Vytvořil jsem v rámci semináře Flash u nás na škole menší klip prezentující možnosti distribuovaných výpočtů pod systémem BOINC.
Je hotova finální verze (snad) zde (Flash 8, 1,8 MB). Feel free to distribute it .
Jakékoliv poznámky, návrhy, upozornění na chyby pište prosím sem, diky...
Jinak, jedná se o předělávku původního flashe na Folding@home, téměř 1:1 kopie
Naposledy upravil(a) Necroman dne pát kvě 19, 2006 1:10 pm, celkem upraveno 2 x.
Pěkné. To časování chce skutečně promyslet. Někdy je tam text dost dlouho, jindy se jen mihne.
A pak by to chtělo zmínku o BOINC a CNT. Uznávám, že to nesmí být dlouhé, proto zmiňuješ jen 2 projekty.
A největší dilema: Kam s tím?
Prezentaci delam jako zapoctovou vec na seminar z Flashe . Jeste uvidim, co tam vsechno bude, ale planuji, ze z puvodniho Folding@home klipu to bude tentokrate vice BOINC klip - prave ted tam mam Predictor na uvod (mozna by se hodila Rosseta), a potom ClimatePrediction, Einstein, Seti a LHC... to casovani jsem uz trochu upravil, pockejte, zitra to tu mate .
Proc se to opakuje? To by me take zajimalo . Fungovalo mi, kdyz jsem v prohlizeci vypnul volbu loop, ale asi by to melo jit nastavit i nekde v tom Flashi... dneska v jednu rano se mi to uz ale nechtelo moc hledat .
Celkem pěkný, líbí se mi sychronizace fleše s hudbou. Jsou tam zbytečně dlouhý černý mezery. Obrázky Laptopu, kuchyňskýho roboutu, pračky, ledničky atd. budou vypadat daleko líp, když vyřízneš samotný objekty na těch obrázcích - nevyřezaný bych nechal jen ten DELL. Zeměgula je dost placatá. A to by tak bylo vše.
Derryk píše:Celkem pěkný, líbí se mi sychronizace fleše s hudbou. Jsou tam zbytečně dlouhý černý mezery. Obrázky Laptopu, kuchyňskýho roboutu, pračky, ledničky atd. budou vypadat daleko líp, když vyřízneš samotný objekty na těch obrázcích - nevyřezaný bych nechal jen ten DELL. Zeměgula je dost placatá. A to by tak bylo vše.
Jak to myslis, "vyrezat"? Na tech obrazcich by se, pravda, ale jeste dalo zapracovat... Je hotova finální verze (snad) zde. Feel free to distribute it .
Opraveno pár drobností a překlepů. Už se to také zastavuje na konci a byly přidány i hypertextové odkazy .
Naposledy upravil(a) Necroman dne sob dub 29, 2006 4:32 pm, celkem upraveno 1 x.
Necroman píše:Je hotova finální verze (snad) zde. Feel free to distribute it .
Opraveno pár drobností a překlepů. Už se to také zastavuje na konci a byly přidány i hypertextové odkazy .