Milniky & gratulace
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
Když už si tu poplácáváte po rameni za 10k nebo 100k kreditů, tak bych rád upozornil, že Uftoun - zemedelec se blíží mílovým krokem ke 3milionům a StanleyNR k šestce. To, že jsem vynechal Miiichala a Jiriiiho při velmi nedávné oslavě překonání osmi milionů, už patří k folklóru (Pardon,Libor byl u toho včas). Teď jsem si to chtěl ještě ověřit na Boicstats, ale to je taky spadlý.
- Higgi
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Roční bilance
Dneska je to přesně 1 rok, co jsem se přidal k CNT.
A tady je moje roční bilance: (je to vychycený,měnit se to nebude)

(RAC je nižší asi o 300,nez by měl být, protože zrovna byl velký výpadek u Einstein serverů,ale to je jedno)
Když jsem začínal, tak jsem doufal, že do roka bych mohl mít tak 75000 kreditů,maximálně. V tu dobu jsem nejvíc preferoval SETI. Jak to dopadlo, je vidět.Myslím, že jsem pár projektům celkem prospěl - Einstein, LHC. Některé projekty už pro mě skončily - SETI,Predictor,SIMAP,ROSETTA. Vracím se k CPDN a už jsem něco spočítal i pro QMC, ale to ve statistikách nemám.
A tady je moje roční bilance: (je to vychycený,měnit se to nebude)

(RAC je nižší asi o 300,nez by měl být, protože zrovna byl velký výpadek u Einstein serverů,ale to je jedno)
Když jsem začínal, tak jsem doufal, že do roka bych mohl mít tak 75000 kreditů,maximálně. V tu dobu jsem nejvíc preferoval SETI. Jak to dopadlo, je vidět.Myslím, že jsem pár projektům celkem prospěl - Einstein, LHC. Některé projekty už pro mě skončily - SETI,Predictor,SIMAP,ROSETTA. Vracím se k CPDN a už jsem něco spočítal i pro QMC, ale to ve statistikách nemám.
Není důležité jak rychle počítáte, ale to, že počítáte.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Jsem čekal že mně každým dnem překočí Blachat, jelikož mě úchvatným tempem doháněl ale od chvíle kdy byl už jenom 10.000Creditu za mnou, nějak odpadnul a jeho mašiny úplně umřely:
http://setiathome.berkeley.edu/hosts_us ... t=rpc_time
Že by nezvládnul přechod na Enhanced
Všechny PC server kontaktujou, ale práci nedostávají a zde na fóru už se taky nějak dlouho neukázal
http://setiathome.berkeley.edu/hosts_us ... t=rpc_time
Že by nezvládnul přechod na Enhanced
Všechny PC server kontaktujou, ale práci nedostávají a zde na fóru už se taky nějak dlouho neukázal
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Az ho uvidim ist okolo tak dam vediet.FordPrefect píše:BlackHat mi nedavno rikal, ze chysta cestu kolem sveta. Tak asi uz odjel a ani se se mnou nerozloucil. To mu fakt nikdy nezapomenu
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Pokud si dobře pamatuji co říkal na srazu, tak se chystal že na podzim na rok vypadne na Nový zéland myslím.
Takže by měl být ještě v ČR, pokud tedy není na nějaké dovolené.
Nedokážu si představit že by nedal vědět, že na rok odchází.
Takže by měl být ještě v ČR, pokud tedy není na nějaké dovolené.
Nedokážu si představit že by nedal vědět, že na rok odchází.
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Forde, tobě ten melounek opravdu přeju, hlavně za to více než roční stíhání kdy jsi mně dýchal na záda 
- FordPrefect
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele: