statistika CNT
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
statistika CNT
Ahoj....chtěl jsem se jen zeptat, už delší dobu počítám pod vaším týmem, ale přímo ve "statistice CNT" (odkaz v horním řádku) jsem se nenašel. Ve "statistikách" na které je odkaz vlevém sloupci se najdu v pohodě a v manageru mi to taky ukazuje tým CNT.... díky zdeněk
- LiborA
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Tak nevím, můžeš dát konkrétní odkaz na nějakou tvoji statistiku? V obecných statistikách jsem nikoho s nickem zdenekxxx nenašel???
Moje statistika: http://boinc.mundayweb.com/one/stats.ph ... :6082/.png
-
StanleyNR
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Problem je v prilis obecnem jmenu Zdenek, v CNT tymu jsou minimalne 4 a tim padem jsou ve statistikach spojeni, dnes na miste 472. Viz http://www.boincsynergy.com/stats/index ... earchteam=
Doporucuji zmenit nebo upravit si jmeno na vsech projektech a nebude problem se najit nejen v CNT ale ve vsech svetovych statistikach. Zmena se projevi asi do 2 dnu.
Doporucuji zmenit nebo upravit si jmeno na vsech projektech a nebude problem se najit nejen v CNT ale ve vsech svetovych statistikach. Zmena se projevi asi do 2 dnu.
statistika CNT
Aha tak proto....V projektech jsem přihlášený jen pod "zdenek" s malym z (xxx jsem přidal v registraci k foru, protože zdenek už bylo obsazené).....ve světových statistikách se najdu v pohodě ( např. dneska kredit 17788, pozice v CNT 1078) jednotlivé "zdenky" to ukáže zvlášť a je jich tam opravdu několik.... kde a jak se změní jméno?....omlouvám se za dotazy na "jednoduchý" věci , ale pc ovládám jen uživatelsky... díky
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Ahoj, musíš se přihlásit na webu každého projektu (zvlášť
) a tam změnit jméno. většinou je to pod kolonkou other account info
Návod k nastavení je zde
Návod k nastavení je zde
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
2 Xxsejk: Podle meho pozorovani v pracovni dny jednou za den kolem 8 rano. O weekendech je to sem tam jinak...
Private (old) + CCU stats.
Jsem na CNT stats po dlouhe dobe kouknul a...
u CPDN mam cca 1018 k, ale podle CPDN site a BOINC magora mam cca 989 k. Ze by statistika CNT trochu predbehla dobu? Podobne je to u dalsich projektu.
Mam tam tri nicky, ale podle me tam mam mit pouze dva (pouze kvuli posranosti a nekompatibilite WCG). Kde se bere ten treti? Ten asi nebude muj, ale nejaky "HOnza" mi tam pridava par zatracenych kreditu, ktere nechci.
u CPDN mam cca 1018 k, ale podle CPDN site a BOINC magora mam cca 989 k. Ze by statistika CNT trochu predbehla dobu? Podobne je to u dalsich projektu.
Mam tam tri nicky, ale podle me tam mam mit pouze dva (pouze kvuli posranosti a nekompatibilite WCG). Kde se bere ten treti? Ten asi nebude muj, ale nejaky "HOnza" mi tam pridava par zatracenych kreditu, ktere nechci.
- Pepino65
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Nevím, jak to StanleyNR dělá, ale u mojeho kámoše mu sloučí všechny názvy podle společného ID (cross project) a pravděpodobně i e-mailu.Honza píše:Jsem na CNT stats po dlouhe dobe kouknul a...
u CPDN mam cca 1018 k, ale podle CPDN site a BOINC magora mam cca 989 k. Ze by statistika CNT trochu predbehla dobu?
Ve statisktikách na Boincstats je uveden 2x, Stanley to umí sloučit do svých statistik, kolikrát mi na cnt uvede více cr a po následné aktualizaci zjistím, že měl pravdu. Asi by to chtělo zkontrolovat nastavení u všech vlastních identifikátorů a sloučit vše pod jeden nick s totožným e-mailem.
