inconvenience.
Mo jo M$. Holt si rikaj, ze to stejne nekdo udela za ne...
Private (old) + CCU stats.
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Jo taky bych to už dávno udělal, ale zatím jsem nevyřešil jak slušně vést účetnictvígRis píše:Ja hodlam s prichodem Windows Vista udelam M$ "Hasta la vista!"
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
Zkusim je taky nainstalit (uz jsem je sosnul z torrentu. NEvite jestli uz je tam aero? Jestli to mam dat na tu nejnadupanejsi masinu co muzu postradat, nebo jestli mi staci obycejnej Sempron 3100+ s 512MB RAM?
2 gRis: Nevim v cem by mel byt Linspire lepsi v EMULACI widli jak libovolne jine distro. Pokud vim (Linspire jsem nezkousel) pouziva ty same Wine jako vsichni ostatni. Linspire je akorat omalovanej tak aby vypadal jako widle, o nejakem hybridu nemuze byt rec. Hybrid si muzes udelat z cehokoli kde jsou Wine tim, ze si do nich prihrajes DLLka z orig. widli.
2 LiborA: Ty uz mas ucetni program a chces ho provozovat dal i pod Lin a nebo hledas jinej?
2 gRis: Nevim v cem by mel byt Linspire lepsi v EMULACI widli jak libovolne jine distro. Pokud vim (Linspire jsem nezkousel) pouziva ty same Wine jako vsichni ostatni. Linspire je akorat omalovanej tak aby vypadal jako widle, o nejakem hybridu nemuze byt rec. Hybrid si muzes udelat z cehokoli kde jsou Wine tim, ze si do nich prihrajes DLLka z orig. widli.
2 LiborA: Ty uz mas ucetni program a chces ho provozovat dal i pod Lin a nebo hledas jinej?
2 dejv: OK. Povypinat to muzu, jen bych to aero rad videl. Proto jsem se ptal jestli tam je. Kdyby tam bylo, tak to radsi zkusim na par hodin na silnejsi masine, zkritizuju a smaznu. 
No to jo, ale je delanej prave pro takove lidi - aby se nemuseli bat prechodu na Linux.Bubak píše:2 gRis: Nevim v cem by mel byt Linspire lepsi v EMULACI widli jak libovolne jine distro. Pokud vim (Linspire jsem nezkousel) pouziva ty same Wine jako vsichni ostatni. Linspire je akorat omalovanej tak aby vypadal jako widle, o nejakem hybridu nemuze byt rec. Hybrid si muzes udelat z cehokoli kde jsou Wine tim, ze si do nich prihrajes DLLka z orig. widli.