seti aktuální stav projektu - odpad

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Necroman
Expert
Expert
Kontaktovat uživatele:

Re:

Příspěvek od Necroman »

Honza píše:Kdyz mi kolega z klimkatu posilal i-RAM, tak postovne delalo tusim kolem 18 bushovych inflacnich papirku, coz jsou asi 4 kila.
To je lepsi se smluvit a nechat poslat vice kousku. Pak vyjde postovne treba na kilo a to uz je velmi snesitelne a navic se blizi cenam nasi posty.
Napada me, udelat takhle hromadnou obednavku lidi z CNT, to by se celkem vyplatilo, ze ano... takovy pullitrik, ten bych take bral... celkem exkluzivni vecicka :-)
Kdo by do toho teoreticky sel take?
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Se mnou počítej pokud se přihlásí víc lidí, ale koukni se na tu kalkulaci co psal BOSH :?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
Duro Kotulic Bunta
Banánová odměna
Banánová odměna
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Duro Kotulic Bunta »

forest píše:Se mnou počítej pokud se přihlásí víc lidí, ale koukni se na tu kalkulaci co psal BOSH :?
Asi mi stale nieco unika, ale ved predsa objednal si dva krcahy za ktore dohromady zaplatil postovne 10 dolacov. To je zle? Ak si objednate este viac, tak postovne bude ako za knizku z e-bookstoru.
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Honza

Příspěvek od Honza »

Duro Kotulic Bunta píše:Asi mi stale nieco unika, ale ved predsa objednal si dva krcahy za ktore dohromady zaplatil postovne 10 dolacov
No mozna unika to, ze to neni USA - EU, ale USA - Canada.
Kdyby ty ufony nemeli az dole na jihu, tak je snad levnejsi sednout v Torontu na bus a privezt si to osobne :lol:
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Je tu ještě jeden aspekt, že se k tomu musí přičíst poštovné u nás po republice od člověka, který by to větší množství obdržel, tedy asi 60,-Kč.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
'bosh
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od 'bosh »

Your Order
Item Name SubTotal
50 Copper Desk Mug 749.50
Subtotal: 749.50
Shipping: 20.50
Tax: 0.00
Total: 770.00

Shipping from US to Poland for 1, 2, or 50 mugs is $20.50 - I cannot select Czech Republic...

Update - They do not ship to Czech Republic due to high credit card fraud...
FordPrefect
BOINC Guru
BOINC Guru
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od FordPrefect »

Tak posledni nejmene 2 dny se mi strasne dlouho pocitaji WU. Bezne i na celkem rychlich PC okolo 20 hodin :?:
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

FordPrefect píše:Tak posledni nejmene 2 dny se mi strasne dlouho pocitaji WU. Bezne i na celkem rychlich PC okolo 20 hodin :?:
Za 5:56 hod. mám 39,31 % hotovo. Tak to se na to můžu mrknout až po večerních fotbalech. :cry:
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
martindrhlik
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martindrhlik »

Ahoj, já mám poslední dobou stejný problém, že se mi jedna jednotka počítá strašně dlouho a k tomu mě to tvrdí, že jednotku nemůže dokončit (něco okolo hodnoty, která končí nulou). Co s tím, už sem proved restart projektu, ale nevím, jestli to tím vyřeším. Poraďte někdo, prosím.

Obrázek
azor666
Moderátor II
Moderátor II
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od azor666 »

martindrhlik píše:Zdravim, já mám poslední dobou stejný problém, že se mi jedna jednotka počítá strašně dlouho a k tomu mě to tvrdí, že jednotku nemůže dokončit (něco okolo hodnoty, která končí nulou). Co s tím, už sem proved restart projektu, ale nevím, jestli to tím vyřeším. Poraďte někdo, prosím.
Ahoj. Mohl by ste to pls trochu specifikovat. Pomohlo by zkopírování té chybové chybové hlášky z logu, popřípadě link na danou jednotku.
Na SETI se sem tam prý objevý vadná serie WU které je možné zrušit.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Můžete někdo odkázat na konkrétní WU, či se kouknout zda taková WU prošla někomu valicací a případně za ni obdržel Credit a kolik?
Já mám zásobu na 10 dní, takže pokud takovou nějakou mám, asi se k ní jen tak nedostanu.
Taky by bylo doblé napsat jakou taková WU má dedline. Nyní chodí WU různých délek a většinou čím delší, tím větší dedline a tím více Creditu, což v podstatě ničemu nevadí.
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

Koukal jsem včera na WU v zásobě a nenašel jsem ani jednu, která by měla předpokládaný čas výpočtu víc než 3 hodiny.
Ale je pravda že zatím nejdelší jsem počítal 2:15 a to jedu 2 naráz :wink:

Mají ty dlouhé WU nějaké zvláštní označení? Nebo jak bych takovou WU poznal? Ukazuje se vám u nich dopředu nějaký extrémně dlouhý čas výpočtu? A co s těma validacema u takových WU už to někomu prošlo?
Pepino65
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pepino65 »

Foreste, tak to máš dobrý, že máš takový kraťasy, já má od včera 1 wu a za 9:15 hod., jsem na 73 %. Má 354 kb. :wink:
Nihil est impossibile (Nic není nemožné)
forest
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od forest »

A na jaký mašině?
Nevím jestli mám kraťasy, možná to bude spíš mašinou :wink:
Těžko se to odhaduje když ještě nikdo nedal odkaz na žádnou konkrétní WU která je dle popisu některých členů ,,moc dlouhá,, :?
Pak by se dal srovnat čas konkrétních PC na WU co počítali dosud s tou dlouhou co počítali nyní.
Skywalker
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Skywalker »

Já mám teď většinu jednotek na 5 hodin a více. Např. tahle se počítala 13,5 hodiny na Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 1.60GHz, 256 MB RAM.
Zamčeno