On je tu ale mensi problem a to ten, ze kdyz to necham zobrazit v exploiteru, tak to hodi "spojeni se serverem se nezdarilo", takze bych to tipoval na treti cinitel
gRis píše:On je tu ale mensi problem a to ten, ze kdyz to necham zobrazit v exploiteru, tak to hodi "spojeni se serverem se nezdarilo", takze bych to tipoval na treti cinitel
Mám FF a funguje to naprosto bez problémů, tak že musí být pravděpodobně problém v tvé instalaci.
Od problému s hostingem mám složitější přihlašování. Změnil jsem sice URL na //boinc.cz/forum, nicméně jsem nucen zadávat jméno a heslo dvakrát. Přitom už po prvním přihlášení jsem uveden mezi účastníky, ale abych mohl psát příspěvek, musím se logovat podruhé.
Také označování nepřečtených mi funguje jen vyjímečně. Znáte někdo řešení?
Takze mozna nejaky pokrok - chyba se deje u threadu s hromadami prispevku. A jelikoz zrejme nekde ve "skrytem" phpBB nastaveni mam nastaveno zobrazovani vseho, zasira to databazi ktera se mi potom msti touhle neplechou.
2JardaM: O žádném problému s hostingem já osobně nevím. Nedostupnost webu nebyla způsobena závadou, ale spíš zádrhelem v komunikaci mezi mnou a hostingem, dalo by se to říct i tak, že to byla moje blbost. Krom toho, že dneska odpoledne nešel email (hlásil Rampa). S databází a tedy s fórem se vůbec nic nedělalo, vymaž si cache resp. cookies.
dejv
Jenom takova mala vychytavka - treba pro ty, kteri maji male sklo nebo je zajimaji je na foru BOINC projekty a ne Ostatni mimo misu a nebo statistiky CNT.
Zkuste tady
Honza píše:Jenom takova mala vychytavka - treba pro ty, kteri maji male sklo nebo je zajimaji je na foru BOINC projekty a ne Ostatni mimo misu a nebo statistiky CNT.
Zkuste tady