e@home - aktuální stav odpad
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
@ LiborA: Uff. priznam se, ze takhle peclivej jsem nebyl. Tipnul jsem si to ... od rana mi klesnul pending credit o cca. 600 a k tomu jsem pricet temer puldeni praci 5 PC kde jsem nemohl udelat suspend network a navic jeste par invalid WU nez jsem zjistil ze se neco deje.
Private (old) + CCU stats.
Duro zalozil thread o mozne podpore pro akosfe za jeho excelentni vysledky pri pomahani Einsteinovi - jak projektu tak userum.
(asi jste si vsimli, ze akosf za posledni tyden nevydal zadnou novou optimalizaci, coz je s podivem...)
Bourlive souhlasne hlasy nakonec gradoval Bernd s tim, ze si najmuly akose jako konzultanta a ze ted uz sedi s nim u Einsteinu s nim a koukaji spolecne do zdrojaku.
Leckdo muze souhlasim s tim, ze to je nelepsi oznameni roku - minimalne pro Einsteina.
Co na to rikate?
(asi jste si vsimli, ze akosf za posledni tyden nevydal zadnou novou optimalizaci, coz je s podivem...)
Bourlive souhlasne hlasy nakonec gradoval Bernd s tim, ze si najmuly akose jako konzultanta a ze ted uz sedi s nim u Einsteinu s nim a koukaji spolecne do zdrojaku.
Leckdo muze souhlasim s tim, ze to je nelepsi oznameni roku - minimalne pro Einsteina.
Co na to rikate?
Na velkém fóru přiznali, že 11. 5. nefungoval validátor. Není důležité, kdy jsi odeslal výsledek, ale kdy přišel ten třetí. Budou to postupně napravovat.
2Honza: No víš, když se jen vylepšuje, tak jednou musíš skončit a přijít s něčím novým. Poprvé mám v praxi možnost vidět profláknutý marxisty s heslem: Kvantita přechází v kvalitu. Ale když dělá akos na zdrojákách, tak to končí éra lacinějších kreditů.
2Honza: No víš, když se jen vylepšuje, tak jednou musíš skončit a přijít s něčím novým. Poprvé mám v praxi možnost vidět profláknutý marxisty s heslem: Kvantita přechází v kvalitu. Ale když dělá akos na zdrojákách, tak to končí éra lacinějších kreditů.
- azor666
- Moderátor II

- Kontaktovat uživatele:
Souhlas, nejlepší správa jakou jsem za poůslední dobu slyšel.Honza píše:...Bourlive souhlasne hlasy nakonec gradoval Bernd s tim, ze si najmuly akose jako konzultanta a ze ted uz sedi s nim u Einsteinu s nim a koukaji spolecne do zdrojaku.
Co na to rikate?
Rozhodně si vedení E@H za tento krok zaslouží pochvalu. A Akosovi snad také ulechčí práci když bude mít k dispozici zdrojáky a podporu E@H.
Správu původního CNT si přivlasnil forest a podniká s ním na své soukromé doméně jinde.
CZ BOINC WIKI
CZ BOINC WIKI
Nevim, jestli nekdo beta-testuje nove oficialni app pro Einstein.
Podle ruznych zprav to vypada, ze tbrea pod Win je novejsi verze o 1/4 az 1/3 rychlesji.
Vim, zadny zazrak, ale s akosfovou verzi to nelze srovnavat. Nebo jinak - plosne zvyseni vykonu o 1/3 da projektu mnohem vic, nez par poctaru se super-duper optimalizaci.
Podle ruznych zprav to vypada, ze tbrea pod Win je novejsi verze o 1/4 az 1/3 rychlesji.
Vim, zadny zazrak, ale s akosfovou verzi to nelze srovnavat. Nebo jinak - plosne zvyseni vykonu o 1/3 da projektu mnohem vic, nez par poctaru se super-duper optimalizaci.
