BTW - sedim tu s radegastem na stole, nejak se mi po tom miste styska, bylo tam fakt super, a to pivo ....
diskuze o BOINC con
Moderátoři: zdespi, Moderátoři
- forest
- Kontaktovat uživatele:
K PC jsem se dostal až před hoďkou a už se mně chce spát, ta stavba mě asi zničí
Takže nahrávám na své FTP všechny ty fotky co se alespoň trošku povedly (jak jsem je letmo proletěl), tak jak jsou z foťáku a když někdo budete mít čas, můžete to třeba předělat a nahrát jinam, to už nechám na vás. Ráno do tohodle příspěvku napíšu kam to nahrávám, aby někdo furt nemusel koukat, zda už jich je tam všech 94
Má to zhruba 100MB
Dopředu se omlouvám, fotím párkrát do roka a je to z jednoho z prvních digitálů, takže dopředu varuji že se někomu může udělat šoufl
Takže nahrávám na své FTP všechny ty fotky co se alespoň trošku povedly (jak jsem je letmo proletěl), tak jak jsou z foťáku a když někdo budete mít čas, můžete to třeba předělat a nahrát jinam, to už nechám na vás. Ráno do tohodle příspěvku napíšu kam to nahrávám, aby někdo furt nemusel koukat, zda už jich je tam všech 94
Má to zhruba 100MB
Dopředu se omlouvám, fotím párkrát do roka a je to z jednoho z prvních digitálů, takže dopředu varuji že se někomu může udělat šoufl
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Když dudeš mít čas a chuť, ty moje tam dát určitě můžeš a určitě ti budou vděční i ostatní, pokud by jsi je nějak zmenšil, nebo klidně i promazal některé nepovedené, pokud takové najdeš.
Rozhodně ale nemaž Beskydskou tmu v noci, ta se mně povedla vyfotit fakt dobře
Moje totky jsou na:
http://vykouril.mamutnet.cz/CON/
Rozhodně ale nemaž Beskydskou tmu v noci, ta se mně povedla vyfotit fakt dobře
Moje totky jsou na:
http://vykouril.mamutnet.cz/CON/
Toto je původní fórum Czech National Teamu, které se v listopadu 2006 přesunulo na tuto novou adresu.
- M1.LaN
- Expert

- Kontaktovat uživatele:
Tak to pomalu hrnu na ftp
no pomalu 400KB/s ...
jupi, padl rychlostni rekord, mel jsem download 507KB/s
Jinak fotky jsem dal na moje stranky ... mhonolog.com foto v galerii je v 800x600 a v zipu jsou fotky v takovem rozliseni jake dali na internet jednotlivy fotografove, pripadne problemy mi prosim napiste ...
jupi, padl rychlostni rekord, mel jsem download 507KB/s
Jinak fotky jsem dal na moje stranky ... mhonolog.com foto v galerii je v 800x600 a v zipu jsou fotky v takovem rozliseni jake dali na internet jednotlivy fotografove, pripadne problemy mi prosim napiste ...
...:::Člověk jako já je buď bohem, nebo ďáblem:::...
- forest
- Kontaktovat uživatele:
Chápu to dobře tak, že u sebe na FTP ty fotky můžu všechny smazat?
- forest
- Kontaktovat uživatele:
OK díky.
Takhle na jednom místě je to stejně asi lepší a já to místo můžu u sebe využít jinak.
Takže na původním umístění už fotky nenajdete, stahujte tedy od M1.LaNa.
Takhle na jednom místě je to stejně asi lepší a já to místo můžu u sebe využít jinak.
Takže na původním umístění už fotky nenajdete, stahujte tedy od M1.LaNa.