vejpuste píše:Testovaci jednotky :
"Testovaci balicek" si muzete stahnout ZDE.
Pokud pouzivate BOINC jako sluzbu, tak si ve spust.bat odremujte net boinc stop a pak start, aby pocitac nezahalel pokud prosvihnete konec.
Realny cas pocitani najdete podle casu souboru boinc_start_called a boinc_finish_called
Aplikaci Crunch3r SSE2 muzete nahradit aplikaci pro svuj CPU.
Snad to k necemu bude.
Pokud nekdo vi, kde najit ve vysledkach spravny CPU time, pripadne jak spustit originalni aplikaci, pripadne ma kratsi jednotku, tak sem s tim.
Libor
Tak jsem to doma pustil a bohužel zjistil že se mně pustila pouze jedna WU, čili asi je to vytvořeno tak, že se zpracovávají WU po sobě i na dvoujádru a tak jsem to zase vypnul, jelikož takovýhle výsledek by byl v podstatě k ničemu.
Dá se nějakou úpravou docílit společného spuštění obou WU?
Nebo druhá možnost, nelze s použitím stejných 2WU udělat druhý balíček kde se budou obě spouštět zaráz kvůli testům na dvoujádrech, dvou CPU v jedné mašině, či při zapnutém HT?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
2 Forest : Paralelni spusteni ve woknech z jednoho scriptu je problem. Melo by to jit doinstalovanim bash-e z Linuxu, ale to mi prislo zbytecne komplikovane.
Jednodussi je bud rozdelit batak na 2 - kazdy pro jeden adresar nebo, jak pises, rozbalit to do 2 adresaru a rucne pustit 2 bataky po sobe. Zpozdeni muze byt par sec. a to urcite nehraje roli.
Libor
Takže když to nahraju do dvou adresářů a upravím baťáky aby v jednom adresáři jel prví pokus a v druhém druhý, tak by to mohlo dávat při jejich současném spuštění odpovídající výsledek že?
Nebo to mám jenom 2x zkopírovat a pustit v každém adresáři výpočet pokusu č1?
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
2 Forest : Podle me bude nejlepsi, kdyz si balicek rozbalis do 2 adresaru. V 1 adresari nastavis spousteni nejdriv pokus2 a pak pokus1. Pak spustis bataky v obou adresarich. Spocitaji se Ti 4 jednotky a aspon budes moct porovnat 2 vysledne casy stejnych jednotek.
2 ALL : Spousteni a zastavovani sluzby jsem mel v balicku blbe. Zvyk z Linuxu. Spravne je net start boinc.
Libor
mozna jsem uz za ta leta s zapomnel, ale co misto prosteho pousteni setiathome_5.12_windows_intelx86.exe
to volat call setiathome_5.12_windows_intelx86.exe
mel jsem dojem, ze call zavola okno, ale batch jede pritom dal.
Tahle část o testovacích WU by chtěla přeředit do samostatného threadu, tímto bych tedy poprosil Honzu (má k tomu jediný přístup), jestli by ho mohl založit a přesunul do něj patřičné příspěvky, bude jich jistě ještě mnoho
Testovaci WU : Kupodivu i pri druhem pokusu byly casy Crunch3r SSE2 aplikace stejne. Prvni jednotka 1:23 a druha 0:50.
P4 2.4 GHz 1GB RAM.
Jsem zvedav na vysledky nekoho dalsiho.
Libor
2 Forest : Precti si znovu popis. Je tam uvedeno, kde najdes 2 casy a pokud nekdo najde dalsi a lepsi, tak sem s tim.
Nejlepsi je asi porovnani rozdilu casu start a stop.
Libor
EDIT2: Ted jsem asi mesic deni okolo boincu nesledoval a koukam, kolik sem toho zase prosvihl. Mam porad nejakou verzi 4.11 od Crunche, co mam tedy delat?
EDIT3: Nahral jsem do D:\BOINC\projects\setiathome.berkeley.edu\ soubor setiathome_5.12_windows_intelx86.exe a novej app_info.xml a po restartu boincu to samo zacalo stahovat jednotky pro setiathome_enhanced. Takze vyreseno.
EDIT4: Nó hustý. setiathome 5.12 žere 60 MB RAM a 61 MB virtuálky.
2 Bubak : Na jednom pocitaci mi to taky hlasi chybu a na druhem funguje. Ten programek jsem nekde stahnul, takze nevim, jake ma pozadavky. Ma overit Validnost vysledku oproti vysledku spocitanemu originalni aplikaci.
Ale pokud Ti to spocital a skoncil bez chyby, tak je velka pravdepodobnost, ze je to dobre.
Libor
Zajímavé,mám enhanced Cruncher 5.12 sse2 a tady http://setiathome.berkeley.edu/workunit ... d=78320275 spočítal Wu za 21 sekund a ostatním trvala několik hodin.Kredit jsem dostal.60 kreditů za 21 sekund je docela dost co?