Je fakt, že Honzů, honzů, HONzů, nebo webmonsterů, WeBmonsterů je uvedeno beaucoup ve všech statistikách.
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
-
StanleyNR
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Nejen HOnza, ale asi dalsich 8 Honzu, kteri jsou pod CNT. Vsechny vyjimky jsem pred casem zrusil, myslim ze je zbytecne resit za cleny jejich shodna jmena. Nicmene abychom je nematli Tvym mega creditem, dam tam v tvem pripade:Honza píše:Mam tam tri nicky, ale podle me tam mam mit pouze dva (pouze kvuli posranosti a nekompatibilite WCG). Kde se bere ten treti? Ten asi nebude muj, ale nejaky "HOnza" mi tam pridava par zatracenych kreditu, ktere nechci.
Kód: Vybrat vše
If cpid = "ee57d0cc54be4e5b007b0a6db4c9c083" Then name = "Honza #1"S nickem je fakt problem, pokud neni unikatni.
Uz jsme o tom hovorili v souvislosti s WCG - sice je hezke, ze se tam podobnym problemum "vyhnout" tim, ze nepovoli duplicitni jmena, ale kdyby to takto delali opravdove BOINC projekty, tak budou lidi premyslet x hodin nad tim, ktery novy nick si na 26. projektu zvolit, aby byl unikatni a zaroven jej pak zmenit na predchozich 25 projektech. Skorem aby na to nekdo udelal aplikaci a nahodil extra server, ktery bude smejdit v user databazich projektu a kontrolovat, jestli uz takovy nick nekde neni. To bude brzy stejne zabavne, jako registrace domen
Diky za nabidku.
Ale jak dlouho to vydrzi? Nez se prihlasim do 49. projektu? Nebo nez zapojim dalsi masinu?
Nebo ze bych radsi vsude zmenil nick, presvedcil adminy non-BOINC for na zmenu, vsude si udelal nove cookies atp?
Chtelo by to systemove reseni, protoze fakt neni tvoji praci resit podobne trable...
Uz jsme o tom hovorili v souvislosti s WCG - sice je hezke, ze se tam podobnym problemum "vyhnout" tim, ze nepovoli duplicitni jmena, ale kdyby to takto delali opravdove BOINC projekty, tak budou lidi premyslet x hodin nad tim, ktery novy nick si na 26. projektu zvolit, aby byl unikatni a zaroven jej pak zmenit na predchozich 25 projektech. Skorem aby na to nekdo udelal aplikaci a nahodil extra server, ktery bude smejdit v user databazich projektu a kontrolovat, jestli uz takovy nick nekde neni. To bude brzy stejne zabavne, jako registrace domen
Diky za nabidku.
Ale jak dlouho to vydrzi? Nez se prihlasim do 49. projektu? Nebo nez zapojim dalsi masinu?
Nebo ze bych radsi vsude zmenil nick, presvedcil adminy non-BOINC for na zmenu, vsude si udelal nove cookies atp?
Chtelo by to systemove reseni, protoze fakt neni tvoji praci resit podobne trable...
Nejak mi unika co resis? Pimarni je prece cpid. Takze kdyz se budes prihlasovat do projektu z nejake stavajici masiny a pak teprve pridas jinou masinu do toho projektu, tak by se ti ani cpid nemelo rozhodit....Honza píše:Ale jak dlouho to vydrzi? Nez se prihlasim do 49. projektu? Nebo nez zapojim dalsi masinu?
Ja mam bohuzel 2 cpid na SETI. A to jen pro to, ze jsem se napred registroval do seti a pak mi teprve napadlo, ze bych si mohl ozivit i zombika. Takze tam mam 2 ruzne maily.
Private (old) + CCU stats.