RAH - Aktuální stav projektu

Smetiště aneb propadliště dějin pro neaktuální příspěvky. Po pár dnech bude ručně smazáno, pokud nebudou hlasy pro zachovaní

Moderátoři: zdespi, Moderátoři

Zamčeno
Nevyn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nevyn »

Honza píše:Verze 5.01 by mela umoznovat agresivnejsi hledani a zaroven ukoncit WU, ktere se masine restartuji 5x (tedy asi ty velke WU, ktere se sami nechteji ukoncit nebo konci az po neprimerene dobe).
Tak to jsem zvědav........tato jednotka se už 100 minut drží na 1.52% a čas na dokončení neustále narůstá......uvidíme :twisted:

Kód: Vybrat vše

FACONTACTS_RECENTER_NOFILTERS_1enh__448_483_2 using rosetta version 5.01
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

@ Nevym...hmm, tak s verzi 5.01 muzes mit jeste problemy. Ne zeby to s novejsi nebylo take problem, ale je to mene pravdepodobne.
Jinak se mi nastaveni v profilu jiz promitlo a 2 WUs mi to dela 10, resp. 9.5 hodiny a jsou v nejakych 84, resp. 79%, coz odpovida.
Doporucuji si rucne zvysit delku vypoctu v profilu hlavne tem, kteri chteji usetrit na internet trafiku (stahuje se min WU...jaky to ma dusledky pro upload zatim nevim).
Nevyn
Začatečník
Začatečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nevyn »

Honza píše:@ Nevym...hmm, tak s verzi 5.01 muzes mit jeste problemy. Ne zeby to s novejsi nebylo take problem, ale je to mene pravdepodobne.
Jinak se mi nastaveni v profilu jiz promitlo a 2 WUs mi to dela 10, resp. 9.5 hodiny a jsou v nejakych 84, resp. 79%, coz odpovida.
Doporucuji si rucne zvysit delku vypoctu v profilu hlavne tem, kteri chteji usetrit na internet trafiku (stahuje se min WU...jaky to ma dusledky pro upload zatim nevim).
Takže po 11.5 hodinách sem výpočet ukončil sám. Času 11.25 odpovídalo 3.25%, pokud jsem jednotku "pozastavil" a znovu spustil, % skočily na 1%.......vážně nevím jestli by byla jednotka dopočítána či nikoli :roll:
Obrázek
Honza

Příspěvek od Honza »

Tak to byla chybna jednotka - obcas nejaka takova prijde. Jo, sama by se ukoncila...nekdy.
Nove nastaveni v profilu funguje a bylo rozhledneno uz pri vypoctu stazenych WUs.
Mistral
Začatečník
Začatečník

Zdroje

Příspěvek od Mistral »

Nějak mi rosetta z ničeho nic kašle na priority. Strašně dlouho trvá, než se mezi sebou přepnou programy, co mám naházený na spodní liště, například. Nevíte, v čem by to mohlo být? Nic jsem neměnil. Když ji pozastavím, vše šlape.
The Boinc Noob :) Je mi jedno, za jaký tým. Počítám.
IQE
Pokročilý
Pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od IQE »

Mistral: a jakou máš RAM-ku :?:
Přítel je ten, kdo o vás ví všechno a má vás pořád stejně rád... ELBERT HUBBARD
Honza

Příspěvek od Honza »

@ Mistral - v posledni dobe docela casto meni aplikaci - ted je verze 5.13. Ze by ta 13-tka? Na SETI Enhanced se 5.13 taky moc nepovedla a tak na bete uz budeme mit 5.14.
Zkousel jsi rucne prenastavit prioritu, jestli je to opravdu tim?
RAMka s tim podle meho nema co delat...tedy krome jeji velikosti, ale to jsi asi nemenil.

EDIT: Jo, ted jsem si v svouvilosti s poslednim mailem od Rosetty vzpomnel, ze taky budou pocitat jine Wus - CASP 7, na jehoz konferenci se chystaji.
Honza

Příspěvek od Honza »

@ Mistral - ted jsem si pustil asi 4 WUs Rosetty a po hodine koukam, ze WU je stale lehce na 1% a...zere 200MB RAM. Takze jestli se ti pomalu prepinaji programy, muze to jit pres swap, pokud mas malo pameti.
Honza

Příspěvek od Honza »

Rosetta presla na verzi 5.16. Na Ralphu jsme s meli dost problemy (HODNE velka spotreba pameti), ale pry to nasel.
Na strane serveru snad zaridili, aby se velke WU s velkymy naroky na pamet posilaly pouze silnym masinam.

Opet zvazuji to, na co uz bylo nekolikrate upozorneno a po cem jsem take volal - mit moznost si zvolit v profilu, co chcete pocitat...tedy treba podle vytizeni pameti.
Mistral
Začatečník
Začatečník

Thnx

Příspěvek od Mistral »

Díky, už to přešlo. :)
The Boinc Noob :) Je mi jedno, za jaký tým. Počítám.
Zamčeno