BOINCStudio
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Mne ide bez problemov aj francuzska verzia 0.4b a aj anglicka 0.5
Podpis
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
Is it by logic that we prove, but by intuition that we discover. [J. H. Poincaré, mathematician (1854-1912)]
- Duro Kotulic Bunta
- Banánová odměna

- Kontaktovat uživatele:
Btw, Dejve, v tom navode chyba jedna velmi dolezita vec - ako upravit pocet CPU na vyssi pocet. 
Editujte subor local_opts.xml (ak ho nemate vytvoreny tak si ho vytvorte) - ma v nom byt toto:
<bs_opts>
<opts>
<name>Einstein@Home</name>
<url>http://einstein.phys.uwm.edu/</url>
<credit_correction>1</credit_correction>
<backup>0</backup>
<cpus>8</cpus>
</opts>
</bs_opts>
<bs_scheds>
</bs_scheds>
Parameter <cpus>8</cpus> urcuje pocet procesorov, ktore chcete (max. je 8 ).
Editujte subor local_opts.xml (ak ho nemate vytvoreny tak si ho vytvorte) - ma v nom byt toto:
<bs_opts>
<opts>
<name>Einstein@Home</name>
<url>http://einstein.phys.uwm.edu/</url>
<credit_correction>1</credit_correction>
<backup>0</backup>
<cpus>8</cpus>
</opts>
</bs_opts>
<bs_scheds>
</bs_scheds>
Parameter <cpus>8</cpus> urcuje pocet procesorov, ktore chcete (max. je 8 ).
Podpis
@ Duro - menit CPU jde i pres GUI v project tabu jednotlivych masin pro kazdy projekt zvlast. Je to super, protoze staci udelat fake s 8 CPU a jednoho projektu a pak si rict rucne o dalsi praci na x dni a nemusi se pritom nic menit v profilu na webu atp.
@ all - taky mi to hazelo vcera chybu a problem byl ze v kombinaci akosfovi aplikace a nekterych WUs proste stary BOINC core nenabehne. Moderator Gary na Einsteinovi me na to navedl - a dneska rano uz to jelo; asi byly 'problematicke' WUs spoctene.
@ spamoid, ano, odstrani. BS pouziva svuj BOINC core. Ale kalibrace BS core take umi, takze snad o moc neprijdes. Pripadne si muzes truxuv core prejmenovat na BOINC_trux.exe a budes jej tam mit zalozne.
@ all - taky mi to hazelo vcera chybu a problem byl ze v kombinaci akosfovi aplikace a nekterych WUs proste stary BOINC core nenabehne. Moderator Gary na Einsteinovi me na to navedl - a dneska rano uz to jelo; asi byly 'problematicke' WUs spoctene.
@ spamoid, ano, odstrani. BS pouziva svuj BOINC core. Ale kalibrace BS core take umi, takze snad o moc neprijdes. Pripadne si muzes truxuv core prejmenovat na BOINC_trux.exe a budes jej tam mit zalozne.
Teď jsem s tím taky válčil. I když jsem zkusil vzdálenou instalaci (záložka počítače - instalovat - boincstudio v.05) a tvářilo se to že jako jo, tak se komp nechytal. Musel jsem na něm zastavit službu BOINC, natáhnout tam soubory ručně, pak jsem pro jistotu spustil vzdálenou instalaci (ta rovnou spouští službu) a pak jsem ho přikonektil.