2 Honza: Ja se priznam, ze testuju 4.58 (predtim 4.55) na Linuxu. Ze 4.58 zatim nemam vysledky, ale 4.55 je o 40% rychlejsi jak 4.37. Takze vsichni co jedou E@H pod Linuxem by meli urcite prejit na betu.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
No a podla mojich informacii linuxova beta aplikacia je znacne problemova, takze by som ju odporucal len tym, ktori maju cas sledovat pracu stroja. Moja linuxacka masina preto stale bezi s oficialnou verziou.Bubak píše:2 Honza: Ja se priznam, ze testuju 4.58 (predtim 4.55) na Linuxu. Ze 4.58 zatim nemam vysledky, ale 4.55 je o 40% rychlejsi jak 4.37. Takze vsichni co jedou E@H pod Linuxem by meli urcite prejit na betu.
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
2 Duro: Nevim v cem je problematicka. Je pravda ze ji mam spustenou jen na Celeronu 850 (viz. link v predchazejicim prispevku). Podle me ale staci par dni sem tam kouknout, jestli dava validni vysledky. Ale offic forum jsem cetl uz pred nejakou dobou a asi tam nekdo reportoval nejake problemy. Za vyzkouseni podle me ten narust vykonu stoji.
Toz Bruce prave napsal, ze behem par tydnu, az se rozjede S5, budou pouzival obecne optimalizovane aplikace, ktere vychazeji z akosfovych idei.
A taky ze budou proste davat fixni kredit za danou WU, coz bude predurcne na strane serveru...tedy ve slepejich CPDN. Zda se, ze se tedy bez FLOPsu a predevsim pochybnych benchamrku obejdou.
Tudiz, efektivnejsi vypocty, ferovejsi oceneni prace. Co vic si prat?
A taky ze budou proste davat fixni kredit za danou WU, coz bude predurcne na strane serveru...tedy ve slepejich CPDN. Zda se, ze se tedy bez FLOPsu a predevsim pochybnych benchamrku obejdou.
Tudiz, efektivnejsi vypocty, ferovejsi oceneni prace. Co vic si prat?
2 Honza: Par tydnu! Sqela zprava. To by mohli stihnout jeste pred koncem S4. Ted jeste aby dali zdrojaky k S5 u Akosfovi a ten udelal CPU specific optimalizace. Nejlip i pro Linux prip. jeste dalsi OS.
-
vejpuste
- BOINC Guru

- Kontaktovat uživatele:
Schvalne jsem zkusil oficialni beta verzi 4.58 na Linuxu a vypada to vic nez dobre. Z 8 jednotek je zatim 5 validovanych bez problemu a casy jsou taky dobre. Bohuzel nemam porovnani s beznou oficialni verzi, ale to muzu jeste zkusit.
Konecne rozumna alternativa pro Linux.
Libor
Edit : Procesor Xeon 3GHz HT
Konecne rozumna alternativa pro Linux.
Libor
Edit : Procesor Xeon 3GHz HT
Naposledy upravil(a) vejpuste dne čtv kvě 25, 2006 10:34 am, celkem upraveno 1 x.
2 vejpuste: Mozna bys mohl jeste napsat CPU. Sice u 4.58 jsem necetl o zadnych problemech, ale 4.55 davala invalid WU na nekterych procesorech (tusim ze na novejsech AMD64). U me je zkraceni casu 4.58 oproti 4.40 na cca. 40% a 4.58 oproti 4.55 na cca. 60%. Sledovano na obstaroznim celeronu.
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
A tie dva client errory? Nevyzera, ze by to bolo switchom z 4.55 na 4.58.Bubak píše:2 vejpuste: Mozna bys mohl jeste napsat CPU. Sice u 4.58 jsem necetl o zadnych problemech, ale 4.55 davala invalid WU na nekterych procesorech (tusim ze na novejsech AMD64). U me je zkraceni casu 4.58 oproti 4.40 na cca. 40% a 4.58 oproti 4.55 na cca. 60%. Sledovano na obstaroznim celeronu.
Podpis
2 duro: byxlo to o weekendu a v logach jsem v pondeli nasel hlasku "Too many open files." takze moje chyba v konfiguraci stroje a ne chyba E@H.