2 Jelin : Ted uz je pozde, ale zkus zkontrolovat misto na disku, zkontrolovat disk a pripadne restartovat pocitac. Zmrsene jednotky tim nezachranis, ale treba se to nebude opakovat.
Libor
2 vejpuste: Javor, tedy jasan! Synator si stahoval pres torrenty kompletniho Claptona (4 GB) a compl rval, ze ma malo mista na disku... Ja ho rozskubnu!
Asi přidali nové servery. Stačí se podívat na stav projektu. A v tabulce Server Status je více nových položek.
Nejzajímavější je Albert validator#1 - #5. Zřejmě se již připravují na S5 analýzu.
Zajímavý je taky Albert ASSIMILATOR snad tam nezaměstnávají Borgy
Garbaty John píše:Nejzajímavější je Albert validator#1 - #5. Zřejmě se již připravují na S5 analýzu.
Ja bych si spis tipnul, ze ty validatory pridali jen docasne aby zvladly naval spoctenych WU za 4 dni. Validator dost casto nestihal a jel na doraz. S pripravou S5 to nejspis nema nic spolecneho.
Duro Kotulic Bunta píše:No ja mam (odkedy Akos urobil optimalizacie) pre istotu cache zasobu vzdy na 4 dni, preto ze som cakal ze projekt sa destabilizuje (aj ked s tymto to pravdepodobne nesuvisi).
Kde lze nastavit kolik jednotek se ma stahovat do zalohy ?
Bubaku, ty to komplikuješ. Kdo má xml editor a ví kam šáhnout?
Nejjednodušší, a to už se tady mockrát probíralo, je změnit v General preferences "Connect to network about every..:"
Jen to potom neodevzdává samo hotovou práci hned, ale když na tom trváš, občas zmáčkneš "Aktualizovat".
Po znovunajetí Einstein@home se mi sice odeslali spočítané WU, nicméně nové se nestahují. Už jsem i restartoval projekt - bez výsledku. Má někdo podobný problém, nebo jsem sám? Co stím?